Arkisto tammikuuta, 2012

Jos kristitty äänestää?

Tiistai, 31 tammikuu 2012

COGwriter

Neljä miestä republikaanisen puolueen vielä hieman seisoo niiden pyrkimyksissä syöstä Yhdysvaltain presidentti Obama ja saada työnsä.

On kaksi katolisia , yksi Mormonin ja yksi Baptist käynnissä republikaanien ehdokkaan jotta ajaa vastaan ​​melko Uskonnottomassa demokraatti Barack Obama (joka myös väittää kristinuskon).

Jos todellisia kristittyjä äänestys?

Jos demokratia oli rangaista vuonna Raamatussa kristityille, varmasti se olisi seuraamuksia Uudessa testamentissa. Kreikan ja Rooman demokraattisia käytäntöjä laajasti tiedossa silloin. Demokratia ei ole amerikkalainen keksintö (eikä tasavaltainen hallitus).

Uudessa testamentissa luemme Jeesuksesta nimittävän apostolit. Paavali kirjoittaa, että Jumala ensin nimittää apostoleiksi, toisia profeetoiksi, jne. rakentavia Kristuksen ruumiin (Ef. 4:11,12).

Kun Juudas tarpeen vaihtaa (kun hänen pettämistä Jeesuksen ja hänen itsemurha), apostolit eivät ole vaalit, he seurasivat Raamatun esimerkkiä etsivät Jumalan tahtoa:

Sinä, Herra, kuka tietää kaikkien sydämet, osoittaa kumpi näistä kahdesta Olet valinnut ... Ja he loivat paljon. (Ap. 1:24,26).

Huomaa apostolit eivät päättää, että he olivat päteviä nähdä osaksi ihmisen sydämessä.

Jotkut ovat kirjoittaneet, että erilaisia ​​demokratia ovat nyt hyväksyttäviä, koska he uskovat tiettyjä pyhiä kirjoituksia Apostolien teoissa tarkoita sitä. Ensisijainen jakeet näyttävät olevan tarina Apt. 15. Apostolien tekojen 15 monet apostolit ja vanhimmat kokoontuivat keskustelemaan ympärileikkaus ja pakanauskovat. Useita ohjaajia käytettiin keskustella asiasta. Jotkut tuntevat että käyttämällä neuvo on osoitus demokratian. Kuitenkin se, että lukuisat neuvonantajien käytettiin ei muuta Jumalan valtiomuoto. Vanhassa testamentissa sanotaan, että ei ainoastaan ​​Jumala on aina kannustanut tätä käytäntöä (Sananl. 11:14), voimme myös lukea, että Jumala itse mukana siinä (II Aikak 18, 18-21), joten se, että jotkut kirkon johtajuuden noudatti tätä käytäntöä vain osoittaa, että Jumalan valtion käytäntöjä Vanhan testamentin jatketa.

On mielenkiintoista huomata jotain muuta mainittu Apostolien teoista,

"Ja nyt minä sanon teille, pysyä erossa näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä suunnitelma tai tämä työ on ihmisistä, se tulee mitään, mutta jos se on Jumalasta, et voi kaataa sen, ettet edes löytyä taistella Jumalaa vastaan ​​"(Ap. 5:38-39)

T letku, joka äänestää maallinen vaaleissa ilmeisesti luulevat tietävänsä näkökohtia Jumalan suunnitelman, joka ei ole ihmisen tavoin he voisivat tietää. Silti, katso mitä Jumala sanoi Samuelille, yksi selkeästi kutsui ja nimittää Jumalaa, kun Samuel luuli tietävänsä kuka olisi seuraava Israelin kuninkaaksi

Joten se oli, kun he tulivat, että hän katsoi Eliabin ja sanoi: "Totisesti Herran voideltu on hänen edessään." Mutta Herra sanoi Samuelille: "Älä katso hänen ulkonäkö tai korkeus hänen kunniaksi, koska olen ovat kieltäytyneet häntä. Sillä Herra ei katso kuten ihminen näkee; sillä mies katsoo ulkomuodon, mutta Herra katsoo sydämeen "(1 Sam 16:6-7).

On myös mielenkiintoista huomata, että monet, jotka uskovat, että Uusi testamentti pakotteiden demokratiaan uskovat myös, että Jumalan tuleva tuomio hallitus (Jumalan valtakunta) ei ole demokratia.

Jeesus kertoi apostoleille, että he olisivat hallitsijoiden aikana Israelin kahtatoista heimoa hänen valtakuntansa (Luuk. 22:30). Jeesus valitsi opetuslapsensa, he eivät saaneet asemiaan minkäänlaista demokratiaa (Joh. 15:16; 6:70). Jumala, ei ihminen, valitsi Daavidin Israelin kuninkaaksi alunperin (Apt. 13:22) ja on myös valinnut hänet koko Israelin kuninkaaksi maailman edessä (Jer 30:9).

Muuten, Jeesus sanoi, että Isä ​​Jumala on varannut joilla on tiettyjä asemia viranomaisen Jumalan valtakunnassa (Matt. 20:23). Palkintoja valtakunta on Jeesuksen antamaan (Ilm. 22:12), he eivät olla ihmisiä ottamaan itse.

Demokratia ei ole Jumalan valtiomuoto Hänen valtakunnassaan.

Miksi?

Yksi monista ongelmista äänestäminen on, ettei ihmisen ajattelee miten Jumala tekee.

"Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra (Is 55:8).

Kun Jeesus oli maan päällä, hän julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja kertoi ihmisiä parannukseen (Mark 1:14-15). Jeesus kieltäytyi osallistumasta edes alkeellisinta hallituksen päätöksistä, kun hän oli maan päällä (Luuk. 12:13-14).

Vaikka Jeesus opetti, että meidän piti maksaa veroja (Mat 22:17-21), hän opetti myös, että Hänen valtakuntansa ei ollut tästä maailmasta (Joh. 18:36). Jeesus opetti opetuslapsiaan menemään maailmaan ja saarnata evankeliumia kaikille (Mat 28:19,20). Jeesus sanoi, että hänen opetuslapsensa olisivat maailmassa, mutta ei sitä (Joh. 17:16).

Apostoli Pietari selvästi ymmärsi tämän. Hän kirjoitti, että on osa Jumalan kansan teki yhden osan pyhä heimo (I Pet 2:9). Apostoli Paavali kirjoitti, että tämä nykyinen maailma oli paha (Gal 1:4). Raamattu varoittaa seurauksista on osa maailman järjestelmistä ja sen hallitusten ja käskee meitä tulemaan ulos siitä ja olla erillisiä (Ilm. 18:2-5).

Katsokaa, mitä Raamattu opettaa tapahtuu Last Days ja mitä kristityt ovat tehdä asialle,

Mutta tiedä tämä, että viimeisinä päivinä koittavat vaikeat ajat tulevat: Sillä ihmiset tulevat olemaan rakastavia itse, rahaa rakastavia, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epäpyhää, rakkaudeton, armotonta, panettelijoita, vailla itsehillintää , julma, vastarinnasta hyvä, pettureita, itsepäinen, ylimielinen, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia, joilla on jumalisuuden muoto, mutta kieltävät sen voiman. Ja tällaiset ihmiset kääntyvät pois! (2 Tim 3:1-5).

Huomaa, että Jumalan sana ei kannusta äänestämisestä ratkaisu.

Paavali sanoi, että kristityt ovat olla lähettiläitä Kristuksen (II Kor 5:20). Suurlähettiläät elävät usein ulkomaalainen kansat, joista osa on selvästi vihamielinen uskoaan. Suurlähettiläät, vaikka he asuvat muissa yhteiskunnissa, eivät liity itse politiikassa yhteiskuntien että he asuvat on aika Jumalan kansa ottaa hoitaakseen tämän maailman hallitukset, mutta se ei ole vielä (Joh. 18:36 , Dan 7:17-18). Se on sen jälkeen toisen Jeesuksen (I Tess 4:16, Ilm. 11:15).

Kristityille, Pietari kirjoitti,

Mutta te olette valittu kansa, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, ihmiset kuuluvat Jumalalle, että voit julistaa ylistystä sille, joka kutsui teidät pimeydestä ihana valo. Kun olet ollut ihmisiä, mutta nyt te olette Jumalan kansa, kun ei ollut saanut armoa, mutta nyt olette saaneet laupeuden. Rakkaat ystävät, kehotan teitä, sillä ulkomaalaisten ja muukalaisia ​​maailmassa, pidättäytymään syntisestä haluja, jotka sotivat sielua. Elää niin hyvää elämää keskuudessa pakanat, vaikka he syyttävät sinua tekemään väärin, he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Jumalaa sinä päivänä hän vierailee meitä. Lähetä itseänne Herran tähden jokaisen viranomaisen vireille miehillä: onko kuningas, sillä ylin viranomainen tai kuvernöörejä, jotka lähetetään hänelle rangaista niitä, jotka tekevät väärin ja kehua niitä, jotka tekevät oikeutta. Sillä se on Jumalan tahto, että tekemällä hyvää kannattaa hiljentää tietämätön puhua tyhmiä miehiä (1. Piet 2:9-15).

Aliens tietenkään eivät äänestä.

Nyt Raamattu mainitse yksi tietty ääni, jonka apostoli Paavali (kun hän oli vielä Saulin ja siten konvertoitumatonta). Huomaa, mitä hän myöhemmin sanoi siitä:

Itse asiassa minä luulin täytyy tehdä monia asioita toisin nimen Jeesus Nasaretilaisen. Tämän minä myös tein Jerusalemissa, ja monet pyhät olen hiljaa vankilassa saatuaan viranomaisen ylipappien, ja kun he tapettiin, annoin ääneni heitä vastaan ​​(Ap. 26:9-10).

Ja kun edellä ei sinänsä viltti tuomitsevansa kaikki äänestää, se on ainoa kerta sana "ääni" tai "äänestäminen" on Raamatussa. Ja se osoittaa, että jopa uskonnollisesti innokas / konservatiivinen yksilöt eivät aina äänestää oikein ja voi tehdä monia asioita toisin nimen Jeesus Nasaretilaisen.

En usko, että Raamattu pakotteet kristityt äänestää lihallisessa vaaleissa. En myöskään usko, että tulevat presidentinvaalit Yhdysvalloissa tai vaaleista muissa Anglo-laskeutumistodistus kansakunnat johtaa tyypin parannuksen että nämä maat tarvitsevat.

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Jos kristitty äänestää? Tässä artikkelissa joitakin Raamatun perustelut asiasta. Olisiko Jeesus äänestää presidentiksi / pääministeriksi? Äänestää on Raamatussa? Tämä on aihe kristittyjen täytyy ymmärtää.
Polykarpos, Herbert W. Armstrong, ja Roderick C. Meredith on Church hallitusta Millaista hallinnon tekivät alkuseurakunnan on? Oliko se hierarkkinen? Jotka ovat hallinnon jonain odottaa saavansa vuonna Philadelphia jäänne? Ihmiset päättävät ja / tai komitea muotoja, outoa diktatuureja tai samantyyppiset Philadelphia aikakausi itsellään?
Oliko alkuseurakunnan opettaa Millenarianism? Oliko vuosituhannen (joskus kutsutaan chiliasm) opetti varhaiset kristityt? Kuka tuomitsi sen. Tuleeko Jeesus kirjaimellisesti hallitseva 1000 vuotta maan päällä? Onko tällä kertaa lähellä?
Anglo - Amerikassa Prophecy & kadonnutta heimoa Israelin Ovatko amerikkalaiset, kanadalaiset, britit, Skotlannin, Walesin, australialaiset, englantilais-Etelä afrikkalaisia, ja uusiseelantilaiset jälkeläisiä Joseph? Missä menetetään kymmenen Israelin heimot? Ketkä ovat menettäneet Israelin heimot? Mitä tapahtuu juutalaiset Israelissa? Jumala rankaisee Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britannia ja muut Anglo kansoja? Miksi voi Jumala antaa heille mahdollisuuden rangaista ensin?
Voiko Anglo-Kansakunnissa jakaa ja saada ihmiset Taken orjiksi? Tuleeko mailla Yhdysvalloissa, Iso-Britannia, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti jakaa? Mitä Raamatun profetia opettaa? Onko ei-raamatullista profetiaa, jotka tukevat tätä ajatusta? Kuka jakaa nämä maat? Kuka lopulta laskeutuu ja ihmiset?
Profetiat Barack Obama? Kahdeksan miksi Barack Obama on apokalyptinen ja kahdeksan miksi Barack Obama ei ole Antikristus. Tämä artikkeli sisältää monia Raamatun ja muiden Raamatun profetioiden, ympäri maailmaa, jotka näyttävät keskustella Barack Obama. Oliko Nostradamus PREDICT Barack Obama tekemisissä antikristus? Voisi Barack Obama asettaa vaiheessa kuninkaat Pohjois-ja Etelä ainakin yhtenä shia profetia viittaa? Tämä on pisin ja monipuolisin artikkeli Tämän sivun Barack Obama profetioita. Lue se ja päättää itse, jos presidentti Obama näyttää täyttävän eri profetioita.
Barack Obama, Prophecy ja tuho Yhdysvaltain Jotkut väittävät, että Barack Obama on profetoi "poika Kenian", joka perustuu jopa jo 20-luvulla kirjallisesti.
Kanadan Profetia: Mitä Raamattu Profetia, katolinen Prophecy, ja muut ennustukset Ehdota tulevaisuudesta Kanadassa? On profetiat viittaavat osallistuminen Kanadan kanssa. Ja monet eivät ole myönteisiä sen tulevaisuudesta.
Kuka on kuningas West? Miksi ei ole End-Time kuningas lännen Raamatun profetia? Onko Yhdysvaltojen kuningas West? Jos on, niin mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa Yhdysvaltojen ja sen Anglo liittolaisia.
Onko Tony Blair Apocalyptic? entinen pääministeri Yhdistyneen kuningaskunnan kääntyi katolilaisuuteen pian lähdön jälkeen hänen toimistossaan ja on ollut aktiivinen Euroopan asioihin. Mikä rooli voisi hän soittaa?

Itä vs. West: Venäjä, Kiina, ja Intian Opposing pakotteita Irania & Syyriaa

Tiistai, 31 tammikuu 2012

COGwriter

Venäjä, Kiina ja Intia eivät ole yhteistyössä tyypin pakotteita EU: n ja Yhdysvaltojen haluaa Iranin ja Syyrian:

Global "suurvaltapolitiikan" palaa Mideast

Vuoteen Peter Apps , poliittisen riskin kirjeenvaihtaja

LONTOO | ti 31 tammikuu 2012 07:28 EST

(Reuters) - Kun Venäjä lähettää sotalaivoja estämään ulkomaisen intervention Syyriassa, ja Kiina vetää syvemmälle Iranin vastakkainasettelua lännen "suurvalta" Politiikka on nopeasti palaamassa Lähi-idän ... Molemmat ovat ilmaisseet selkeästi aikomus estää " järjestelmän muutos "väliintuloa Syyriassa , mutta Venäjän käyttöön sen lippulaiva lentotukialus ja saattajat Syyrian satamaan Tarsolainen tässä kuussa veti Starker kuin tavallista viivan hiekkaan ... "Aina Länsi kiristää talutusnuorassa, Pekingin hiljaa käyttää hyväkseen löysällä , "sanoo Thomas Barnett, entinen strategisti varten US Navy ...

Washington Post 31 tammikuu 2012-Mumbai, Intia - Intia on liittynyt Kiinan sanomalla se ei leikata öljyn tuonti Iranista, vaikka jäykkä uusi Yhdysvaltain ja Euroopan seuraamuksia suunniteltu painostaa Teheranin ydinohjelman.
Steve Gutterman | Moskova (Reuters) - vanhempi venäläinen diplomaatti sanoi tiistaina, että push hyväksymiseksi Länsi-Arab luonnos YK: n turvallisuusneuvoston ... Venäjä ja Kiina kaatoi Euroopan muotoiltu päätöslauselma Syyriasta lokakuussa.

Syyrian oppositio: Venäjä, Iran riskeeraa suhteet tulevaisuudessa Syyriaan

Ynetnews - 31 tammikuu 2012

Syyrian opposition jäsen Fahed Al-Masri kertoi Libanonin radioasema että ponnistelut Venäjä ja Iran tekevät pelastaakseen presidentti Assadin hallintoa näkyvät maiden tulevia suhteita Syyriaan. "Venäjä menettää viimeisen jalansijan Lähi-idässä ja Syyriassa ", hän sanoi ja lisäsi, että jos Moskova vastustaa edelleen kansainvälisen yhteisön kanta Syyrian ...

Joten kolme maantieteellisesti suurimman valtuudet Itä ottavat räikeässä ristiriidassa länteen. Raamattu lopulta osoittaa, että ilmeisesti venäläinen johtaman Euraasian valaliiton ottaa jäljellä olevan virran West (joka tuolloin tulee johtaa eurooppalaisen kuningas North). Ja Kiina ja Intia näyttävät profetoi tukemaan Venäjän johtama valtioliitto.

Mutta se tulee myöhemmin, juuri ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta (Ilm. 9:16; 16:12-16).

Tällä hetkellä Itä pelaa vaarallista peliä, että se todennäköisesti menettää ainakin diplomaattinen mielessä.

Ei ole väliä mitä niiden taloudelliset edut ovat, ei Venäjällä eikä Intiassa haluavat islamilaista voimaa nousta. Ja uhmaa Länsi seuraamuksia, ehkä ne kansat uskovat, että jakamalla islamilaisen maailman Iraniin ja Syyriaan, loput arabimaiden, Turkin kansat, Pakistan, Afganistan, ja Indonesiassa että jako estää islamilainen maailmanvalta nousemasta ylös .

Jos he uskovat, että he ovat virhe.

Islamilainen teho ( kuningas Etelä raamatullisen profetian), ilmeisesti johti arabian voima, nousee ylös. Tukemalla Syyrian se on ollut, Venäjä vieraannuttaa arabimaailmassa (Arabiliitto on taipumus takaisin länteen suhteen Syyrian ja ei ole erityinen fani Iran). Syyria ei jatka se on ja Iranin voidaan neutraloida ainakin jossain määrin.

Mitkä kolme Itä toimivaltuudet ovat pääasiallisesti tekevät kertoo arabimaailman että on parempi yhteistyössä eurooppalaisten kuin Venäjän, Kiinan tai Intian. Ja yhteistyötä arabimaiden ja Euroopan maailmoja on jotain tilapäisesti tehdään (Daniel 11:27; Ps. 83:3-8).

Kiina itse on kiinnostunut resurssien, kuten öljyn ja rakastaa hyödyntää ostomahdollisuuksia että Länsi seuraamuksia, esimerkiksi voi tarjota. Silti Kiina tarvitsee markkinoilla Länsi enemmän kuin se todellisuudessa tarvitsee Iranin öljy. Sama periaatteessa pätee Intiaan.

Iran ja Syyria eivät todellakaan ole niin tärkeitä Venäjälle, Kiinaan ja Intiaan, että he varmuuskopioi ne mitä (vaikka siellä on tulevaa yhteistyötä persialaiset / iranilaiset, mutta tämä on aikaa sen jälkeen tuhatvuotisen valtakunnan Kristuksen ja käsitellään Hesekiel 38:1-9).

Joten vaikka teeskentelyn näiden kolmen Itä valtuuksia, tosiasia on, että länsi hyötyvät eniten vaikutusvaltaa Lähi-idässä, mitä nyt tapahtuu.

Iran ei ole johtaja kuninkaan Etelä ja mitä selviää Syyriassa (vrt. Jes 17:1) ilmeisesti tukee tulevan arabien johtaja Daniel 11:40. Jos nuo Venäjällä, Kiinassa ja Intiassa ymmärtää Raamatun profetia paremmin he ymmärtävät, että heidän nykyinen jalusta ehkä olisi muutettava osalta Iraniin ja Syyriaan.

Jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää halutessasi opiskella seuraavat artikkelit:

Venäjä: Sen synty ja profetoi tulevaisuus Venäjällä profetian. Mistä venäläiset tulevat? Entä ne, Ukrainassa? Mikä on ennustettu Venäjän ja sen liittolaisten? Mitä he tekevät eurooppalaiset, jotka tukivat Beast lopulta?
Onko Venäjä kuningas North? Jotkut väittävät se on. Mutta mitä Raamattu opettaa?
Intia, sen Raamatun Menneisyys ja tulevaisuus: Kaikki Witness? Raamattu käsittelee alkuperää kuin Intian perintöä ja käsitellään joitakin todistajan heitä (myös Bangladeshissa, Pakistanissa ja Sri Lankassa).
Kiina, sen Raamatun Menneisyys ja tulevaisuus, osa 1: Genesis ja kiinalaisia ​​merkkejä Mistä kiinalaiset tulevat? Tämä artikkeli sisältää tietoja, jotka osoittaisivat, että Kiinan kansojen on pitänyt tietää eri tilejä Genesis saakka niiden dispersio jälkeen Baabelin torni.
Kiina, sen Raamatun Menneisyys ja tulevaisuus, osa 2: Sapatti ja Osa Jumalan todistajana Kiinassa Milloin kristinusko saapumisjärjestyksessä Kiinaan? Ja on siellä jo näyttöä siitä, että ne havaitaan seitsemännen päivän sapatin?
Aasiassa Profetia Mitä Ahead Aasian? Keitä ovat "Kings of East"? Mitä tapahtuu lähes kaikki kiinalaiset, venäläiset, intialaiset ja muut Aasian? Kiina profetia, missä? Kuka on 200.000.000 miehen armeija liittyy Armageddon?
Kuka on kuningas North? Onko sellaista? Onko Raamatun ja katolisen profetiat viittaavat samaan johtaja? Jos hän noudattaa? Kuka kuningas Pohjois keskusteltu Daniel 11? Onko ydinasehyökkäyksen profetoi tapahtua Englanti-speaking kansojen Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa? Milloin 1335 päivää, 1290 päivää ja 1260 päivää (aika, ajat ja puoli aikaa) Daniel 12 alkaa? Kun Raamattu osoittaa, että taloudellinen romahdus vaikuttaa Yhdysvalloissa?
Onko olemassa tulevaisuus kuningas Etelä? Jotkut enää usko syytä jakaa. Voisi Egypti, islam, Iran, arabit tai Etiopiassa olla mukana? Voitaisiinko tämä kuningas on nimeltään Mahdi? Mitä Raamattu sanoo?
Arabi-ja islamilaisen maailman Raamatussa, historia ja profetia Raamatussa käsitellään alkuperä arabimaailman ja keskustelee Lähi-idän profetian. Mikä on eteenpäin Lähi-idän ja ne, jotka seuraavat islam? Entä Imam Mahdi? Mitä tuleman Turkin, Iranin ja muut Arabia muslimit?

Eurooppa hyväksyy Closer Fiscal unioniin

Maanantai, 30 tammikuu 2012

Euroopan unionin Baabelin torni Juliste

COGwriter

Eurooppalaiset hieman on toinen sopimus tiiviimpää finanssipolitiikan unionin

30 tammikuu 20122

Stephen Fidler, Laurence Norman ja MATINA STEVIS

BRYSSEL-johtajat 25 Euroopan unionin hallitukset sopivat maanantai-iltana siitä, mitä jotkut mainostettu historiallinen sopimus siirtyä lähemmäs verotuksen liiton ja allekirjoitettu pois yksityiskohdista pysyvä bailout rahasto euroalueen-vielä Kreikan häämöttää velkajärjestely heitti varjon huippukokous. http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204740904577192253105056954.html

By Julien Toyer ja Paul Taylor

BRYSSEL | Mon 30 tammikuu 2012

(Reuters) - Liittokansleri Angela Merkel sinetöi hänen poliittinen valta Euroopassa maanantaina, kun 25 out of 27 EU sopi saksalaisen jäljittelevät sopimus tiukempia budjettikuria, vaikka he kamppailivat sytyttää kasvua tuhkasta niukoiksi.

Vain Britanniassa ja Tšekin kieltäytyi allekirjoittamasta verotuksen kompakti maaliskuussa tuovat mukanaan lähes automaattinen pakotteita maille, jotka rikkovat EU budjettivajeen rajat ja sisällyttää tasapainoisen budjetin säännöt kansallisessa lainsäädännössä. http://www.reuters.com/ article/2012/01/30/us-eu-summit-idUSTRE80S0SR20120130

Tämä on yksi askel täyttymisen Raamatun profetioiden liittyvien nousevan lopullisen eurooppalaisen Beast valtaa.

Ne meistä Living kirkossa Jumalan ovat pitkään opettaneet, että Yhdistynyt kuningaskunta ei olisi todellinen osa lopullista valtaa että syntyy Euroopassa. Ne Tšekissä lähes varmasti osa tuota lopullista valtaa.

Raamattu, Ilmestyskirja 17, on selvää, että eurooppalaiset vielä järjestää uudelleen tulevaisuudessa:

12 "kymmenen sarvea, jotka näit ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät ole saaneet valtakuntaa vielä, mutta he saavat vallan tunnin kuninkaina pedon. 13 Nämä ovat yhtä mieltä, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle. (Ilm. 17:12-13)

Askeleet tämä tapahtuu etenevät me Living kirkossa Jumalan ovat pitkään opettaneet ja siellä on kuoppia tiellä ja ongelmat (suuret levottomuuksiin, tai vielä pahempaa, voi esiintyä).

Tietenkin, Raamattu on selvää, että lopullinen Euroopan Peto teho ei todellisuudessa erittäin yhtenäinen, sillä se pohjimmiltaan on yhdistelmä vahvoja ja heikkoja, tai kuten Raamattu enemmän kirjaimellisesti valtioita, rautaa ja savea:

41 katsoo, että näit jalkojen ja varpaiden, osittain savenvalajan savi ja osaksi rautaa, valtakunta jaetaan, mutta silti vahvuus raudan on oltava se, aivan kuten näit rautaa sekoittaa keraaminen savi. 42 Ja koska varpaat ja jalat olivat osaksi rautaa ja osaksi savea, joten valtakunta on luja ja osittain hauras. 43 Kuten näit rautaa sekoittaa keraaminen savi, ne sekoittuvat siemen miesten, mutta ne eivät tartu toisiinsa, kuten rautaa ei saa sekoittaa savea. (Daniel 2:41-43)

Mukaan Raamatun profetia, Euroopan valta, huolimatta sen hauraus, on tarkoitus olla väliaikaisesti kaikkein hallitseva voima maailmassa, lopulta valloittaa Anglo-laskeutumistodistus Nations (se on Yhdysvaltojen ja sen englantilais-liittolaiset, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, joissa on eniten linnoituksia Daniel 11:39), ja myöhemmin tulleet tiensä päähän (Daniel 11:45).

Mutta ennen kuin se hävitetään (Daniel 11:21-44), lopullinen Beast teho täytyy tulla yhteen ja päästä paikkaan, jossa se on merkittävä taloudellista vaikutusvaltaa. Tämäniltainen ilmoitus on merkki siitä, että Eurooppa aikoo edetä tähän suuntaan (vaikka se todennäköisesti on enemmän ongelmia ennen kuin se on lopullinen Beast teho).

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Europa, Beast, ja Ilmestyskirja Mistä Euroopassa saa nimensä? Mikä voisi Euroopassa on tekemistä Ilmestyskirjassa? Entä "Beast"? Käyttämällä Baabelin torni ja "Beast" Kuvien viittaa se ei huolestunut sen roolista olevan osa tulevaisuuden Babylon Raamatun profetian.
Kuka on kuningas North? Onko sellaista? Onko Raamatun ja katolisen profetiat viittaavat samaan johtaja? Jos hän noudattaa? Kuka kuningas Pohjois keskusteltu Daniel 11? Onko ydinasehyökkäyksen profetoi tapahtua Englanti-speaking kansojen Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa? Milloin 1335 päivää, 1290 päivää ja 1260 päivää (aika, ajat ja puoli aikaa) Daniel 12 alkaa? Mitä pitää tapahtua ennen suuren ahdistuksen?
Voisi saksa Baron Karl-Theodor zu Guttenberg tullut kuningas North? Onko Saksan puolustusministeri yksi katsella? Mitä katolinen, Bysantin ja Raamatun profetiat ehdottaa?
Anglo - Amerikassa Prophecy & kadonnutta heimoa Israelin Ovatko amerikkalaiset, kanadalaiset, Englanti, Skotlannin, Walesin, australialaiset, Anglo (ei-hollanti) Etelä afrikkalaisia, ja uusiseelantilaiset jälkeläisiä Joseph? Missä menetetään kymmenen Israelin heimot? Ketkä ovat menettäneet Israelin heimot? Mitä tapahtuu Jerusalemissa ja juutalaiset Israelissa? Jumala rankaisee Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britannia ja muut Anglo kansoja? Miksi voi Jumala antaa heille mahdollisuuden rangaista ensin?
Voiko Anglo-Kansakunnissa jakaa ja saada ihmiset Taken orjiksi? Tuleeko mailla Yhdysvalloissa, Iso-Britannia, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti jakaa? Entä Jerusalem? Mitä Raamatun profetia opettaa? Onko ei-raamatullista profetiaa, jotka tukevat tätä ajatusta? Kuka jakaa nämä maat? Kuka lopulta laskeutuu ja ihmiset?
Kanadan Profetia: Mitä Raamattu Profetia, katolinen Prophecy, ja muut ennustukset Ehdota tulevaisuudesta Kanadan? On profetiat viittaavat osallistuminen Kanadan kanssa. Ja monet eivät ole myönteisiä sen tulevaisuudesta.
Kuka on kuningas West? Miksi ei ole End-Time kuningas lännen Raamatun profetia? Onko Yhdysvaltojen kuningas West?

Filippiinit Koska Closer sotilaallisia suhteita Yhdysvaltoihin Again

Maanantai, 30 tammikuu 2012


Mount Apo Mindanaon, Filippiinit

COGwriter

Filippiinit harkitsee joutumassa läheisempää sotilaallista järjestely USA:

Filippiinit Painaa nousi Yhdysvaltain sotilaallinen läsnäolo
30 tammikuu 2012
Yhdysvaltojen ja Filippiinien keskustelevat parantaa sotilaallisia suhteita osittain vastauksena kasvavaan Kiinan itsevarmuus Aasian-Tyynenmeren alueella. Koska suurimmista uhkista Filippiinien turvallisuus ovat pitkään olleet sisäisiä, Manilla on joitakin heikoin ulkoinen puolustusvoimavarojen Kaakkois-Aasiassa.
Kuitenkin Manilla tasapainottaa yritetty lisätä nämä ominaisuudet vastaan ​​mahdollisia reaktioita sekä Kiinassa, ylhäältä kauppakumppani lisäämään taloudellista vaikutusvaltaa, ja oman kansansa, joille lisätä Yhdysvaltojen sotilaallinen läsnäolo on edelleen kiistanalainen kysymys.

Viime kesänä, Filippiinien presidentti, ilmoitti, että hän ei tarvitse pelätä Kiinaan (ks. Filippiinien presidentti uhkaa Kiinan ).

Vaikka sopimus USA: n kanssa voi tilapäisesti tehdä lihallinen järkevää pitkällä aikavälillä, uskon, että Filippiinien todennäköisesti kohdistaa Kiinan kanssa, mutta näemme.

Elävä Jumalan seurakunta on noin 33 seurakuntaa Filippiineillä .

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Saaret ja Raamatun profetia mitä edessä saarille? What's ahead for the Philippines? What does the Bible prophesy about islands?
Aasiassa Profetia Mitä Ahead Aasian? Keitä ovat "Kings of East"? Mitä tapahtuu lähes kaikki kiinalaiset, venäläiset, intialaiset ja muut Aasian? Kiina profetia, missä? Kuka on 200.000.000 miehen armeija liittyy Armageddon?
Anglo - Amerikassa Prophecy & kadonnutta heimoa Israelin Ovatko amerikkalaiset, kanadalaiset, Englanti, Skotlannin, Walesin, australialaiset, Anglo (ei-hollanti) Etelä afrikkalaisia, ja uusiseelantilaiset jälkeläisiä Joseph? Missä menetetään kymmenen Israelin heimot? Ketkä ovat menettäneet Israelin heimot? Mitä tapahtuu Jerusalemissa ja juutalaiset Israelissa? Jumala rankaisee Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britannia ja muut Anglo kansoja? Miksi voi Jumala antaa heille mahdollisuuden rangaista ensin?

Väkivaltainen Urheilu, Violent Endings

Maanantai, 30 tammikuu 2012

COGwriter

Viime yönä oli segmentin CBS "60 Minutes sekä koko CNN ohjelman tohtori Sanjay Gupta koskee vahinkoa osallistujille katsotuin väkivaltainen urheilulaji USA-amerikkalainen jalkapallo.

Molemmat ohjelmat kuuluvat kuolemat eri toimijoiden tapahtuu koska aivotärähdyksiä ja muita hittejä joka tapahtuu pelaamasta peliä. Miten aivot vaurioitunut tällaista toimintaa myös katettu. CNN kappale koskee väitettä yksi tutkija, joka sanoi, että keskimääräinen lukion jalkapallon pelaaja kärsi 650 osa-aivotärähdyksen tason osuu kunkin kauden. Hedelmät, jotka eivät olleet hyviä. Väkivaltainen urheilu tulos väkivaltaisia ​​loppuja.

Ajassa antiikin Roomaan, väkivaltainen urheilu olivat myös suosittuja.

Olivatko he näkevät monet niistä, jotka tunnustivat Kristuksen?

Se ei näy niin.

Vaikka emme näytä olevan monia suoria viittauksia kuin kirkossa Jumalan, meillä on joitakin kirjalliset tiedot, jotka olivat ainakin hieman perehtynyt Jeesuksen opetukset ja käytännöt aikaisintaan kristityt.

Tässä on jotain Theophilus Antiokian (joka luultavasti oli osa Jumalan seurakunnan) ehkä kirjoitettu noin 180 jKr:

Harkitse siis myös ne, jotka opettavat tällaista asiaa voi mahdollisesti elää välinpitämättömästi ja sekoittua laittomaan yhdynnässä, tai suurin jumalaton kaikkea syödä ihmislihaa, varsinkin kun olemme kielletty niin paljon kuin todistaa osoittaa gladiaattoreita, ettemme tulee osallisiksi ja abettors murhista. Mutta ei voi näemme muita silmälasit, jottei meidän silmät ja korvat saastuisi, osallistuvat ilmaukset siellä lauletaan. (Theophilus Antiokian. Voit Autolycus, Book III, luku XV. Suomentanut Marcus Dods, AM ote Ante Nikean isät, Volume 2. Edited by Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885. Online Edition)

Niin, tosi kristityt eivät usko, että he olivat katsella väkivaltaisia ​​urheilua niin suosittu toisella vuosisadalla.

Tatianos, tunnustava kristitty puolustaja kirjoitti noin 170 jKr:

Ja näiden todistajien istuutuvat ja nyrkkeilijät kohtaavat kaksintaisteluun, sillä mitään syytä, eikä mikä tahansa tulla alas areenalle apunsa. Tee kuten näyttelyitä kuin nämä kostautua teidän luotto? Hän, joka on tärkein teistä kerää leegio verinen murhaajia, harjoittaa ylläpitää niitä ja näitä roistoja lähetetään ulos hänen, ja kokoat klo spektaakkeli on tuomareita, osittain jumalattomuuden adjudicator, ja osittain että miehet, jotka harjoittavat torjumiseksi. Ja se, joka kaipaa murhaava näyttely on murheelliseksi, sillä hän ei tuomittu olemaan katsojien jumalattomien ja jumalaton ja inhottavia tekoja (Tatian. Suomentanut JE Ryland. Tatianos n Osoite kreikkalaiset, luku XXIII. Ote Ante Nikean isät, Volume 2. Edited by Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885. Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Athenagoras, tunnustava kristitty puolustaja kirjoitti noin 170 jKr:

Mitä ihminen mieleltään terve, siis se vahvistaa, kun tällainen on meidän merkki, että olemme murhaajia? ...

Kukapa ei varauduttava keskuudessa asiat eniten kiinnostavat kiistää gladiaattoreita ja pedot, etenkin ne, jotka on annettu sinulle? Mutta me, päättämällä että nähdä miehen hengiltä on paljon samaa kuin tappamisesta, ovat abjured kuten silmälasit (Athenagoras. vetoomus kristityille, luku XXXV. Suomentanut BP Pratten. Ote Ante Nikean isät, Volume 2 . Edited by Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885. Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Vielä nykyäänkin monet kristityt ymmärtävät, että katsot brutaali tapahtumia tarkoituksenaan aiheuttaa fyysistä vahinkoa, kuten todellinen nyrkkeily, on sopimatonta.

Huomaa, että tämä on myös kanta kolmannen vuosisadan katolinen teologi ja piispa Hippolytos, joka myös lisää erilaisia ​​ammatteja, jotka torjuu olemasta Kristuksen seuraajan:

16:6 ajaja, samoin tai joka osallistuu peleissä, tai joka menee pelejä, hän lakkaa tai hänet on hylätty. 7 Jos joku on gladiaattori, tai joka opettaa joukossanne gladiaattorit miten taistella, tai metsästäjä, joka on peto näyttää areenalla tai virkamies, joka koskee gladiaattori osoittaa, joko hän lakkaa tai hänet on hylätty. 8 Jos joku on pappi epäjumalia, tai hoitaja epäjumalien, hän lakkaa tai hänet on hylätty. 9 sotilas vuonna viranomainen saa suorittaa miehiä. Jos hän on tilannut, hänen ei pidä tehdä sitä. Myöskään saa hän ottaa sotilaallisen valan. Jos hän kieltäytyy, hänet hylätään. 10 Jos joku on sotilasjohtajat, tai hallitsija kaupunki, joka kuluu violetti, hän lakkaa tai hänen on hylättävä. 11 catechumen tai uskollinen, joka haluaa tulla sotilas on hylättävä, sillä hän on halveksi Jumalan. (Hippolytus. apostolinen perinne Hippolytos Rooman. Alkaen työ Bernard Botte (La Tradition Apostolique. Lähteet chrétiennes, 11 bis. Paris, Editions du Cerf, 1984) sekä Gregory Dix (Treatise apostolinen traditio St. Hippolytos Rooman piispa ja marttyyri. London: Alban Press, 1992) kuin käännetty Kevin P. Edgecomb http://www.bombaxo.com/hippolytus.html katsottu 06.8.09)

So, those who professed Christ in the second and third century generally did not feel that viewing or participating in violent sports was appropriate.

In more recent times, the late Herbert W. Armstrong wrote:

Hostility toward the other is sin …Boxing at Ambassador College is definitely banned. God did not create the human brain and head to be pummeled and knocked senseless by an antagonist .

Aina peli urheilu kuuluu antagonisteja-in vihamielinen asenne vahingoittaa muita ja / tai "saada" muista-saada parhaan muut sitten haitallista, saatanallinen ja paha asenne astuu, ja urheilu on paha, ei hyvä ...

Jalkapallo (amerikkalainen jalkapallo) on väkivaltainen elin-kontaktilaji. It is often played with an attitude of hostility and is dangerous and is fraught with physical injury . (Plain Truth, July-August 1984)

“Love does no harm to a neighbor” (Romans 13:9), yet what do violent sports like American football and boxing do? Are those who participate neighbors for Christians? Should people be encouraged to participate in violent activities which are proven to cause harm?

Tämä on jotain, että kristityt ja muut, pitäisi ajatella.

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Onko Amerikkalainen jalkapallo Evil? on suosituin penkkiurheilua Yhdysvalloissa jotain kristittyjen pitäisi katsoa? Mitä Raamattu ja varhaiset kirjoitukset osoittavat? Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen ilmoittanut tämän artikkelin tämän uuden sivun ja se sisältää paitsi minun näkemyksiä, mutta monet lainauksia, kristittyjä, samoin kuin ihmiset, jotka väittävät olevansa, pitäisi ajatella. Haluatko todella tietää vastauksen kysymykseen otsikko kysyy? If not, why not?
Varusmiespalvelus ja seurakunnat: Onko todellisia kristittyjä Osallistu Carnal Warfare? Tässä nykyiset ja historialliset näkökulmat asiaan, joka osoittaa uskomukset tosi kirkon sotilaallista osallistumista. Onko sota asianmukaista kristityille?

Oliko 100 vuotta tai Purgatory opetetaan Early History?

Sunnuntai, 29 tammikuu 2012


Anne Catherine Emmerich väitti nähneensä Purgatory

COGwriter

Onko Jumalalla suunnitelma niille, jotka eivät ole kutsuttu, valittu, ja uskollinen (Ilm. 17:14) Tässä iässä, jotka eivät ole incorrigibly jumalattomia eivätkä ole syyllistyneet "anteeksiantamaton synti"?

Kyllä.

Huomaa passage, että monet eivät ymmärrä tänään:

20 Ei enää saa vauvan sieltä elää, mutta muutaman päivän, eikä vanha mies, joka ei ole täyttänyt päivää, sillä nuorin kuolee sata vuotta vanha, mutta syntinen on sata vuotta vanha, on kirottu. (Jesaja 65:20)

Ja ei varhainen professorit Kristuksen ymmärrä tätä oli tehdä Jumalan pelastussuunnitelmaa?

Kyllä.

Vaikka olen artikkelit monia kirjoituksia tästä aiheesta (ks. esim. Universal Tarjous of Salvation: On satoja jakeita Raamatusta tukeminen Oppi True Apocatastasis ) Aloitetaan ulos toisen vuosisadan tulkinnan Jesajan mukaan Irenaeus ja näytä tuntui olevan yleisesti tiedossa päivinä ei liian kauan kuoleman jälkeen viimeisen alkuperäisen apostolien:

Nyt, että lupaukset eivät ilmoitti profeetat ja isät yksin, vaan kirkkojen yhdistivät nämä päässä kansat, joille myös Henki termejä "saaret" (molemmat, koska ne ovat sijoittautuneet keskellä turbulenssi, kärsivät myrsky herjauksia, olemassa satama turvallisuuden kuin vaarassa, ja ovat turvapaikan jotka rakastavat korkeus [taivaan], ja pyrkii välttämään Bythus eli syvyys virhe), Jeremiah näin julistaa: " Kuulkaa Herran sana, te kansat, ilmoittakaa sen kaukaisissa merensaarissa, sanokaa, että Herra hajottaa Israelin Hän kokoaa hänet, ja pitää hänet, kuten eräs ruokinta hänen lammaslauma ...

Ja taas hän sanoo samaa: "Katso, minä teen Jerusalemin ilon, ja minun kansani [ilo], sillä ääni itku saa olla enää kuullut hänen, eikä ääni itku. Lisäksi siellä saa olla mitään epäkypsä [yksi], eikä vanha mies, joka ei täytä hänen aika: nuorison on oltava sata vuotta, ja syntinen kuolee sata vuotta vanha, mutta silti on kirottu. Ja he rakentavat taloja ja asuvat niissä itse, ja istuttavat viinitarhoja ja syövät niiden hedelmiä itse, ja on juoda viiniä. Ja he eivät rakentaa, ja toiset asuvat, eivätkä he valmistelevat viinitarhan, ja muut syövät. Sillä päivinä elämän puu on päivän ihmiset sinua, sillä kättensä teoista on siedettävä "(Irenaeus. Adversus haereses, Book V luvun 34, säkeet 2-3,4. Ote Ante -Nikean Isät, Volume 1. Edited by Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885. Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Toiset, kuten Origenes Aleksandrialainen, kirjoitti myös, että Jumalalla oli suunnitelma tarjoaa pelastuksen kaikille.

Monet katoliset ja protestanttiset tutkijat pidä että Origenes oli yksi suurimmista ja varhaisen teologisen kirjoittajat (hän asui noin 185-232 jKr). Paavi Benedictus XVI on julkisesti ylistänyt Origenes.

Totesi protestanttinen historioitsija KS Latourette kirjoitti, että Origenes "oli todellakin yksi suurimmista kristillisen mielissä." Ja vaikka en voi yhtyä, että se on kiinnostavaa huomata, että Latourette havaittu:

Origenes opetti, että lopulta kaikki henget, jotka ovat pudonneet pois Jumalasta palautuu täysin sopusoinnussa Hänen kanssaan. Tämä voi tapahtua vain yhteistyötään, sillä heillä on vapaus hyväksyä tai hylätä lunastukseen Kristuksessa. Ennen täydellistä palauttamista he kärsivät rangaistuksen, mutta se rangaistus on tarkoitus olla opettavainen, puhdistaa ne epätäydellisyydet tuonut heidän syntinsä. Päättymisen jälkeen nykyinen ikä ja sen maailmalle toinen ikä tulee, niin Origenes uskoi, joissa on uudestisyntynyt jatkaa kasvuaan ja katumattomat annetaan edelleen mahdollisuus parannuksen (Latourette KS kristinuskon historiassa, Volume 1, alku 1500. Harper Collins, San Francisco, 1975, s.151).

Origenes oli lähellä, että kaikki eivät tee parannusta, sillä siellä myös niitä nostetaan "ikuiseen halveksuntaa" (Daniel 12:02, KJV), mikä tarkoittaa, että ne, jotka eivät oikein tee parannusta tule saamaan pelastuksen, mutta me Living Jumalan seurakunta pitävät niitä pieni vähemmistö. Mutta Origenes oli oikein, että tämä vain synny yhteistyötä tällä hetkellä tallenneta.

Tässä muutamia lainauksia suoraan Origenes:

... Hyvä Isä ​​ei ole täysin autio, jotka ovat pudonneet pois Hänestä (Origen. huomautusten Johanneksen evankeliumista (Book I). Ote Ante Nikean isät, Volume 9. Edited by Allan Menzies, DD American Edition, 1896 ja 1897. Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

On muistettava kuitenkin, että tietyt olennot jotka lankesivat pois, että yksi alusta, joista olemme puhuneet, ovat uponneet sellaiseen syvyyteen arvottomuuden ja pahuudesta, että katsotaan kokonaan ansaitse, että koulutus ja opetus, jonka ihmisrotu, kun taas lihan, koulutetaan ja ohjeet avustuksella Taivaan vallat, ja jatkaa, päinvastoin tilassa vihamielisyyttä ja vastustusta niille, jotka saavat tämän ohjeen ja opetuksen. Ja näin se on, että koko tämän kuolevaisen elämän on täynnä kamppailuja ja kokeiden aiheuttama vastustus ja vihamielisyys jotka putosi paremmassa kunnossa ilman ollenkaan taaksensa, ja jotka kutsutaan paholaisen ja hänen enkelinsä, ja muut tilaukset pahuuden, jonka apostoli luokiteltu joukossa vastustavien voimien. Mutta onko näistä tilauksista jotka toimivat alle hallituksen paholaisen, ja totella hänen pahat komentoja, tulee tulevassa maailmassa muunnetaan vanhurskauden, koska niiden hallussapito tiedekunnan tahdonautonomian vai pysyviä ja piintynyt pahuutta voidaan muuttaa voimalla tapana luontoa, on tulos, joka itse, lukija, voi hyväksy, jos kumpikaan näissä olevassa maailmoja, jotka ovat nähneet ja ajallista, eikä niitä, jotka ovat näkymättömiä ja ikuisia, että osa on eri kokonaisuudessaan lopullinen yhtenäisyyttä ja kuntoa asioita (Origen. De Principiis, Book I, luku 6, jae 3).

... Ja sen kautta lukuisia ja lukemattomia tilauksia progressiivisen olentojen ollaan sovintoon Jumalan tilasta vihollisuuden, viimeinen vihollinen on vihdoin saavutettu, jota kutsutaan kuoleman, niin että hän voi tuhoutua, ja enää vihollinen. Kun siis kaikki rationaalinen sielut on on palautettu tila tällaista, niin luonne elin meidän tulee muuttua osaksi kunniaa hengellinen ruumis. Niin näemme että se ei ole asian kanssa järkevä luonnon, että jotkut heistä ovat asuneet kunnon heikkenemisen vuoksi heidän syntinsä, kun taas toiset on kutsuttu onnen tilaan otetaan huomioon niiden ansiot, mutta näemme those same souls who had formerly been sinful, assisted, after their conversion and reconciliation to God, to a state of happiness (Origen. De Principiis, Book III, Chapter 6, verse 6).

While we in LCG would not word it quite that way, these quotes do show that the idea that God has a plan that will give the unrepentant an opportunity after this present age is not a new concept.

Actually, the doctrine of purgatory developed amongst Latin Catholics after they began to condemn certain of Origen's ideas in the sixth century. When that happened teachings related to the offering of salvation to all (known as apocatastasis) were also somewhat condemned. However, this left a gap in Roman theology and the idea of purgatory then developed.

The Greek Catholics (now known as the Eastern Orthodox), however, never did accept the Latin idea of purgatory and still to this day have many who believe that God has some type of plan to offer salvation to those who did not intentionally reject salvation.

The Catholic Encyclopedia itself admits that early Christians did not teach its current concept of its purgatory doctrine:

Jotkut sanovat kuitenkin, että mukaan common law paikka Kiirastuli on missä ihminen synnit. Tämä ei tunnu todennäköiseltä, koska ihminen voi rangaista samalla synneistä eri paikoissa. Ja toiset sanovat, että mukaan common law ne rangaistaan ​​edellä meitä, koska ne ovat meidän ja Jumalan välillä, kun on kyse niiden tilan. Mutta tämä ei ole merkitystä, sillä niitä ei rangaista siitä, että edellä meitä, vaan siitä, mikä on matalin, nimittäin sin (Akvinolainen T. Summan Theologica St. Akvinolainen, liite II, 1 artiklassa. Toinen ja tarkistettu Edition, 1920. Nihil obstat. F. Innocentius Apap, OP, STM, sensuroida. Theol. imprimatur. Edus. Canonicus Surmont, Vicarius eneralis. Westmonasterii. APPROBATIO ORDINIS Nihil obstat. F. Rafael Moss, OP, STL ja F. Leo Moore , OP, STL imprimatur. F. Beda Jarrett, OP, STL, AM, Prior Provincialis Angliæ).

Edellä esitetty osoittaa, että jopa osaksi keskiajalla ajatus kiirastulesta oli epäselvä, vaikka joukossa johtajia Rooman kirkon.

Purgatory oli lähinnä hyväksyttiin jälkeen tietyt opetukset liittyvät Origenes tuomittiin vuonna 6.-luvulla:

Siitä hetkestä, kuitenkin, että anti-Origenism vallitsi, oppi apokatastasis oli ehdottomasti luovuttiin. St. Augustine protestit voimakkaammin kuin mikään muu kirjailija vastaan ​​virheen niin ristiriidassa opin tarpeellisuudesta armon ... (Batiffel, Apocatastassis. Catholic Encyclopedia).

Historia osoittaa, että sen jälkeen kun apocatastasis tuomittiin puolivälissä 6.-luvulla, mikä muistuttaa nykyaikaisia ​​käsitteitä kiirastulesta olivat äännetään Rooman piispa paavi Gregorius I noin 600 jKr

Ehkä minun pitäisi mainita, että vaikka Anne Emmerich vaati nähdä kiirastuli, hän myös väitti nähneensä "limbo" ja nykyinen paavi on todennut, että "limbo" ei ole olemassa. Näin ollen väite nähdä yksi paikka, että ei ole olemassa pitäisi kertoa kaikki, sama väittää nähdä jotain muuta, ei tarkoita että se on olemassa joko. Ei ole paikka, joka sopii modernin Rooman kuvaus kiirastulesta.

Oliko alkuseurakunnan Teach Purgatory? Onko paikka nimeltä kiirastulessa? Onko Jumalalla suunnitelma auttaa niitä, jotka eivät ole liittyneet pyhiä tässä elämässä?
Mikä on Limbo? Onko tällainen paikka kuin Limbo? Mitä tapahtuu vauvat kun he kuolevat? Milloin Limbo alku opetetaan? Mikä on totuus kuollut vauvoja?
Universal Tarjous of Salvation: On satoja jakeita Raamatusta tukeminen Oppi True Apocatastasis Uskotko mitä Raamattu todella opettaa tätä? Kaikki hyviä asioita voidaan palauttaa? Onko Jumalan pelastussuunnitelman ryhtyä kapinaan ja hengellinen sokeus huomioon?
Hope of Salvation: Kuinka Elävä Jumalan seurakunta eroaa useimmat protestantit Miten Elävä Jumalan seurakunta poikkeaa valtavirran / perinteisistä protestantteja, on ehkä kysymys minulta kysytään eniten ne ilman kirkon Jumalan tausta.
Jos kirkko vielä yrittää sijoittaa sen sijalle Evankeliumin julistaminen tai Did Herbert W. Armstrong Vaihda jotka Prioriteetti Work? Jotkut sanovat kirkon tulisi pääasiassa ruokkia laumaa nyt sitähän Herbert W. Armstrongin kertoman sanoi. Niinkö hän sanoi? Onko se, mitä Raamattu sanoo? Mitä Paavali ja Herbert W. Armstrong odottaa evankelistojen?
What is the Unpardonable Sin? What is it? Can you repent of it? Do you know what it is and how to avoid it?

Occupy Oakland Turns Violent, About 300 Arrested

Sunday, January 29th, 2012

COGwriter

About 300 protesters in 'Occupy Oakland got arrested:

29 January 2012

(AP) OAKLAND, Calif. — Dozens of police maintained a late-night guard around City Hall following daylong protests that resulted in 300 arrests. Occupy Oakland demonstrators broke into the historic building and burned a US flag, as officers earlier fired tear gas to disperse people throwing rocks and tearing down fencing at a convention center…

Interim Police Chief Howard Jordan said about 300 arrests were made.

“These demonstrators stated their intention was to provoke officers and engage in illegal activity and that's exactly what has occurred today,” Santana said…

{Oakland Mayor Quan said} “This is not a situation where we had a 1,000 peaceful people and a few violent people. If you look at what's happening today in terms of destructing property, throwing at and charging the police, it's almost like they are begging for attention and hoping that the police will make an error.” http://www.cbsnews.com/8301-201_162-57367945/300-arrested-in-occupy-oakland-protests/

As I reported yesterday, I believe that there will be more violence in the USA. Some in the Occupy Movement and/or some once associated with it will later stir up more violence. Much more than happened in Oakland.

The sorrows and troubles are just beginning (Matthew 24:5-8) and will get much worse (Matthew 24:21-22). I believe that class warfare and other protests will help weaken the USA and other Anglo-nations and may also be a factor in them being vulnerable to real warfare: invasion by the Beast .

Kuten Jeesus sanoi:

37 Ja mitä minä sanon teille, sanon kaikille: Katso! (Mark 13:36-37)

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Voiko Suuren Ahdistuksen alkaa vuonna 2011 tai 2012? Voiko Suuren Ahdistuksen alkaa tänään? Mikä on "synnytystuskien alkua"? Kun on varhaisin että Suuren Ahdistuksen voi alkaa? Mikä on Herran päivä?
Fyysinen valmistelu Raamattu kristityille . Me kaikki tiedämme Raamatun profetiat nälänhätä. Pitäisikö meidän tehdä jotain?
Onko kolmas Kymmenykset edelleen voimassa? Jotkut hampaat enää opettaa maksua kolmansien kymmenykset, on tämä raamatullisesti oikein?
Evankeliumi Jumalan valtakunnasta oli Korostus Jeesuksen ja alkuseurakunnan Tiesitkö, että? Tiedätkö edes mitä valtakunnan evankeliumi on kyse? True uskonto olisi perustuttava tosi evankeliumia.
Oliko alkuseurakunnan opettaa Millenarianism? Oliko vuosituhannen (joskus kutsutaan chiliasm) opetti varhaiset kristityt? Kuka tuomitsi sen. Tuleeko Jeesus kirjaimellisesti hallitseva 1000 vuotta maan päällä? Onko tällä kertaa lähellä?
Onko Jumalalla 6000 Year Plan? Mitä Year Onko 6000 vuotta End? Oliko 6000 vuotta määräajassa ihmisten lausua seurasi kirjaimellisesti tuhat vuotta kestänyt valtakautensa Kristuksen maapallon opettanut varhaiset kristityt? Mitä vuosi voi kuuden tuhannen vuoden inhimillisen säännön lopussa? Milloin Jeesus palaa? 2018 tai 2019?
Anglo - Amerikassa Prophecy & kadonnutta heimoa Israelin Ovatko amerikkalaiset, kanadalaiset, britit, Skotlannin, Walesin, australialaiset, englantilais-Etelä afrikkalaisia, ja uusiseelantilaiset jälkeläisiä Joseph? Missä menetetään kymmenen Israelin heimot? Ketkä ovat menettäneet Israelin heimot? Mitä tapahtuu juutalaiset Israelissa? Jumala rankaisee Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britannia ja muut Anglo kansoja? Miksi voi Jumala antaa heille mahdollisuuden rangaista ensin?
Voiko Anglo-Kansakunnissa jakaa ja saada ihmiset Taken orjiksi? Tuleeko mailla Yhdysvalloissa, Iso-Britannia, Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti jakaa? Mitä Raamatun profetia opettaa? Onko ei-raamatullista profetiaa, jotka tukevat tätä ajatusta? Kuka jakaa nämä maat? Kuka lopulta laskeutuu ja ihmiset?
Profetiat Barack Obama? Kahdeksan miksi Barack Obama on apokalyptinen ja kahdeksan miksi Barack Obama ei ole Antikristus. Tämä artikkeli sisältää monia Raamatun ja muiden Raamatun profetioiden, ympäri maailmaa, jotka näyttävät keskustella Barack Obama. Oliko Nostradamus PREDICT Barack Obama tekemisissä antikristus? Voisi Barack Obama asettaa vaiheessa kuninkaat Pohjois-ja Etelä ainakin yhtenä shia profetia viittaa? Tämä on pisin ja monipuolisin artikkeli Tämän sivun Barack Obama profetioita. Lue se ja päättää itse, jos presidentti Obama näyttää täyttävän eri profetioita.
Barack Obama, Prophecy ja tuho Yhdysvaltain Jotkut väittävät, että Barack Obama on profetoi "poika Kenian", joka perustuu jopa jo 20-luvulla kirjallisesti.
Kanadan Profetia: Mitä Raamattu Profetia, katolinen Prophecy, ja muut ennustukset Ehdota tulevaisuudesta Kanadassa? On profetiat viittaavat osallistuminen Kanadan kanssa. Ja monet eivät ole myönteisiä sen tulevaisuudesta.
Kuka on kuningas West? Miksi ei ole End-Time kuningas lännen Raamatun profetia? Onko Yhdysvaltojen kuningas West? Jos on, niin mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa Yhdysvaltojen ja sen Anglo liittolaisia.
Onko Tony Blair Apocalyptic? entinen pääministeri Yhdistyneen kuningaskunnan kääntyi katolilaisuuteen pian lähdön jälkeen hänen toimistossaan ja on ollut aktiivinen Euroopan asioihin. Mikä rooli voisi hän soittaa?

Syria Getting More Desperate and Violent

Sunday, January 29th, 2012

Syyrian presidentti Bashar al-Assad (Lähde: Agência Brasil, Wikipedia)
بشار الأسد

COGwriter

Today's news has the following:

1 oracle koskevat Damaskos:
“See, Damascus will no longer be a city but will become a heap of ruins. 2 The cities of Aroer will be deserted and left to flocks, which will lie down,with no one to make them afraid. 3 linnoitettu kaupunki katoaa Efraimin ja kuninkaan valtaa Damaskoksen, jäännös Aramin on kuin kunniaa israelilaiset, "sanoo Herra Sebaot. (Jesaja 17:1-3)

3 Näin sanoo Herra:
"Kolmen rikoksen Damaskon, ja neljä,
En käänny pois sen rangaistus ... 5 Olen myös murtaa portin baarissa Damaskoksen
Ja katkaisi asukasta päässä Valley of Aven,
Ja joka pitää valtikan Beet Eden.
Syyrian kansa on mennä pakkosiirtolaisuuteen Kir "
Sanoo Herra. (Amos 01:03, 5)

Syria's President Assad might decide his personal best option is to more closely support Iran and perhaps be involved in an invasion of Jerusalem and Israel. If so, this might be how Isaiah 17:1 is fulfilled.

And FWIW, perhaps I should mention that technically, Syria is still at war with Israel as it never did sign a peace deal with Israel. So an actual war involving Syria and Israel is quite feasible. If so, Israel may hit back so hard that it might eliminate Damascus as Isaiah 17:1 says will happen.

Paljon tapahtuu Lähi-idässä.

Kuten Jeesus sanoi Mark 13:37, meidän kaikkien pitäisi katsoa.

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Arabimaailman Raamatun, historian ja profetian Raamatussa käsitellään alkuperä arabimaailman ja keskustelee Lähi-idän profetian. Mikä on eteenpäin Lähi-idän ja ne, jotka seuraavat islam? Mitä islam opettaa Imam Mahdi?
Onko olemassa tulevaisuus kuningas Etelä? Jotkut enää usko syytä jakaa. Voisi Egypti, islam, Iran, arabit tai Etiopiassa olla mukana? Onko hän Imam Mahdi? Mitä Raamattu sanoo?

Scientific Doomsday and Bible Prophecy

Saturday, January 28th, 2012

“Orthodox” 16th Century Representation of the “Apocalypse”
COGwriter

A reader send a link to the following today:
Scientific Doomsday: Ways the World Could Actually End
.
So, let's look at several that the article listed–they will be in bold italic type with my comments below them.
.
Asteroid Accident/Comet Collision
.
The Bible indicates that an asteroid or comet (more likely a comet from the Wormwood description in Revelation) will hit the earth and cause major damage–but not enough so the world would actually end (for details see NASA Indirectly Confirms Wormwood Prophecy ).
.
Killer Contagion
.
Jesus spoke of pestilences as part of the “beginning of sorrows” (Matthew 24:1-8). The Book of Revelation also discusses the fourth horseman of death, which likely includes pestilences (for details see Fourth Horseman of the Apocalypse ). But this will not end the world.
.
Solar Slaughter
.
I have written about this many times and consider solar flares a likely way to fulfill Revelation 16:8-9, but there are other risks. (see also NASA Says Peak Solar Flare to be After 2012) . An item in tonight's news is also of interest:
The State Column - ‎29 January 2012
A string of massive solar storms have unleashed their fury on the Earth in the last 48 hours, just the first set of strong solar storms expected to hit our planet in the coming months.

NASA scientists report that the most solar flare — the strongest one to date this year — erupted Friday from the same active region of the sun that triggered a raging solar tempest earlier this week

NASA's Goddard Space Weather Center said the latest coronal mass ejection (CME) was moving at almost 1,553 miles per second, warning that it could cause a number of disruptions.

Solar flare-ups and other factors affecting electricity can and will cause problems, but not the end of the world.
While we are getting closer, the end is NOT yet and none of those items will actually end the earth. We seem to be in the time warned of by Jesus as the beginning of sorrows.
.
World events, however, are aligning with properly understood biblical prophecy. It is interesting that some scientists are agreeing that events consistent with end time biblical prophecy can have serious consequences.

Joidenkin artiklojen niihin liittyvien korkojen voivat olla esimerkiksi seuraavat:

Can the Great Tribulation Begin in 2012, 2013, or 2014? Can the Great Tribulation begin today? Mitä tapahtuu aikaisemmin "synnytystuskien alkua"? Mitä tapahtuu suuren ahdistuksen ja Herran päivä? Kun on varhaisin että Suuren Ahdistuksen voi alkaa? Mikä on Herran päivä?
Fourth Horseman of the Apocalypse What is the pale horse of death and pestilences? What will it bring and when?
Loppuun mayojen kalenteri 2012-Might 2012 tarkoittaa jotain? Onko mayojen kalenteri ennusteita muutosta vuonna 2012? Muutokset olivat vuosisatoja sitten ennusti Hopi intiaanien. Älä Mayan / Hindu / Hopi / buddhalainen / New Age / Nostradamuksen ennustukset ole mitään arvoa täällä? Miksi ehkä Saatana on inspiroinut tämän päivämäärän? Onko Dresden Codex osoittavat tuhoutuminen maapallon tulva? Voiko suuri ahdistus alkaa ennen vuotta 2012? Miten voisi Barack Obama osallistua vuonna 2012?
2012 ja Rise of Secret Sect Tämä on linkki liittyy kirjan Bob Thiel (COGwriter). Tämä linkki on myös YouTube-videoita. Tämä kirja dokumentoi ja selittää satoja profetioita. Ja koska se julkaistiin, maailman tapahtumat ovat linjassa vähintään 20 ennustuksia kirjaan ja monia muita tahto tapahtua. Ne, jotka ostaa kirjan www.thesecretsect.com verkkosivuilla saada pitkä bonuksen raportti dokumentoi maailman tapahtumia linjassa kirjan.
2012 ja Rise of Secret Sect (Englanti Kindle Edition). Tämä on toinen painos kirjasta, joka julkaistiin tammikuussa 2012, ja se sisältää yhteenvedon 20 ennustuksia että maailma tapahtumat ovat linjassa koska kirjan alun perin ilmestyi syyskuussa 2009.
2012 y el surgimiento de la secta secreta 2012 libro del Dr. Thiel en Español.
2012 und das Auftreten der geheimen Sekte (saksankielinen painos) 2012 Buch von Dr. Thiel saksaksi. 2012 und das Auftreten der geheimen Sekte (saksa Kindle Edition)
2012 eo Surgimento da Seita Secreta (Portugali Edition) 2012 livro do Dr. Thiel em Português. Este livro Documenta e explica centenas de profecias. E desde que foi publicado pela primeira vez, pelo menos 20 já começaram a acontecer.
2012 eo Surgimento da Seita Secreta (Brasilian portugali Edition) 2012 livro do Dr. Thiel. Edição em Português do Brasil. Este livro Documenta e explica centenas de profecias. E desde que foi publicado pela primeira vez, pelo menos 20 já começaram a acontecer.

Apostle Paul Popularity

Saturday, January 28th, 2012

COGwriter

So far this month, one of the top ten most popular article at the COGwriter.com website is about the Apostle Paul. Here is how it is listed on the www.cogwriter.com home page:

Apostoli Paavali Hän oli myöhemmin apostoli, vaan myös varhaisen kristillisen johtajan.

This particular article has not ever been particularly popular in the past, but thousands have viewed it this month.

Contrary to the assertions of many, Paul was not one who did away with biblical practices such as the Sabbath, Ten Commandments, and the Holy Days.

Actually, near the end of his life he declared:

Nyt me, jotka olemme uskoneet tulevat siihen lepoon, aivan kuten Jumala on sanonut: "Niin minä ilmoittanut valaehtoisesti minun viha," He eivät koskaan anna minun levätä. "" Ja silti hänen työnsä on päättynyt, koska maailman luomisesta. For somewhere he has spoken about the seventh day in these words: “And on the seventh day God rested from all his work.” And again in the passage above he says, “They shall never enter my rest.” It still remains that some will enter that rest, and those who formerly had the gospel preached to them did not go in, because of their disobedience…There remains, then, a Sabbath-rest for the people of God; for anyone who enters God's rest also rests from his own work, just as God did from his. Olkaamme siis kaikin keinoin päästä siihen lepoon, jotta kukaan laskee seuraavan esimerkin tottelemattomuudesta (Hepr. 4:3-6,9-11, NIV).

Acts 13:42-44 shows what Paul did,

... Pakanat pyysivät, että nämä sanat voidaan saarnasi heille seuraavaksi sapatin. Nyt kun seurakunta oli hajonnut, monet juutalaiset ja harras käännynnäisiä seurasi Paavalin ja Barnabaan joka puhuu heille suostutteli heitä pysymään Jumalan armosta. Seuraavalla sapatti melkein koko kaupunki kokoontuivat kuulemaan Jumalan sanaa.

Also Acts 18:4 states,

Ja hän keskusteli synagoogassa jokaisena sapattina ja suostutteli sekä juutalaiset että kreikkalaiset.

Hence the New Testament is clear that Paul kept the Sabbath, regularly preached on the Sabbath, and that he wrote that there remains “a Sabbath-rest for the people of God”.

Hopefully, that includes you (for the practice of the early church, please see The Sabbath in the Early Church and Abroad ).

In the days of unleavened bread Paul , coming down from Galatia, arrived in Asia, considering the repose among the faithful in Smyrna to be a great refreshment in Christ Jesus after his severe toil, and intending afterwards to depart to Jerusalem. Joten Smyrna hän meni käymään Strataeas, joka oli ollut hänen kuulija vuonna Pamphylia, joka poika Eunice tytär Lois. Nämä ovat niitä, joista hän mainitsee kun kirjoitat Timoteukselle sanoen, Of vilpittömästä uskosta, joka sinussa, joka asui ensin sinun isoäiti Lois ja äitiäs Eunice, mistä huomaamme, että Strataeas oli veli Timothy. Paavali, kirjoittamalla talonsa ja kerätä yhteen uskollinen siellä puhuu heille koskevat pääsiäisen ja helluntain, muistuttaen heitä uuden liiton Osakeannin leipää ja kuppi, miten ne pitäisi totisesti juhlia sitä päivinä happamattoman leivän, mutta pitää kiinni uuden mysteeri Passion ja ylösnousemuksen. For here the Apostle plainly teaches that we ought neither to keep it outside the season of unleavened bread, as the heretics do, especially the Phrygians…but named the days of unleavened bread, the Passover, and the Pentecost, thus ratifying the Gospel (Pionius. Life of Polycarp, Chapter 2. Translated by JB Lightfoot, The Apostolic Fathers, vol. 3.2, 1889, pp.488-506).

Thus, the “apostle to the Gentiles” (Romans 11:13), taught Gentile Christians in Asia Minor to keep the Holy Days. Days many now consider to be Jewish and not Christian–but apparently Paul considered them important for all Christians to keep (see also 1 Corinthians 5:7-8 where he told the Gentiles in Corinth to keep them as well).

Paul also wrote:

Imitate me, just as I also imitate Christ (1 Corinthians 11:1).

Jesus kept the Sabbath , Ten Commandments , and the Feasts . Do you follow the practices of Jesus and Paul?

Jotkut tavarat mahdollisesti liittyvien korkojen voi sisältyä:

Apostoli Paavali Hän oli myöhemmin apostoli, vaan myös varhaisen kristillisen johtajan.
Who Were the Paulicians? Were any Paulicians faithful Christians? What happened to them? Why might they have developed the papal-antichrist theory?
Joyce's Photos of Ancient Athens In the Book of Acts, Paul made his famous “Men of Athens” speech. Paul is believed to have visited Athens during his second missionary journey (which was with Silas) around 49-52 AD
What Did Paul Actually Teach About the Ten Commandments? Many say Paul taught against the ten commandments. Onko tämä totta? Tämä artikkeli mainitsee Paavalin sanoillaan vihreä.
What Did Jesus Teach About the Ten Commandments? This article quotes what Jesus actually said about them (His words are in red).
Olivatko kymmenen käskyä naulittiin ristiin? Jotkut ovat sanoneet niin. Tässä artikkelissa on joitakin raamatullisia lainauksia vastata tähän tärkeään kysymykseen.
Ovatko kymmenen käskyä edelleen voimassa? Tässä artikkelissa lainataan kymmenen käskyä ja yhdistää joitakin edellinen artikkelit yhdeksi artikkeli kymmenen käskyä. Käskyt näkyvät Siinain vuorella, ennen Mount Sinai, että Jeesuksen opetukset, ristiinnaulitsemisen jälkeen, ja opetuksia Paavalin. It addresses the most common “traditions of men” regarding them as well.
Kymmenen käskyä Reflect Rakkaus, rikkomatta niitä on paha Joidenkin mielestä kymmenen käskyä ovat taakka. Sitäkö Jeesus, Paavali, Pietari, Jaakob ja Johannes opetti?
Paul in Damascus This is a Lego-animation.
Historia Varhainen kristinusko Oletko tietoinen, että mitä useimmat ihmiset uskovat eivät mitä todella tapahtui tosi kristillinen kirkko? Tiedätkö missä alkuseurakunnan perustuu? Tiedätkö mitkä olivat oppeja alkuseurakunnan? Onko uskosi todella perustuu totuuteen vai kompromissi?