Archívum január, 2012

Ha egy keresztény szavazni?

Kedd, január 31, 2012

COGwriter

Négy férfi a republikánus párt még mindig kissé állt, amelyek igyekeznek elszakítani Obama amerikai elnök, és kap a munkáját.

Két katolikusok , egy Mormon , és egy baptista fut a republikánus jelölést ahhoz, hogy fusson ellen meglehetősen vallástalan demokrata Barack Obama (aki szintén azt állítja, a keresztény hit).

Amennyiben valós keresztények szavazni?

Ha a demokrácia volt, hogy szankcionálják a Bibliában a keresztények számára, minden bizonnyal lenne szankcionálható az Újszövetségben. A görög és római demokratikus gyakorlatok széles körben ismert, akkor. A demokrácia nem egy amerikai találmány (és nem is a köztársasági államforma).

Az Újszövetségben azt olvassuk, hogy Jézus kinevezése apostolok. Pál azt írja, hogy Isten először nevezi apostolok, próféták másodsorban, stb a tanulságos Krisztus testét (Ef 4: 11,12).

Amikor Júdás kellett cserélni (miután elárulta Jézust és az ő öngyilkosság), az apostolok nem volt választási követték a bibliai példája Isten akaratát keresi:

Te, Uram, ki tudja, szívét, show, amely a két Úgy döntött ... És leadta sok. (ApCsel 1: 24,26).

Figyeljük meg az apostolok nem döntötte el, hogy a képzettségük, hogy egy ember szívében.

Vannak, akik azt írta, hogy különböző formáit a demokrácia már elfogadható, mert úgy vélik egyes írások a az Apostolok Cselekedeteiben jelenti azt. Az elsődleges versek úgy tűnik, hogy a történet ApCsel 15. ApCsel 15 Sok az apostolok és a vének találkoztak, hogy megvitassák a körülmetélés és a pogány hívők. A sok tanácsos arra használták, hogy megvitassák az ügyet. Néhányan úgy érzik, hogy a tanácsot jelez a demokrácia. Azonban az a tény, hogy a sok tanácsos használták nem változik Isten államforma. Az Ószövetségben olvassuk, hogy nem csak a Isten mindig bátorította ezt a gyakorlatot (Péld 11:14), mi is olvassuk, hogy Isten maga részt benne (II Chron 18; 18-21); Így az a tény, hogy néhány egyházi vezető követte ezt a gyakorlatot csak azt mutatja, hogy Isten kormányzati gyakorlat az Ószövetség intézkedéseket folytatni kell.

Érdekes megjegyezni, valami mást említett Apostolok Cselekedetei,

"És most azt mondom nektek, tartsa távol ezeket az embereket, és hagyja őket békén; Mert ha ez a terv, vagy ez a munka az emberek, akkor semmivé; de ha ez az Isten, akkor nem megdönteni it-nehogy még megtalálható Isten ellen "(ApCsel 5: 38-39)

T tömlő, akik szavaznak a világi választásokon láthatóan azt hiszik, hogy tudják, szempontjait Isten tervét, hogy nincs emberi módon tudnák. Mégis, nézd meg, mit Isten azt mondta Sámuelnek, az egyik egyértelműen hívják, és az Isten által kinevezett, amikor Samuel gondolta, tudja, hogy ki legyen a következő király Izrael fölött,

Így volt ez, amikor jöttek, hogy nézett Eliab, és azt mondta: "Bizony, az Úr felkentje van előtte." De az Úr azt mondta Sámuelnek: "Ne nézd az ő megjelenése, vagy a magassága termetét, mert megtagadta tőle. Mert az Úr nem lát az ember lát; a férfi néz a külső megjelenése, de az Úr a szívet nézi "(1 Sam 16: 6-7).

Az is érdekes, hogy észre, hogy sokan, akik úgy vélik, hogy az Újszövetség szankciók a demokráciát is hiszem, hogy Isten jövőbeli uralkodó kormány (az Isten országa) nem lesz demokrácia.

Jézus azt mondta az apostoloknak, hogy ők lesznek uralkodjék Izrael tizenkét törzse az ő országában (Lk 22:30). Jézus kiválasztott tanítványai, hogy nem kap helyüket bármilyen formában a demokrácia (John 15:16; 6:70). Isten, nem ember, úgy döntött, Dávidot Izrael királyává eredetileg (ApCsel 13:22), és azt is választotta őt, hogy egész Izrael királyává a világ előtt (Jer 30: 9).

By the way, Jézus azt mondta, hogy Isten az Atya fenntartva, akik bizonyos hatalmi pozícióban a Isten országa (Máté 20:23). A jutalom lesz a királyság Jézus így (Rev 22:12); akkor nem lesz az emberek számára, hogy a maguk számára.

A demokrácia nem lesz Isten államforma a királyságában.

Miért?

Az egyik a sok probléma a szavazás, amit egyetlen ember azt hiszi, ahogy Isten teszi.

"Hiszen az én gondolataim nem a ti gondolataitok, és nem is a módja My módon", mondja az Úr (55: 8).

Amikor Jézus a földön hirdette az evangéliumot az Isten országát, és azt mondta az embereknek, hogy tartsanak bűnbánatot (Márk 1: 14-15). Jézus nem volt hajlandó részt venni még a legelemibb kormányzati döntések, míg ő a földön (Lukács 12: 13-14).

Bár Jézus azt tanította, hogy mi volt, hogy adót fizetni (Mat 22: 17-21), azt is tanította, hogy az ő országa nem e világból való (Jn 18,36). Jézus azt tanította tanítványainak, hogy menjen be a világra, és hirdessétek az evangéliumot mindenkinek (Mat 28: 19,20). Jézus azt mondta, hogy a tanítványai voltak, hogy a világ, de nem ez (John 17:16).

Péter apostol világosan megértette ezt. Azt írta, hogy része lenni Isten népének tett egy részét szent nemzet (I. Péter 2: 9). Pál apostol írta, hogy ez a mai világban gonosz volt (Gal 1: 4). A Biblia figyelmeztet a következménye az, hogy része a világ rendszerek és a kormányok és azt mondja, hogy jöjjön ki belőle, és hogy azok különálló (Rev 18: 2-5).

Nézd meg, mit tanít a Biblia fog történni az utolsó napokban, és mi keresztények vagyunk tenni az ügyben,

De tudom azt, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek: A férfiak lesznek szerelmesek magukat, szerelmesek a pénz, kérkedők, büszke, káromlók, szüleiknek engedetlenek, hálátlan, gonosz, unloving, könyörtelen, rágalmazók, anélkül, hogy önkontroll , brutális, megvetői jó, árulók, önfejű, gőgös, szerelmesei öröm helyett Istennek szeretői, amelynek a formája az isteni de megtagadják annak erejét. És az ilyen emberek elfordulnak! (2 Tim 3: 1-5).

Ne feledje, hogy Isten szava nem ösztönzi a szavazati mint a megoldás.

Pál azt mondta, hogy a keresztények lenni nagykövetei Christ (II Cor 5:20). Nagykövetek gyakran élnek idegen népek, amelyek közül néhány egyértelműen ellenséges hitüket. Nagykövetek, bár élnek más társadalmakban, ne vegyenek részt a politikában a társadalmak élnek. Ideje van Isten népe számára, hogy átvegye a kormányok ezen a világon, de ez még nem (John 18:36 Dan 7: 17-18). Ez lesz a második eljövetele, Jézus (I Thes 04:16, Rev 11:15).

Hogy keresztények, Peter írta,

De te egy választott nép, királyi papság, szent nemzet, a nép tartozó Istennek, hogy nyilatkozhat dicséretét, aki meghívott benneteket a sötétségből az ő csodálatos világosságára. Ha nem egy ember, de most te vagy az Isten népe; régen nem nyertetek kegyelmet, de most pedig irgalomra. Kedves barátaim, azt sürgetik, mint idegenek és jövevények a világon, hogy tartózkodjanak a bűnös vágyak, amelyek a háború a lélek ellen. Élő ilyen jó életet közül a pogányok, hogy, bár azzal vádolják meg a csinálok rosszul, lássák a ti jó cselekedetek és dicsőítsék Istent a napon, amikor felkeres bennünket. Engedelmeskedjetek az Úrért minden hatóság indított a férfiak körében: akár királynak, mint a legfőbb szerv, illetve a kormányzók, akik küldött neki, hogy megbüntesse azokat, akik rosszat, és dicsérni azokat, akik jót. Mert Isten akarata az, hogy a jót meg kell hallgattatni a tudatlan beszélni az ostoba emberek (1 Péter 2: 9-15).

Aliens, persze, nem szavaznak.

Most a Biblia megemlít egy konkrét szavazás Pál apostol (amikor még Saul, és így nem átalakított). Figyeljük meg, amit később azt mondta róla:

Jómagam gondoltam kell csinálni sok mindent ellentétes a nevét a názáreti Jézus. Ez azt is cselekedtem Jeruzsálemben, és a szentek közül én fogd be a börtönben, miután megkaptam a megbízatást a főpapok; és amikor kivégeztek, űzöm én ellenszavazat őket (Csel 26: 9-10).

És míg a fent önmagában nem egy takarót elítélnek minden szavazó, ez az egyetlen alkalom a "szavazás", vagy "szavazás" benne van a Bibliában. És ez nem azt mutatják, hogy még a vallásilag buzgó / konzervatív egyének nem mindig szavazni helyesen és nagyon sok mindenre képes ellentétes a nevét a názáreti Jézus.

Nem hiszem, hogy a Biblia szankciók keresztények szavazó testi választásokon. Azt sem hiszem, hogy a közelgő elnökválasztás az USA-ban, vagy a választásokat a többi angol-Lejtmenet nemzetek eredményeként a típus a bűnbánat, hogy ezek a nemzeteknek.

Bizonyos paragrafusai esetleg kapcsolatba érdeke az alábbiak lehetnek:

Ha egy keresztény szavazni? Ez a cikk néhány, a bibliai logika ebben a témában. Tenne Jézus szavazni elnök / miniszterelnök? Szavaz a Bibliában? Ez egy olyan téma, a keresztények meg kell érteniük.
Polycarp, Herbert W. Armstrong, és Roderick C. Meredith a templom kormány Milyen irányítási forma volt a korai egyház van? Vajon hierarchikus? Melyik kormányzási forma lenne várható-e, hogy a Philadelphia maradványa? Az emberek úgy döntenek, és / vagy bizottság formák, furcsa diktatúrák, vagy az azonos típusú, hogy a Philadelphia-korszak maga volt?
Vajon a korai egyház Taníts Millenarianism? Vajon az ezredforduló (néha chiliasm) tanított a korai keresztények? Ki elítélte. Majd Jézus szószerint uralkodni 1000 évig a földön? Ez alkalommal közelében?
Anglo - Amerikában Prophecy & the Lost Tribes Izrael -e az amerikaiak, kanadaiak, britek, skót, walesi, ausztrálok, angol-dél-afrikaiak, és az új-zélandiak leszármazottai Joseph? Hol vannak az elveszett tíz törzse Izraelnek? Kik az elveszett Izráel törzsei? Mi fog történni a zsidók Izraelben? Az Isten megbünteti az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és más angolszász nemzetek? Mi lehet az oka Isten, hogy őket meg kell büntetni az első?
Majd az angol-Nemzetek kell osztani, és néptől Slaves? Vajon a földeket az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland osztani? Mit jelent a bibliai próféciák tanítani? Vannak nem bibliai próféciák, amelyek támogatják ezt az elképzelést? Ki fogja osztani ezeket a földeket? Ki lesz a végén a földeket, és az emberek?
Próféciák Barack Obama? Nyolc ok, amiért Barack Obama apokaliptikus és nyolc oka annak, Barack Obama nem az Antikrisztus. Ez a cikk a sok bibliai és nem bibliai próféciák, a világ minden tájáról, hogy úgy tűnik, hogy megvitassák Barack Obama. Vajon Nostradamus megjósolni Barack Obama foglalkozó Antikrisztus? Might Barack Obama a terepet a királyok a Észak-és Dél legalább egy síita prófécia sugallja? Ez a leghosszabb és a legtöbb teljes cikket ezen az oldalon a Barack Obama próféciák. Olvasd el, és döntsd el magad, ha Obama elnök úgy tűnik, hogy eleget különböző próféciákat.
Barack Obama, Prophecy, és a pusztítás az Egyesült Államok Néhányan azt állítják, hogy Barack Obama a megjövendölt "fia Kenya" alapján akár egy 20. századi írás.
Kanadában Prophecy: Mit Biblia Prophecy, katolikus Prophecy, és más előrejelzések arra utalnak, mintegy a jövő Kanada? Vannak próféciák, amelyek azt sugallják bevonása Kanadával. És sokan nem pozitív a jövőjét.
Ki a király a Nyugat? Miért nincs End-Time King of the West a bibliai próféciák? Az Egyesült Államokban a King of the West? Ha igen, mit is jelent valójában az USA és szövetségesei Anglo.
Tony Blair Apokaliptikus? A volt miniszterelnök az Egyesült Királyság áttért a katolikus hitre után rövidesen elhagyja az irodáját, és már aktív európai ügyekben. Milyen szerepe lehet játszani?

Kelet vs. Nyugat: Oroszország, Kína, India és Opposing szankciók Irán és Szíria

Kedd, január 31, 2012

COGwriter

Oroszország, Kína és India nem működik együtt a típusú szankciókat az EU és az USA akar Irán és Szíria:

Global "nagyhatalmi politika" visszatér a Közel-Keleten,

By Péter Apps , Political Risk tudósítója

LONDON | Tue január 31, 2012 07:28 EST

(Reuters) - A Oroszország küldő hadihajók, hogy visszatartsa a külföldi beavatkozás Szíriában, és Kínában készült mélyebbre Irán konfrontációt a Nyugattal, "nagyhatalom" a politika gyorsan visszatér a Közel-Keleten ... Mindkét jelezték a világos szándékkal, hogy megakadályozzák " rendszerváltás "beavatkozás Szíriában ; de Oroszország telepítését a zászlóshajó repülőgép-hordozó és kísérőik Szíria port tárzusi ebben a hónapban felhívta a komorabb, mint máskor vonalat a homokba ... "Minden alkalommal, amikor a West megfeszíti a pórázt, Peking csendesen él a laza," mondja Thomas Barnett, a korábbi stratégája az amerikai haditengerészet ...

Washington Post január 31, 2012-Mumbai, India - India is csatlakozott Kína, mondván, hogy nem vágja vissza az olaj Iránból, annak ellenére, hogy kemény az új amerikai és európai szankciók célja, hogy nyomást Teherán nukleáris programja.
Steve Gutterman | MOSZKVA (Reuters) - Egy magas rangú orosz diplomata azt mondta kedden, hogy a push elfogadására irányuló Nyugat-Arab szóló ENSZ Biztonsági Tanácsa ... Oroszország és Kína megvétózta egy európai fogalmazott határozati Szíriát októberben.

Szíriai ellenzéki: Oroszország, Irán kockáztatva kapcsolatok jövőbeni Szíriában

Ynetnews - január 31, 2012

Szíriai ellenzéki Fahed Al-Masri mondta egy libanoni rádió, hogy az erőfeszítések Oroszország és Irán teszik, hogy megmentse Assad elnök rezsimjének tükröződni fog az ország jövőbeli kapcsolatok Szíriával. "Oroszország elveszti az utolsó lábát a Közel-Keleten és Szíriában, "mondta, hozzátéve, hogy ha Moszkva továbbra is ellenzi a nemzetközi közösség álláspontját a szíriai ...

Tehát a három földrajzilag legnagyobb hatáskörét az East szed éles ellentétben áll a nyugati. A Biblia végül azt jelzi, hogy egy látszólag orosz vezetésű eurázsiai konföderáció kerül a maradék erejét a Nyugat (amely abban az időben fogja vezetni az Európai King of the North). És Kína és India úgy tűnik, hogy megjövendölte, hogy támogassa az orosz vezetésű konföderáció.

De hogy lesz később, közvetlenül azelőtt, hogy a visszatérő Jézus Krisztus (Jel 09:16; 16: 12-16).

Ebben az időben a Kelet veszélyes játékot játszik, hogy valószínűleg elveszíti, legalábbis egy diplomáciai értelemben.

Nem számít, milyen gazdasági érdekek, sem Oroszország, sem India szeretnénk egy iszlám hatalom emelkedik fel. És dacolva a nyugati szankciók, talán azok a nemzetek úgy vélik, hogy elosztjuk az iszlám világot Irán és Szíria, a többi arab országok, a török ​​népek, Pakisztán, Afganisztán, valamint Indonézia, hogy ez a megosztottság megakadályozza az iszlám világ hatalmat emelkedik .

Ha úgy vélik, hogy ezek a hibák.

Egy iszlám hatalom (a déli király bibliai próféciák), látszólag vezette arab hatalom, felkelnek. Támogatásával Szíriában, mivel már, Oroszország elidegenító arab világban (az Arab Liga azonban inkább vissza a West annak tekintetében, hogy Szíria és nem egy adott rajongója Irán). Szíria nem fog folytatódni, amilyen, és Irán semlegesíteni lehet, legalábbis egy bizonyos fokig.

Milyen a három kelet hatáskörök lényegében csinál, azt mondja az arab világban, hogy jobban jár együtt az európaiak, mint Oroszország, Kína vagy India. És az együttműködést az arab és európai világok valami átmenetileg tenni (Daniel 11:27; Zsoltárok 83: 3-8).

Kína, önmagában is érdekel erőforrások, mint az olaj és szereti kihasználni vásárlási lehetőség, hogy a nyugati szankciók, például tud nyújtani. Mégis Kína szüksége a piacok a Nyugat több mint valójában szüksége iráni olaj. Ugyanez alapvetően igaz Indiába.

Irán és Szíria tényleg nem olyan fontos, hogy Oroszország, Kína, India és hogy ezek vissza őket, nem számít, milyen (bár lesz egy jövőbeni szövetség a perzsák / irániak, de ez egy idő után a Millennium ideje alatt Krisztus és tárgyalja Ezékiel 38: 1-9).

Tehát annak ellenére, pózolás ebből a három keleti hatalmak, a valóság az, hogy a West kapnak a legnagyobb befolyása a Közel-Keleten, mint amit most történik.

Irán nem lesz a vezetője a déli király, és bármi túléli Szíriában (vö Ézsaiás 17: 1) lesz látszólag támogatja az elkövetkező Arab vezetője Daniel 11:40. Ha ezeket Oroszországban, Kínában és Indiában érthető bibliai prófécia jobb rájönnének, hogy a jelenlegi készenléti talán módosítani kell annak tekintetében, hogy Irán és Szíria.

Akiket érdekel a tanulás többet is szeretnének tanulni a következő cikkeket:

Oroszország: Eredete és megjövendölte Future Oroszország jóslat. Hol az oroszok származik? Mi van azokkal, Ukrajnában? Milyen jósolják, hogy Oroszország és szövetségesei? Mit fognak tenni, hogy az európaiak, hogy támogatja a Szörnyeteg a végén?
Oroszország az északi király? Egyesek szerint ez. De mit tanít a Biblia?
India, A bibliai Múlt és Jövő: minden olyan tanú? A Biblia beszél az eredetét azoknak az indiai örökség és bemutatja néhány, a tanú nekik (beleértve Bangladesben, Pakisztánban, és Sri Lanka).
Kína, A bibliai Múlt és Jövő, 1. rész: Genesis és a kínai karakterek Hová tűntek a kínai emberek származik? Ez a cikk arról információ, hogy a kínai nép tudnia kellett a különböző számlák a Teremtés könyvében, míg elérte a diszperziós után Bábel tornya.
Kína, A bibliai Múlt és Jövő, 2. rész: A szombat és néhány Isten Witness Kínában Mikor a kereszténység első jön Kína? És ott van a korai bizonyíték arra, hogy megtartották a hetedik napi szombatot?
Ázsiában Prophecy Mi Ahead for Asia? Kik azok a "Kings of the East"? Mi fog történni szinte minden kínai, orosz, indiai és más ázsiai? Kína prófécia, hol? Kinek van 200.000.000 ember hadsereg kapcsolatos Armageddon?
Ki a király az északi? Van egy? Ne bibliai és római katolikus prófécia ugyanaz vezetője? Amennyiben úgy követni? Ki lesz a King of the North tárgyalt Daniel 11? Van egy nukleáris támadás megjövendölte, hogy megtörténjen az angol nyelvű népek az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland? Mikor a 1335 nap, 1290 nap, és 1260 nap (az idő, idő, és fél idő) Dániel 12 kezdeni? Amikor a Biblia azt mutatják, hogy a gazdasági összeomlás hatással lesz az Egyesült Államokban?
Van-e jövője a déli király? Néhány már nem hisznek lesz szükség. Lehet, Egyiptom, iszlám, Irán, arabok, vagy Etiópia vonni? Lehet ez a király az úgynevezett Mahdi? Mit mond a Biblia?
Az arab és iszlám világ között, a Biblia, a történelem és Prophecy A Biblia beszél az eredetét az arab világban, és bemutatja a Közel-Keleten a jóslat. Mi megelőzve a Közel-Keleten és azok, akik követik az iszlám? Mi a helyzet az Imam Mahdi? Mi vár ránk a Törökország, Irán, valamint az egyéb, nem arab muszlimok?

Európa egyetért azzal, hogy szorosabb fiskális unió

Hétfő, január 30, 2012

Európai Unió Bábel tornya Poster

COGwriter

Az európaiak valamivel még egy megállapodást a szorosabb fiskális unió:

Január 30 20122

Stephen Fidler LAURENCE NORMAN ÉS MATINA STEVIS

BRÜSSZEL-Leaders 25 európai uniós kormányok megállapodtak hétfőn este, amit néhány számlázott, mint a történelmi paktum költözni szorosabb fiskális unió, és írta alá a részleteket állandó szanálása alap az eurózóna-tartalom Görögország fenyegető adósság átütemezési vetette árnyékot A csúcstalálkozón. http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204740904577192253105056954.html

By Julien Toyer és Paul Taylor

Brüsszel | Mon január 30, 2012

(Reuters) - Angela Merkel kancellár ragasztott rá a politikai hatalom Európában hétfőn, amikor a 25 és a 27 EU-tagállam megállapodott abban, hogy a német ihletésű paktum szigorúbb költségvetési fegyelmet, miként küzdött, hogy újra felélessze a növekedés hamvaiból megszorító.

Csak Nagy-Britannia és a Cseh Köztársaság nem volt hajlandó aláírni a költségvetési paktum márciusban arról fog róni félig automatikus szankciókat országok megsértő Európai Unió költségvetési hiány korlátok és rögzítsék a kiegyensúlyozott költségvetési szabályok nemzeti jogba. http://www.reuters.com/ article / 2012/01/30 / EU-USA csúcstalálkozót-idUSTRE80S0SR20120130

Ez egy újabb lépés, amelyet teljes bibliai próféciák kapcsolatos emelkedik a végleges európai Beast hatalom.

Azok közülünk, a Living Church of God már régóta azt tanította, hogy az Egyesült Királyság nem lesz egy igazi része a végső hatalom fog kialakulni Európában. Azok a Cseh Köztársaságban szinte biztosan része, hogy a végső hatalom.

A Biblia, Jelenések 17, egyértelmű, hogy az európaiak továbbra is át kellene szerveznie a jövőben:

12 "A tíz szarv, a melyet láttál, tíz király, akik nem kaptak még birodalmat, de hatalmat kapnak egy órán királyok a fenevaddal. 13 Ezek egy elme, és ők felajánlják erejüket és hatalmukat a fenevadnak. (Jelenések 17: 12-13)

Lépéseket történik ez folytatódjon, mint ahogyan azt a Living Church of God már régóta tanítják-és nem lesz dudorok a közúti és problémák (nagy zavargások, vagy ami még rosszabb, előfordulhat).

Természetesen, a Biblia világos, hogy a végleges európai Beast hatalom valójában nem nagyon egységes, mivel ez alapvetően nem más mint az erős és gyenge, vagy ahogy a Biblia szó szerint kimondja, vas és agyag:

41 mivel úgy látta, hogy a láb és a lábujjak, részben a fazekas agyagból, részben vasból, a királyság kell osztani; Még az erejét a vas benne lesz, ahogy látta, hogy a vas elegy kerámia agyag. 42 És ahogy a lábujjai pedig részint vasból, részint cserép: az a birodalom részint erős, részben törékeny. 43 Ahogy láttam vas elegy kerámia agyag akkor keveredik a mag a férfiak; de nem fognak egymáshoz tapadnak, mint ahogy a vas nem keveredik agyag. (Dániel 2: 41-43)

Szerint a bibliai próféciák, egy európai hatalom, annak ellenére, hogy törékeny, célja, hogy átmenetileg a leginkább meghatározó erő a világban, végül meghódítani az angol-Lejtmenet nemzetek (ez az USA és az angol-szövetségesei, mint az Egyesült Királyság, amelyekben a legerősebb várak Daniel 11:39), majd később fejeződhet (Daniel 11:45).

De mielőtt megsemmisül (Dániel 11: 21-44), az utolsó Beast hatalom kell jön össze, és hogy arra a helyre, ahol van jelentős gazdasági befolyással. Ma este bejelentés egy újabb jele annak, hogy Európában kíván elmozdulni ebbe az irányba (bár ez valószínűleg több problémájuk van, mielőtt a végső Beast teljesítmény).

Bizonyos paragrafusai esetleg kapcsolatba érdeke az alábbiak lehetnek:

Europa, a Szörnyeteg, és a Jelenések Hol Europe-nak? Mi lehet Európában van köze a Jelenések könyve? Mi a helyzet a "Szörnyeteg"? A Bábel tornya és a "Beast" képek azt sugallják, hogy nem aggódik a szerepét, nem képezik a jövő Babylon bibliai próféciák.
Ki a király az északi? Van egy? Ne bibliai és római katolikus prófécia ugyanaz vezetője? Amennyiben úgy követni? Ki lesz a King of the North tárgyalt Daniel 11? Van egy nukleáris támadás megjövendölte, hogy megtörténjen az angol nyelvű népek az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland? Mikor a 1335 nap, 1290 nap, és 1260 nap (az idő, idő, és fél idő) Dániel 12 kezdeni? Mit kell történnie, mielőtt a nagy nyomorúság?
Lehet, német báró Karl-Theodor zu Guttenberg lett a King of the North? A német védelmi miniszter egyik nézni? Mit katolikus, bizánci, és a bibliai próféciák javasol?
Anglo - Amerikában Prophecy & the Lost Tribes Izrael -e az amerikaiak, kanadaiak, angol, skót, walesi, ausztrálok, angol (nem holland) Dél-afrikaiak és az új-zélandiak leszármazottai Joseph? Hol vannak az elveszett tíz törzse Izraelnek? Kik az elveszett Izráel törzsei? Mi fog történni Jeruzsálem és a zsidó Izraelben? Az Isten megbünteti az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és más angolszász nemzetek? Mi lehet az oka Isten, hogy őket meg kell büntetni az első?
Majd az angol-Nemzetek kell osztani, és néptől Slaves? Vajon a földeket az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland osztani? Mi a helyzet a Jerusalem? Mit jelent a bibliai próféciák tanítani? Vannak nem bibliai próféciák, amelyek támogatják ezt az elképzelést? Ki fogja osztani ezeket a földeket? Ki lesz a végén a földeket, és az emberek?
Kanadában Prophecy: Mit Biblia Prophecy, katolikus Prophecy, és más előrejelzések arra utalnak, mintegy a jövő Kanada? Vannak próféciák, amelyek azt sugallják bevonása Kanadával. És sokan nem pozitív a jövőjét.
Ki a király a Nyugat? Miért nincs End-Time King of the West a bibliai próféciák? Az Egyesült Államok a King of the West?

Fülöp figyelembe véve szorosabb katonai kapcsolatok, USA Again

Hétfő, január 30, 2012


A Mount Apo Mindanao, Fülöp-szigetek

COGwriter

A Fülöp-szigetek, hogy kapok egy szorosabb katonai megállapodást kötött az USA-ban:

A Fülöp-szigetek Súlya fokozott amerikai katonai jelenlét
2012. január 30-
Az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek tárgyalunk fokozza katonai kapcsolatokat, részben válaszul a növekvő kínai magabiztosság az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Mivel a legnagyobb fenyegetést a Fülöp-szigeteken "biztonsági régóta belső, Manila vannak a leggyengébb külső védelmi képességek Délkelet-Ázsiában.
Azonban, Manila mérlegelni fogja a kísérlet, hogy növelje ezeket a képességeket ellen ki magukat mind Kínában, a felső kereskedelmi partnere növekvő gazdasági befolyása, és a saját népe, akik számára egyre nagyobb az amerikai katonai jelenlét továbbra is vitatott kérdés.

Tavaly nyáron, az elnök a Fülöp-szigeteken, jelezte, hogy nem kell félni Kína (lásd Fülöp elnöke fenyegeti Kína ).

Míg egy foglalkozik az USA-ban átmenetileg teszik testi értelemben, hogy hosszú távon úgy vélem, hogy a Fülöp-szigeteken valószínűleg csatlakoznak Kínával, de majd meglátjuk.

A Living Church of God mintegy 33 gyülekezetek a Fülöp-szigeteken .

Bizonyos paragrafusai esetleg kapcsolatba érdeke az alábbiak lehetnek:

Szigetek és Biblia Prophecy mi vár a szigetek? Mi vár a Fülöp-szigeteken? Mit jelent a Biblia prófécia arról szigetek?
Ázsiában Prophecy Mi Ahead for Asia? Kik azok a "Kings of the East"? Mi fog történni szinte minden kínai, orosz, indiai és más ázsiai? Kína prófécia, hol? Kinek van 200.000.000 ember hadsereg kapcsolatos Armageddon?
Anglo - Amerikában Prophecy & the Lost Tribes Izrael -e az amerikaiak, kanadaiak, angol, skót, walesi, ausztrálok, angol (nem holland) Dél-afrikaiak és az új-zélandiak leszármazottai Joseph? Hol vannak az elveszett tíz törzse Izraelnek? Kik az elveszett Izráel törzsei? Mi fog történni Jeruzsálem és a zsidó Izraelben? Az Isten megbünteti az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és más angolszász nemzetek? Mi lehet az oka Isten, hogy őket meg kell büntetni az első?

Erőszakos Sport, Heves Endings

Hétfő, január 30, 2012

COGwriter

Tegnap este volt egy szegmens a CBS "60 Minutes, valamint egy egész CNN programot Dr. Sanjay Gupta kapcsolatos okozott kárt a résztvevők a legnézettebb erőszakos sport az USA-amerikai futball.

Mindkét program fedezi halálát különböző szereplők történik, mert az agyrázkódás és más találatot, amely történetesen a játékot. Hogy az agy miként sérült az ilyen tevékenységet is le van takarva. A CNN darab fedett jóváhagyni az egyik kutató, aki azt mondta, hogy az átlagos középiskolás labdarúgó szenvedett 650 sub-agyrázkódást szinten eléri minden évszakban. A gyümölcsök, amelyek nem voltak jók. Erőszakos sportok eredményez erőszakos befejezés.

Abban az időben az ókori Rómában, erőszakos sportok is népszerű volt.

Voltak láthatják sokan azok közül, amelyek vallott Krisztus?

Nem tűnik úgy.

Bár nem úgy tűnik, hogy számos közvetlen utalást azoktól a Church of God, mi van néhány írásos emlék azoknak, akik legalább valamennyire ismeri Jézus tanítását és gyakorlatát a legkorábbi keresztények.

Itt valamit Theophilosz (aki valószínűleg része volt a Church of God) talán írásbeli mintegy 180 AD:

Fontolja meg tehát, hogy azok, akik tanítanak az ilyen dolgok esetleg élni közömbösen, és keverik a jogellenes közösülés, illetve a legtöbb szentségtörő minden, enni az emberi test, különösen, ha tilos annyira, hogy tanúja mutatja a gladiátorok, nehogy vált részesei, és abettors gyilkosságok. De sem lehet azt látjuk, a másik szemüvegét, nehogy szemünk és fülünk tisztátalanná, részt vesz a megnyilatkozások ott énekelt. (Theophilosz. A Autolycus, Book III fejezet XV. Fordította Marcus Dods, AM részlet Ante-niceai atyák, Volume 2. Szerkesztette Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885 Online Edition)

Szóval, igaz keresztények nem hiszem, hogy ők nézni erőszakos sport annyira népszerű a második században.

Tatian, a hitvalló hitvédő, írta körül 170 AD:

És ezen a tanúk a helyüket, és az ökölvívók eleget párviadalban, minden ok nélkül bármit, és nem valaki jön le az arénába, hogy segítsd. Vajon az ilyen kiállítások, mivel ezek elősegít, hogy a hitel? Ő, aki vezető köztetek gyűjt egy légiónyi véres gyilkosok, megnyerő fenntartani őket; és ezek a banditák küldik oda neki, és akkor össze a látvány, hogy a bírák, részben a gonoszság, a bíró előtt, és részben az, hogy az emberek, akik bekapcsolódnak a harcban. És aki nem éri el a gyilkos kiállítás bánkódott, mert nem volt ítélve, hogy a néző a gonosz és istentelen és förtelmes tetteket (Tatian. Fordította JE Ryland. Tatian címét a görögök fejezet XXIII. Kivonat Ante-niceai atyák, Volume 2. Szerkesztette Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885 Online Edition Copyright © 2004 K. Knight).

Athenagoras, a hitvalló hitvédő, írta körül 170 AD:

Milyen épeszű ember, ezért is állítják, míg ez a mi karaktert, hogy mi vagyunk a gyilkosok? ...

Ki ne soroljuk azokat a dolgokat, a legnagyobb érdeklődés a versenyek a gladiátorok és a vadállatok, különösen azokat, amelyek az Ön által megadott? De ütközőnek ítélte, hogy, hogy egy embert ölni nagyjából ugyanaz, mint a gyilkos neki, hogy esküvel kivált az ilyen szemüveget (Athenagoras. A kifogás a keresztények fejezet XXXV. Fordította BP Pratten. Kivonat Ante-niceai atyák, Volume 2 . Szerkesztette Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885 Online Edition Copyright © 2004 K. Knight).

Még ma is sok keresztény észre, hogy néz brutális események szándéka okozó testi sértés, mint például a valós ökölvívó, nem megfelelő.

Figyeljük meg, hogy ez is a helyzet a harmadik századi katolikus teológus és püspök Hippolytus, aki azt is hozzáteszi, a különböző foglalkozások azok, amelyek elutasítják az egyik attól, hogy Krisztus követője:

16: 6 A kocsihajtó, hasonlóképpen, vagy aki részt vesz a játékok, vagy aki megy a játék, akkor meg kell szüntetni, vagy azt el kell utasítani. 7 Ha valaki egy gladiátor, vagy az, aki megtanítja azok között a gladiátorok, hogyan harcolni, vagy a vadász, aki a vadállat mutatja az arénában, vagy a hivatalos személy, aki érintett a gladiátor show, vagy ő megszűnik, vagy azt el kell utasítani. 8 Ha valaki egy pap bálványok, vagy kísérője bálványok, azt meg kell szüntetni, vagy azt el kell utasítani. 9. A katona a hatóság nem hajtja végre a férfiak. Ha ő rendelte, nem szabad elvégzésére. Azt sem szabad úgy, hogy a katonai esküt. Ha ő nem hajlandó, azt el kell utasítani. 10 Ha valaki egy katonai kormányzója, illetve az uralkodó a város, aki viseli a lila, akkor meg kell szüntetni, vagy azt el kell utasítani. 11 A katekizmus-tanuló vagy hívő, aki azt akarja, hogy egy katona az, hogy el kell utasítani, mert megvetette Istent. (Hippolytus. Az apostoli hagyománya Római Hippolitosz. Munkájából Bernard Botte (La Tradition Apostolique. Források Chretiennes, 11 bis. Paris, Editions du Cerf, 1984) és a Gregory Dix (Az Értekezés apostoli hagyománya St. Római Hippolitosz, püspök és vértanú. London: Alban Press, 1992) fordította Kevin P. Edgecomb http://www.bombaxo.com/hippolytus.html nézett 08/06/09)

Tehát azok, akik vallják Krisztus második és harmadik században általában nem érzi, hogy nézi, vagy részt vettek az erőszakos sportok megfelelő volt.

Az utóbbi időben, a néhai Herbert W. Armstrong írta:

Ellenséges felé, a másik pedig a bűn ... Boxing Ambassador College határozottan megtiltotta. Isten nem teremtett az emberi agy és a fej adott pummeled és bekopogott az értelmetlen egy antagonista.

Bárhol a játék, a sport jár antagonisták-ben ellenséges magatartás árt a másik, és / vagy a "get" a másik-hoz kap a legjobb a többi majd egy káros, sátáni és a rossz hozzáállás belép, és a sport gonosz, nem jó ...

Labdarúgás (amerikai futball) egy erőszakos testkontaktust sport. Gyakran játszott egy ellenséges beállítódás és veszélyes, és tele van fizikai sérülést. (Plain Truth, 1984 július-augusztus)

"A szeretet nem árt egy szomszéd" (Róm 13: 9), mégis mit erőszakos sport, mint az amerikai foci és boksz csinálni? Azok, akik részt vesznek a szomszédok a keresztények számára? Amennyiben embereket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az erőszakos tevékenységeket, amelyek bizonyítottan kárt okoz?

Ez olyan dolog, hogy a keresztények, és a többiek, meg kell gondolni.

Bizonyos paragrafusai esetleg kapcsolatba érdeke az alábbiak lehetnek:

Az American Football Evil? a legnépszerűbb néző sport az Egyesült Államokban valamit, hogy a keresztények nézni? Mit jelentenek a Biblia és a korai írásai mutatják? Ez az első alkalom, hogy bejelentette ezt a cikket az új oldalt, és benne nem csak a véleményemet, de sok idézetek, hogy a keresztények, valamint az emberek, akik azt állítják, hogy, kell gondolni. Tényleg akarsz tudni a választ arra a kérdésre, a cím azt kérdi? Ha nem, miért nem?
Katonai szolgálata és a templomok Isten: nem igazi keresztények Vegyen részt Carnal Warfare? Íme a jelenlegi és történelmi szempontból olyan ügyben, amely mutatja a hitét az igaz egyház a katonai részvételt. Háború van megfelelő keresztények számára?

Volt a 100 év alatt, vagy a Purgatórium Tanított a korai története?

Vasárnap, január 29, 2012


Anne Catherine Emmerich Azt állította, hogy lásd Purgatórium

COGwriter

Vajon Isten egy tervet azok számára, akik nem hívják, választottak és hívek (Jelenések 17:14) ebben a korban, akik nem javíthatatlanul gonosz, és nem követte el a "megbocsáthatatlan bűn"?

Igen.

Figyeljük meg a folyosón, hogy sokan nem értik ma:

20 Nincs több kell egy csecsemő onnan élnek, de néhány nap, sem vén ember, aki nem tett eleget a napjait; Mert meghal a gyermek száz éves, de a bűnös száz esztendős korában átkozott. (Ézsaiás 65:20)

És nem korai professzorok Krisztus észre ezt kellett tennie Isten tervét az üdvösség?

Igen.

Míg én cikkeket sok szentírást ebben a témában (lásd például, Universal Ajánlat of Salvation: több száz vers a Bibliában támogatása Tan Igaz Apocatastasis ), kezdjük el a második században értelmezése Ézsaiás által Irenaeus , hogy megmutatni, amit úgy tűnt, hogy a közös tudás a napokban nem túl hosszú halála után az utolsó az eredeti apostolok:

Most, hogy az ígéretek nem jelentette be, hogy a próféták és az apák egyedül, hanem az egyházak egyesítette ezeket a nemzeteket, akit szintén a Lélek szempontjából "a szigetek" (egyrészt azért, mert a székhelyük közepette turbulencia, szenvednek a vihar káromlás, létezik egy kikötői biztonsági azoknak a veszedelem, és a menedéket azoknak, akik szeretik a magasság [mennyek], és arra törekszenek, hogy elkerüljék Bythus, azaz a mélysége hiba), Jeremiás tehát kimondja: " Halljátok az Úrnak, ti pogányok, és hirdessétek, hogy a szigetek messziről; mondjátok, hogy az Úr szétszór Izrael Ő gyűjti őt össze, és tartsa őt, mint az egyik táplálta birkanyáj ...

És megint nem ő ugyanazt mondják: "Íme, én Jeruzsálemet vígassággá, és az én népem [öröm]; A hangja a sírás nem lehet több, hallotta a lány, sem a hangja a sírás. Szintén ott ugyanis ott nem lesz semmilyen éretlen [egyik], sem vén ember, aki nem felel meg az ő ideje: a fiatalok kell, a száz évvel; és a bűnös ember fog meghalni, mint száz éves, még az átkozott. És házakat építenek, és lakoznak bennök magukat; és szőlőültetvények, és enni a gyümölcsöt a maguk, és bort iszik. És nem építenek, és mások élnek; sem Hozzátok azért a szőlő, és a többieket is enni. Mert mint a nap az élet fája az a nap az emberek benned; A munkálatok a kezüket kell elviselni "(Irenaeus. Adversus haereses, V. könyve 34. fejezet, Verses 2-3,4. Kivonat Ante-niceai atyák, Volume 1. Szerkesztette Alexander Roberts & James Donaldson. American Edition, 1885 . Online Edition Copyright © 2004 K. Knight).

Mások, mint például Origenész alexandriai is írt, hogy Istennek terve kínálni az üdvösséget minden.

Sok katolikus és protestáns tudósok tartják, hogy Origenész volt az egyik legnagyobb a korai teológusok (élt körül 185-232 AD). Benedek pápa nyilvánosan dicsérte Origenész.

A neves protestáns történész KS Latourette írta, hogy Origenész "volt, sőt, az egyik legnagyobb keresztény fejében." És bár nem tudok egyetérteni azzal, hogy ez érdekes megjegyezni, hogy Latourette tartani:

Origenész azt tanította, hogy végső soron az összes szellemek, akik eltávolodtak Istentől helyreáll a teljes harmónia vele. Ez akkor valósulhat meg, csak az együttműködésüket, mert van szabadsága, hogy elfogadja vagy elutasítsa a megváltást Krisztusban. Mielőtt teljes helyreállítása szenvedni fognak büntetést, hanem, hogy a büntetés célja, hogy az nevelő, megtisztítani őket a tökéletlenségek hozta a bűnt. Miután vége a jelen kor és a világ egy másik kor jön, így Origenész hitte, amelyben születtek újra tovább fog növekedni, és a bűnbánatot nem kap újabb lehetőséget a megtérésre (Latourette KS A kereszténység története, Volume 1, Kezdetek 1500. Harper Collins, San Francisco, 1975, p.151).

Órigenész közel volt, hogy nem minden bánják, mert ott is felvetett, hogy "örök megvetés" (Dániel 12: 2, KJV), ami azt jelenti, hogy azok, akik nem megfelelően bűnbánatot nem kap megváltást, de mi a Living Church of God tartják őket egy elenyésző kisebbség. De Origenész helyes volt, hogy ez csak akkor jöhet együttműködése révén a jelenleg mentett.

Íme néhány idézetek közvetlenül a Origenész:

... A jó Atya nem teljesen kihalt, akik estek el Tőle (Origenész. Kommentár János evangéliumában (I. könyv). Kivonat Ante-niceai atyák, Volume 9. Szerkesztette Allan Menzies, DD amerikai kiadás, 1896 és 1897-Online Edition Copyright © 2004 K. Knight).

Meg kell jegyezni, azonban, hogy egyes lények, akik elpártolt, hogy az egyik, amelynek kezdetén már beszéltünk, süllyedt ilyen mélyre értéktelenség és gonoszt kell tekinteni összesen méltatlan, hogy a képzés és oktatás, amely a emberi faj, míg a testben, képzettek és utasította segítségével, a mennyei hatalmasságok; és továbbra is, éppen ellenkezőleg, az állam a gyűlölködés és az ellenzék, akik azért kapta ezt oktatás. És ezért van az, hogy ez az egész halandó élet küzdelmes és kísérletek által okozott, az ellenzéki és ellenséges elesettek egy jobb állapotban nélkül minden hátranézett, és akik arra hivatottak, az ördög és angyalai, és a rendek gonosz, ami az apostol közé sorolják a szemben álló hatalmak. De vajon ezek közül bármelyik megrendelések, akik szerint jár el a kormány az ördög, és engedelmeskedni gonosz parancsokat, majd egy eljövendő világ átalakítható igazságát, mert a bíró kar szabad akarat, vagy akár tartós és megrögzött gonoszság lehet változtatni ereje által szokás a természetbe, annak az eredménye, amelyet te magad, olvasó, jóváhagyhatja az, ha sem ezekben a jelen világok, amelyek látható és időbeli, sem azokat, amelyek a láthatatlan és örök, ez a rész, hogy különböznek teljes egészében A végső egységét és fitness dolgok (Origenész. De Principiis, I. könyv, 6. fejezet, 3. vers).

... És így, a számos és számtalan megrendeléseket a progresszív lények, akiket Istennel megbékélt egy állam a gyűlölködés, az utolsó ellenség végül elérte, akit a halálba, hogy ő is lehet semmisíteni, és már nem lesz ellenség. Amikor tehát minden racionális lelketek már állapotba ilyen jellegű, majd a természete ennek a szervezetnek a miénk lesz olyan változás a dicsőségét lelki test. Mert úgy látjuk, hogy nem ez a helyzet racionális természete, hogy néhány közülük éltek feltétele bomlás miatt bűneiket, míg mások már hívott, hogy az állam a boldogság miatt érdemben; de mint látjuk ugyanezen lelkek, aki korábban a bűnös, segített, miután a konverziós és megbékélés Istennel, hogy az államnak a boldogság (Origenész. De Principiis, Book III, 6. fejezet, 6. vers).

Miközben az LCG nem szót, hogy elég, hogy így, ilyen idézetek nem azt mutatják, hogy a gondolat, hogy Istennek terve van, hogy megadja a lehetőséget bánó után a jelen korban nem új fogalom.

Valójában, a tanítás a purgatóriumban kifejlesztett körében Latin katolikusok után élesen bírálni kezdte bizonyos Origenész gondolatait a hatodik században. Amikor ez megtörtént tanítások kapcsolatos kínál az üdvösség minden (ismert apocatastasis) szintén valamivel elítélte. Ez azonban hagyott egy rést a római teológia és az ötlet a purgatóriumban majd fejleszteni.

A görög katolikusok (mai nevén a keleti ortodox), azonban soha nem fogadta el a latin ötlete purgatórium és még a mai napig is sokan úgy gondolják, hogy Isten valamilyen tervet kínálni az üdvösséget, akik nem szándékosan elutasítják az üdvösséget.

A Catholic Encyclopedia maga is elismeri, hogy a korai keresztények nem tanított a jelenlegi koncepciója a purgatórium tana:

Egyesek azt hangsúlyozzák túl fektetnek erre a kifogásra, hogy az ősi keresztények nem volt világos fogalmat tisztítótűz, és hogy úgy gondolták, hogy a lelkek eltávozott maradt a bizonytalanság az üdvösség az utolsó nap ... Több részeket az Újszövetségben, hogy pont egy tisztulási folyamat a halál után. Így Jézus Krisztus kijelenti (Máté 00:32): "És ha valaki egy szót Fia ellen az ember, akkor az bocsánatot nyer, de aki szól a Szentlélek ellen, akkor azt nem bocsátott meg neki, sem Ebben a világban, sem az eljövendő világban "... (Hanna, Purgatórium. A Catholic Encyclopedia).

Nem, a második században, azt hitték, hogy Isten terve lehetővé tenné, hogy minden a felajánlott üdvösséget, sem ebben a korban, vagy a kor, hogy jöjjön, ha nem követtek el a "megbocsáthatatlan bűn" (Máté 12:32; Márk 10:30 ; Lk 18:30; ApCsel 3: 17-21; Ef 1:21; Zsid 6: 4-6; vö Máté 10:15; 11: 22-24; Márk 06:11; Lk 10: 12-14) .). És az Újszövetség világosan kitűnik, hogy:

"Meglátja minden test az Istennek" (Lk 3: 6).

A tizenharmadik században, a híres katolikus teológus Aquinói Szent Tamás a következőket írta:

Semmi sem egyértelműen a Szentírás, mi a helyzet a Purgatórium, és nem is lehet ajánlani meggyőző érveket ebben a kérdésben ...

Egyesek azt mondják azonban, hogy megfelelően a common law a hely, a Purgatórium, ahol az ember bűneit. Ez nem tűnik valószínűnek, hiszen egy ember lehet büntetni, ugyanakkor a bűnökért, különböző helyeken. És mások azt mondják, hogy szerint a common law őket büntetni fölöttünk, mert köztünk és Isten között, tekintve állam. De ennek nincs számla, mert nem büntetik, hogy a fejünk felett, hanem hogy a legalacsonyabb őket, azaz sin (Aquinói T. A Summa Theologica Aquinói Szent Tamás, Függelék II, 1. cikk második és felülvizsgált Edition, 1920 Nihil Obstat. F. Ince Apap, OP, STM, Censor. Theol. Imprimatur. Edus. Canonicus Surmont, Vicarius eneralis. Westmonasterii. APPROBATIO Ordinis Nihil Obstat. F. Raphael Moss, OP, STL és F. Leo Moore , OP, STL Imprimatur. F. Beda Jarrett, OP, STL, AM, Prior Provincialis Angliæ).

A fentiek azt mutatják, hogy még a középkorban, az ötlet a purgatórium volt világos, sőt között a vezetők a római egyház.

Purgatórium lényegében után elfogadott bizonyos tanításokat kapcsolódó Origenész is elítélte a 6. században:

Attól a pillanattól kezdve azonban, hogy az anti-Origenism érvényesült, a tanítás a apokatastasis határozottan elvetették. St. Augustine tiltakozik erősebben, mint bármely más író ellen egy hiba, így ellentétes a tanítás a szükségességét a kegyelem ... (Batiffel, Apocatastassis. A Catholic Encyclopedia).

A történelem azt mutatja, hogy miután apocatastasis elítélte a közép-6. Században, valamit, ami hasonlít a modern koncepciók purgatórium volt ejtik a római püspök I. Gergely pápa mintegy 600 AD

Talán meg kell említenem, hogy bár Anne Emmerich azt állította, hogy a purgatóriumban, ő is állította, hogy látott "pokol tornácán", és a jelenlegi pápa jelezte, hogy "pokol tornácán" nem létezik. Így a követelés, hogy egy helyen, ami nem létezik kell mondani mindazt, ugyanaz azt állítva, hogy valami mást nem jelenti azt, hogy létezik sem. Nincs olyan hely, amely illeszkedik a modern római leírása purgatóriumban.

A Church of God eredetileg tanított apocatastasis, nem purgatóriumban. És ma is, ma. Isten a szeretet Istene, és mégis van egy irgalmas terve az üdvösség-és magában foglalja kapok az evangéliumot, az ebben az életkorban (Megjegyzés: A "rövid szakmai", hogy Pál a Rómaiakhoz írt levél 9:28 és befejezése Máté 24:14 valószínűleg tartalmaz masszív címlapokon, amit a leghűségesebb nyájat tanít. Ez persze nem azt jelenti, hogy a leghűségesebb kell ülni és várni, és nem maguk részéről-cf. János 9: 4; Mt 9: 37- 38-as elsőbbségét hirdette az evangéliumot marad). Persze, az emberek meg kell válaszolni, amint megtudják-azok, akik elutasítják az igazságot kockáztatják vállalta, hogy az megbocsáthatatlan bűn .

Mégis, Istennek mindig volt egy terv a mentett és azok, akik nem igazán soha megérteni az Ő szeretet-terve, hogy a Szentírásban kinyilatkoztatott, és bár van egy "eljövendő," ez nem ugyanaz, mint a viszonylag modern ötlet purgatórium.

Egyes cikkek további vizsgálatot az alábbiak lehetnek:

Vajon a korai egyház Taníts Purgatórium? Van egy hely, úgynevezett purgatóriumban? Vajon Isten egy tervet, hogy segítsen azoknak, akik nem estek szentek ebben az életben?
Mi Limbo? Van olyan hely, mint Limbo? Mi történik a csecsemők, amikor meghalnak? Mikor Limbo indul tanítják? Mi az igazság a halott csecsemők?
Universal Ajánlat of Salvation: több száz vers a Bibliában támogatása Tan Igaz Apocatastasis Hiszel, amit a Biblia valóban tanít erről? Majd minden jó dolog lehet visszaállítani? Vajon Isten megváltási tervében figyelembe lázadás és a szellemi vakság véve?
Hope of Salvation: How the Living Church of God differ from most Protestants How the Living Church of God differs from mainstream/traditional Protestants, is perhaps the question I am asked most by those without a Church of God background.
Amennyiben az egyház még mindig próbálja Vidd a kiemelt fontosságú a hirdetve az evangéliumot, vagy volt Herbert W. Armstrong változás, hogy prioritás a munka? Egyesek szerint az egyház főként táplálja a nyájat már ez az, amit Herbert W. Armstrong állítólag azt mondta. Az, hogy mit mondott? Az, hogy mit mond a Biblia? Mit Paul és Herbert W. Armstrong elvárható evangélisták?
Mi a megbocsáthatatlan bűn? Mi ez? Tud megbánják ez? Do you know what it is and how to avoid it?

Occupy Oakland fordul erőszakos, körülbelül 300 letartóztatták

Vasárnap, január 29, 2012

COGwriter

Mintegy 300 tüntetők "elfoglalva Oakland letartóztattak:

Január 29, 2012

(AP) oaklandi. - Több tucat rendőrség fenntartotta a késő éjszakai őr körül Városháza következő daylong tiltakozások azt eredményezte, hogy 300 letartóztatások. Occupy Oakland tüntetők betörtek a történelmi épület és elégették az amerikai zászlót, mintha tiszt korábban könnygázt lőttek, hogy eloszlassa az emberek dobott köveket és lebontása vívás a kongresszusi központ ...

Időközi rendőrfőkapitány Howard Jordan azt mondta, körülbelül 300 letartóztatás történt.

"Ezek a tüntetők kinyilvánították szándékukat az volt, hogy provokálni tisztek és folytatnak illegális tevékenységet, és hogy pontosan mi történt ma" Santana mondta ...

{Oakland polgármestere Quan mondta} "Ez nem egy olyan helyzet, ahol volt egy 1000 békés nép, és néhány erőszakos ember. Ha megnézzük, mi történik ma szempontjából romboló ingatlan, dobálva, és folyik a rendőrség, ez majdnem olyan, mint ők könyörögnek a figyelmet, és abban a reményben, hogy a rendőrség követett el hibát. " http://www.cbsnews.com/8301 -201_162-57367945 / 300-letartóztattak-in-elfoglalni-Oakland-tiltakozása /

Occupy Oakland tüntetések erőszakossá vált szombaton tüntetők betörtek egy történelmi épület és elégették az amerikai zászlót, és a tisztek lőttek könnygáz, hogy eloszlassa az emberek dobott köveket és lebontása vívás egyezmény center. http://www.csmonitor.com/USA/Latest-News-Wires/2012/0129/Occupy-Oakland-protests-bring-300-arrests

Vissza október 9-én, 2011, feladtam a következő ezt a hírt oldalon (lásd Occupy Wall Street, Occupy Seattle, Occupy Vancouver, stb ):
Írtam egy hosszú ideje, hogy a polgári nyugtalanság és a zavargások fog történni az USA-ban, a másik angol-Lejtmenet földeket ... Egyesek úgy vélik, ez a "Occupy" mozgalom egyszerűen egy politikai tiltakozás, egy új "Tea Party" kivéve a bal helyett A jobb. Gyanítom, hogy végül ki fog derülni erőszakos és az USA-ban és más országokban szembe kell néznie a zavargások és a polgári engedetlenség, valamint a politikusok és tudósok, akik úgy tűnt, hogy támogassa ezt később is sajnálja.

Ahogy én számolt be tegnap, azt hiszem, hogy nem lesz több erőszak az USA-ban. Néhány a Occupy mozgalom és / vagy néhány egyszer társul hozzá később felkavarják több erőszakot. Sokkal több, mint történt Oakland.

A bánat és bajok csak most kezdenek (Máté 24: 5-8), és még rosszabbul is (Máté 24: 21-22). Úgy gondolom, hogy osztályharc és más tiltakozások segít gyengíti az Egyesült Államok és más angolszász nemzetek és is játszanak szerepet veszélyeztetett valódi hadviselés: invázió a Szörnyeteg .

Ahogy Jézus mondta:

37 És mit mondok nektek, azt mondom, hogy minden: Vigyázz! (Márk 13: 36-37)

Bizonyos paragrafusai esetleg kapcsolatba érdeke az alábbiak lehetnek:

Tud-e a nagy nyomorúság 2011-ben kezdődik, vagy 2012-ben? Tud-e a nagy nyomorúság kezdődik ma? What is the “beginning of sorrows”? When is the earliest that the Great Tribulation can begin? Mi az az Úr napja?
Fizikai felkészülés Szentírás a keresztények számára . We all know the Bible prophecies famines. Tegyünk valamit?
Is Third Tithe Still Valid Today? Some in the COGs no longer teach payment of third tithe, is this biblically correct?
The Gospel of the Kingdom of God was the Emphasis of Jesus and the Early Church Did you know that? Tudja egyáltalán, hogy mi az országról szóló evangéliumot az egész? Az igaz vallás alapján kell meghatározni az igaz evangéliumot.
Vajon a korai egyház Taníts Millenarianism? Vajon az ezredforduló (néha chiliasm) tanított a korai keresztények? Ki elítélte. Majd Jézus szószerint uralkodni 1000 évig a földön? Ez alkalommal közelében?
Vajon Isten Van egy 6000 éves terv? Milyen Év-e a 6000 év végén? volt 6000 évvel hosszabbítsák meg az emberek, hogy uralkodjanak majd egy szó ezer éves uralma Krisztus földi tanított a korai keresztények? What year may the six thousand years of human rule end? When will Jesus return? 2018 vagy 2019?
Anglo - Amerikában Prophecy & the Lost Tribes Izrael -e az amerikaiak, kanadaiak, britek, skót, walesi, ausztrálok, angol-dél-afrikaiak, és az új-zélandiak leszármazottai Joseph? Hol vannak az elveszett tíz törzse Izraelnek? Kik az elveszett Izráel törzsei? What will happen to the Jews in Israel? Az Isten megbünteti az USA-ban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és más angolszász nemzetek? Mi lehet az oka Isten, hogy őket meg kell büntetni az első?
Majd az angol-Nemzetek kell osztani, és néptől Slaves? Vajon a földeket az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland osztani? Mit jelent a bibliai próféciák tanítani? Vannak nem bibliai próféciák, amelyek támogatják ezt az elképzelést? Ki fogja osztani ezeket a földeket? Ki lesz a végén a földeket, és az emberek?
Prophecies of Barack Obama? Eight reasons why Barack Obama is apocalyptic and eight reasons why Barack Obama is not the Antichrist. This article includes many biblical and non-biblical prophecies, from around the world, that seem to discuss Barack Obama. Vajon Nostradamus megjósolni Barack Obama foglalkozó Antikrisztus? Might Barack Obama a terepet a királyok a Észak-és Dél legalább egy síita prófécia sugallja? Ez a leghosszabb és a legtöbb teljes cikket ezen az oldalon a Barack Obama próféciák. Read it and decide for yourself if President Obama seems to be fulfilling various prophecies.
Barack Obama, Prophecy, és a pusztítás az Egyesült Államok Néhányan azt állítják, hogy Barack Obama a megjövendölt "fia Kenya" alapján akár egy 20. századi írás.
Kanadában Prophecy: Mit Biblia Prophecy, katolikus Prophecy, és más előrejelzések arra utalnak, mintegy a jövő Kanada? Vannak próféciák, amelyek azt sugallják bevonása Kanadával. És sokan nem pozitív a jövőjét.
Who is the King of the West? Why is there no End-Time King of the West in Bible Prophecy? Az Egyesült Államokban a King of the West? Ha igen, mit is jelent valójában az USA és szövetségesei Anglo.
Tony Blair Apokaliptikus? A volt miniszterelnök az Egyesült Királyság áttért a katolikus hitre után rövidesen elhagyja az irodáját, és már aktív európai ügyekben. Milyen szerepe lehet játszani?

Szíria Egyre több Desperate és erőszakos

Vasárnap, január 29, 2012

Szíria elnök Bashar al-Assad (Forrás: Agência Brasil, Wikipedia)
بشار الأسد

COGwriter

A mai hír a következő:

Fox News - január 29, 2012
Bejrút - A szíriai katonai offenzívát indított, hogy visszanyerje az irányítást külvárosokban keleti szélén Damaszkuszban vasárnap, fergeteges városrészek és összecsaptak csoportok hadsereg disszidensek a heves harcok, hogy elküldte lakosok menekülnek ...

A tíz hónapos elleni felkelés Assad, ami kezdődött nagyrészt békés tüntetések, egyre militarizált a közelmúltban, mint több csalódott tüntetők és a hadsereg átállt volna fegyvert fogott a rendszer ellen.

A támadás a külvárosokban tűnt, hogy egy jele annak a jelenléte ellenzéki katonák közelebb Damaszkuszban, és a rezsim egyre inkább aggasztja a helyzet.

Egyiptomi Gazette - január 29, 2012

ISZTAMBUL - Az Öböl arab államok és Törökország, amelyek szorgalmazták regionális elítéli a szíriai rezsim számára a halálos rajtaütés, sürgette Damaszkuszban szombaton fogadja el az Arab Liga tervét, hogy hagyja abba a vérontást "késedelem nélkül".

A szíriai kormány egyre több kétségbeesett, és egyre inkább elszigetelődött a nemzetközi színtéren.

Valami is fog változni.

Figyeljük meg, amit a Biblia mutatja fog történni, hogy Szíria fővárosában Damaszkuszban:

1 An oracle concerning Damascus:
“See, Damascus will no longer be a city but will become a heap of ruins. 2 The cities of Aroer will be deserted and left to flocks, which will lie down,with no one to make them afraid. 3 The fortified city will disappear from Ephraim,and royal power from Damascus;the remnant of Aram will be like the glory of the Israelites,” declares the LORD Almighty. (Isaiah 17:1-3)

3 Thus says the Lord:
“For three transgressions of Damascus, and for four,
I will not turn away its punishment…5 I will also break the gate bar of Damascus,
And cut off the inhabitant from the Valley of Aven,
And the one who holds the scepter from Beth Eden.
The people of Syria shall go captive to Kir,”
Mondja az Úr. (Amos 1:3, 5)

Syria's President Assad might decide his personal best option is to more closely support Iran and perhaps be involved in an invasion of Jerusalem and Israel. If so, this might be how Isaiah 17:1 is fulfilled.

And FWIW, perhaps I should mention that technically, Syria is still at war with Israel as it never did sign a peace deal with Israel. So an actual war involving Syria and Israel is quite feasible. If so, Israel may hit back so hard that it might eliminate Damascus as Isaiah 17:1 says will happen.

Sokkal folyik a Közel-Keleten.

Ahogy Jézus mondta Mark 13:37, mindannyiunknak meg kell nézni.

Some articles of possibly related interest may include:

Az arab világban a Biblia, a történelem és Prophecy A Biblia beszél az eredetét az arab világban, és bemutatja a Közel-Keleten a jóslat. Mi megelőzve a Közel-Keleten és azok, akik követik az iszlám? What does Islam teach about the Imam Mahdi?
Van-e jövője a déli király? Néhány már nem hisznek lesz szükség. Lehet, Egyiptom, iszlám, Irán, arabok, vagy Etiópia vonni? Ő az Imam Mahdi? Mit mond a Biblia?

Scientific Doomsday and Bible Prophecy

Szombat, január 28, 2012

“Orthodox” 16th Century Representation of the “Apocalypse”
COGwriter

A reader send a link to the following today:
Tudományos Doomsday: Ways a világ végére valójában
.
Szóval, nézzük meg több, hogy a cikk felsorolt-lesznek félkövér dőlt betűvel az én hozzászólás alattuk.
.
Asteroid Baleset / Comet Collision
.
A Biblia azt jelzi, hogy egy aszteroida vagy üstökös (inkább egy üstökös a Üröm leírás a Jelenések) fogják érinteni a földet, és nagy károkat okoznak, de nem annyira, a világ végére valójában (a részleteket lásd a NASA közvetve megerősíti Üröm Prophecy ).
.
Killer Contagion
.
Jesus spoke of pestilences as part of the “beginning of sorrows” (Matthew 24:1-8). A Jelenések könyve is tárgyalja a negyedik lovas halál, amely valószínűleg magában járványok (a részleteket lásd a negyedik lovas az Apokalipszis ). De ez nem a világ vége.
.
Solar Slaughter
.
I have written about this many times and consider solar flares a likely way to fulfill Revelation 16:8-9, but there are other risks. (see also NASA Says Peak Solar Flare to be After 2012) . Egy elem a ma esti hírek a szempontból is érdekes:
Az állam oszlop - január 29, 2012
Egy sor hatalmas napenergia viharok elszabadult a dühtől a Földön az elmúlt 48 órában, csak az első szett után erős napenergia vihar várható, hogy elérje bolygónkat a következő hónapokban.

NASA scientists report that the most solar flare — the strongest one to date this year — erupted Friday from the same active region of the sun that triggered a raging solar tempest earlier this week

A NASA Goddard Space Weather Center mondta a legújabb Koronakidobódás (CME) mozgott, szinte 1553 mérföld per másodperc, figyelmeztetve arra, hogy ez okozhat számos zavarok.

Solar fellángolások és egyéb befolyásoló tényezők elektromosság és a problémát fog okozni, de nem a vége a világnak.
While we are getting closer, the end is NOT yet and none of those items will actually end the earth. Úgy tűnik, hogy az időben figyelmeztette a Jézus által, mint a sok nyomorúságnak kezdete.
.
World events, however, are aligning with properly understood biblical prophecy. Érdekes, hogy néhány tudós egyetért azzal, hogy megfelelő eseményeket befejezésének időpontját bibliai prófécia súlyos következményekkel járhat.

Néhány cikket kapcsolódó kamat lehetnek a következő:

Can the Great Tribulation Begin in 2012, 2013, or 2014? Can the Great Tribulation begin today? What happens before in the “beginning of sorrows”? Mi történik a nagy nyomorúság és az Úr napja? When is the earliest that the Great Tribulation can begin? Mi az az Úr napja?
Fourth Horseman of the Apocalypse What is the pale horse of death and pestilences? What will it bring and when?
Vége a maja naptár 2012-Might 2012 jelent valamit? Vannak maja naptár előrejelzések változása 2012-ben? Changes were centuries ago predicted by the Hopi Native Americans. Tetszik maja / hindu / hopi / buddhista / New Age / Nostradamus próféciák bármilyen értéke itt? Mi lehet az oka a Sátán inspirálta ezt a dátumot? Vajon a Drezdai kódex mutatják rombolják a Földet elárasztó? Tud-e a nagy nyomorúság előtt kezdődött 2012-ben? How might Barack Obama be involved in 2012?
2012-ben és a Rise of the Secret Szekta Ez egy linket kapcsolatos könyvet Bob Thiel (COGwriter). Ez a kapcsolat is van a YouTube videók. Ez a könyv dokumentumok és magyarázza száz próféciák. And since it was published, world events have aligned with at least 20 predictions in the book and many more will to come to pass. Azok, akik a könyv megvásárolható a www.thesecretsect.com honlapján kap egy hosszadalmas bónusz dokumentálására jelentést világ eseményeire, hogy igazodik a könyvet.
2012 and the Rise of the Secret Sect (English Kindle edition). This is the 2nd edition of the book, released in January 2012, and includes a summary of the 20 predictions that world events have aligned with since the book originally came out in September 2009.
2012 y el surgimiento de la iskola secreta 2012 Libro del Dr. Thiel en Español.
2012 und das Auftreten der geheimen Sekte (German Edition) 2012 Buch von Dr. Thiel in deutscher Sprache. 2012 und das Auftreten der geheimen Sekte (German Kindle Edition)
2012 eo Surgimento da Seita Secreta (portugál Edition) 2012 livro csinálni Dr. Thiel em português. Este livro documenta e explica centenas de profecias. E desde que foi publicado pela primeira vez, pelo menos 20 já começaram a acontecer.
2012 eo Surgimento da Seita Secreta (Brazilian Portuguese Edition) 2012 livro do Dr. Thiel. Edição em português do Brasil. Este livro documenta e explica centenas de profecias. E desde que foi publicado pela primeira vez, pelo menos 20 já começaram a acontecer.

Apostle Paul Popularity

Szombat, január 28, 2012

COGwriter

So far this month, one of the top ten most popular article at the COGwriter.com website is about the Apostle Paul. Here is how it is listed on the www.cogwriter.com home page:

Pál apostol volt, egy későbbi apostol, hanem egy korai keresztény vezető.

This particular article has not ever been particularly popular in the past, but thousands have viewed it this month.

Contrary to the assertions of many, Paul was not one who did away with biblical practices such as the Sabbath, Ten Commandments, and the Holy Days.

Actually, near the end of his life he declared:

17 And it came to pass after three days that Paul called the leaders of the Jews together. So when they had come together, he said to them: “Men and brethren, though I have done nothing against our people or the customs of our fathers, yet I was delivered as a prisoner from Jerusalem into the hands of the Romans, 18 who, when they had examined me, wanted to let me go, because there was no cause for putting me to death. 19 But when the Jews spoke against it, I was compelled to appeal to Caesar, not that I had anything of which to accuse my nation (Acts 28:17-19).

Which means he kept the Sabbath, Holy Days, and the Ten Commandments.

The Ten Commandments were alreay discussed, so let's look at the Sabbath:

Notice that the Apostle Paul was inspired to write:

Now we who have believed enter that rest, just as God has said, “So I declared on oath in my anger, 'They shall never enter my rest.'” And yet his work has been finished since the creation of the world. For somewhere he has spoken about the seventh day in these words: “And on the seventh day God rested from all his work.” And again in the passage above he says, “They shall never enter my rest.” It still remains that some will enter that rest, and those who formerly had the gospel preached to them did not go in, because of their disobedience…There remains, then, a Sabbath-rest for the people of God; for anyone who enters God's rest also rests from his own work, just as God did from his. Let us, therefore, make every effort to enter that rest, so that no one will fall by following their example of disobedience (Hebrews 4:3-6,9-11, NIV).

Acts 13:42-44 shows what Paul did,

In the days of unleavened bread Paul , coming down from Galatia, arrived in Asia, considering the repose among the faithful in Smyrna to be a great refreshment in Christ Jesus after his severe toil, and intending afterwards to depart to Jerusalem. Tehát Smyrna ment meglátogatni Strataeas, aki már a hallgató Pamfíliában, hogy a fia Eunice lányát Lois. Ezek azok, akik azt említi, amikor írásban Timothy, mondván, az őszinte hitet, hogy van benned, mely lakozott először a te nagymama Lois és anyádat Eunice; honnét azt látjuk, hogy Strataeas volt testvére Timothy. Paul majd, belépő a házát, és egybegyűlt hívő van, beszél velük kapcsolatos húsvét és a pünkösd, emlékeztetve őket az Újszövetség a felajánlás a kenyér és a pohár; how that they ought most assuredly to celebrate it during the days of unleavened bread, but to hold fast the new mystery of the Passion and Resurrection. For here the Apostle plainly teaches that we ought neither to keep it outside the season of unleavened bread, as the heretics do, especially the Phrygians…but named the days of unleavened bread, the Passover, and the Pentecost, thus ratifying the Gospel (Pionius. Life of Polycarp, Chapter 2. Translated by JB Lightfoot, The Apostolic Fathers, vol. 3.2, 1889, pp.488-506).

Thus, the “apostle to the Gentiles” (Romans 11:13), taught Gentile Christians in Asia Minor to keep the Holy Days. Days many now consider to be Jewish and not Christian–but apparently Paul considered them important for all Christians to keep (see also 1 Corinthians 5:7-8 where he told the Gentiles in Corinth to keep them as well).

Paul also wrote:

Imitate me, just as I also imitate Christ (1 Corinthians 11:1).

Jesus kept the Sabbath , Ten Commandments , and the Feasts . Do you follow the practices of Jesus and Paul?

Some articles of possibly related interest may include:

Pál apostol volt, egy későbbi apostol, hanem egy korai keresztény vezető.
Who Were the Paulicians? Were any Paulicians faithful Christians? Mi történt velük? Why might they have developed the papal-antichrist theory?
Joyce's Photos of Ancient Athens In the Book of Acts, Paul made his famous “Men of Athens” speech. Paul is believed to have visited Athens during his second missionary journey (which was with Silas) around 49-52 AD
Mit tett Pál Igazából tanít a Tízparancsolatot? Sokan azt mondják, Paul tanított a tízparancsolat ellen. Igaz ez? Ez a cikk idézi Paul szavaival zöld.
Mit mondott Jézus tanít a Tízparancsolatot? A cikk idézi, amit Jézus valójában azt mondta róluk (a szava, piros).
Voltak a Tízparancsolat keresztre szegezik? Néhányan azt mondta erre. Ez a cikk néhány bibliai idézetek a választ erre a fontos kérdésre.
Itt a tíz parancsolat mindig érvényben? Ez a cikk idézi a tízparancsolatot, és egyesíti az előző néhány cikkek egyetlen cikket a tíz parancsolatot. The commandments are shown at Mount Sinai, before Mount Sinai, in the teachings of Jesus, after the crucifixion, and in the teachings of Paul. Foglalkozik a leggyakoribb "hagyományait a férfiak" minősítse őket is.
A Tízparancsolat Reflect Szerelem, törés őket a gonosz Néhányan úgy érzik, hogy a Tízparancsolat teher. Ez az, amit Jézus, Paul, Peter, Jakab és János tanított?
Paul in Damascus This is a Lego-animation.
The History of Early Christianity Are you aware that what most people believe is not what truly happened to the true Christian church? Nem tudja, hol a korai egyház épült? Tudod, mi volt a tanok a korai egyház? Ti hitetek valóban azon az igazságon, vagy veszélyezteti?