Archive for január, 2012

Ha egy keresztény szavazni?

Kedd, január 31, 2012

COGwriter

Négy férfi a republikánus párt továbbra is némileg áll, amelyek igyekeznek elszakítani Barack Obama amerikai elnök, és kap a munkáját.

Két katolikus , egy mormon , és egy baptista fut a republikánus jelölést ahhoz, hogy fusson ellen a meglehetősen vallástalan demokrata Barack Obama (aki szintén azt állítja, a keresztény hit).

Amennyiben igazi keresztények szavazni?

Ha a demokrácia, hogy szankcionálják a Biblia a keresztények számára, minden bizonnyal lenne szankcionálni az Újszövetségben. Görög és római demokratikus gyakorlatok széles körben ismert, akkor. A demokrácia nem egy amerikai találmány (és nem is a köztársasági államforma).

Az Újszövetségben olvassuk Jézus kinevezése apostolok. Pál azt írja, hogy Isten először nevezi apostolokat, másodsorban próféták, stb a tanulságos a Krisztus teste (Ef 4: 11-12).

Amikor Júdás kellett cserélni (miután árulás Jézus és az ő öngyilkosság), az apostolok nem volt választás, követték a bibliai példáját Isten akaratát keresi:

Te, Uram, ki tudja, szívét, show, amely a két választotta ... És leadta sok. (ApCsel 1: 24,26).

Figyeljük meg az apostolok nem dönthet úgy, hogy azok képzett, hogy egy ember szívét.

Néhányan írtak, hogy a különböző formái a demokrácia már elfogadható, mert hisznek bizonyos írások az Apostolok Cselekedeteinek jelent meg. Az elsődleges versek tűnnek a történet ApCsel 15. ApCsel 15 sok az apostolok és a vének gyűltek össze, hogy megvitassák a körülmetélés és pogány hívők. A sok tanácsos arra használták, hogy megvitassák az ügyet. Néhányan úgy érzik, hogy a tanács jelzi demokrácia. Ugyanakkor az a tény, hogy a sok tanácsos által használt nem változik Isten államforma. Az Ószövetségben azt olvassuk, hogy nem csak Isten mindig bátorította ezt a gyakorlatot (Péld 11:14), azt is olvastam, hogy Isten maga részt benne (II Chron 18, 18-21); így az a tény, hogy néhány egyházi vezetés követte ezt a gyakorlatot, csak azt mutatja, hogy Isten kormányzati gyakorlata az Ószövetség is folytatni kell.

Érdekes megjegyezni, valami mást említett Apostolok Cselekedetei,

"És most azt mondom nektek, tartsa távol ezeket az embereket, és hagyd, hogy egyedül; mert ha ez a terv vagy ez a munka az emberek, akkor semmivé; de ha ez az Isten, akkor nem megdönteni azt, nehogy te is megtalálható a harcot Isten ellen "(ApCsel 5: 38-39)

T tömlő akik szavazni világi választásokon nyilvánvalóan azt hiszik, tudják, szempontjai Isten terve, hogy nincs emberi módon tudnák. Mégis, nézd meg, mit Isten azt mondta Sámuelnek, egy tisztán hívott és nevezi ki az Isten, amikor Samuel hitte, tudta, hogy ki legyen a következő király Izráel felett,

Így volt ez, amikor jöttek, hogy nézett Eliábot és azt mondta: "Bizonyára az Úr felkentje van előtte." De az Úr azt mondta Sámuelnek: "Ne nézd az ő megjelenése, vagy a magasságban a termet, mert én megtagadta őt. Mert az Úr nem lát az ember lát; az ember úgy néz ki, a külső megjelenés, de az Úr a szívet nézi "(1 Sám 16: 6-7).

Az is érdekes, hogy észre, hogy sokan, akik úgy gondolják, hogy az Újszövetség szankciók demokrácia is gondolom, hogy Isten jövőbeli uralkodó kormány (az Isten országa), nem lesz demokrácia.

Jézus azt mondta az apostoloknak, hogy azok ki uralkodjék az Izrael tizenkét törzse az ő királysága (Lukács 22:30). Jézus úgy döntött, a tanítványok, hogy nem kap a pozíciókat bármely formája a demokrácia (János 15:16, 6:70). Isten, nem ember, úgy döntött, Dávidot királylyá Izráelben eredetileg (ApCsel 13:22), és szintén őt választotta, hogy egész Izrael királyává a világ előtt (Jer 30: 9).

By the way, Jézus azt mondta, hogy Isten az Atya fenntartva, akik bizonyos hatalmi pozícióban az az Isten (Máté 20:23). A juttatásokat, a királyság lesz Jézus, hogy (Jel 22:12); akkor nem lesz az emberek számára, hogy a maguk számára.

A demokrácia nem lesz Isten kormányzati forma, az Ő királysága.

Miért?

Az egyik a sok probléma a szavazás, hogy nem ember úgy gondolja, ahogy Isten teszi.

"Mert az én gondolataim nem a ti gondolataitok, és nem is a módja My módon", mondja az Úr (55: 8).

Amikor Jézus a földön volt ő hirdette az evangéliumot az Isten országát, és azt mondta az embereknek, hogy tartsanak bűnbánatot (Márk 1: 14-15). Jézus nem volt hajlandó részt venni, még a legelemibb kormányzati döntéseket, miközben ő volt a földön (Lukács 12: 13-14).

Bár Jézus azt tanította, hogy mi volt, hogy adót fizetni (Máté 22: 17-21), azt is tanította, hogy az ő országa nem e világból való (Jn 18:36). Jézus azt tanította tanítványainak, hogy menjen be a világra, és hirdessétek az evangéliumot mindenkinek (Mat 28: 19,20). Jézus azt mondta, hogy a tanítványai voltak, hogy a világ, de nem az (János 17:16).

Péter apostol világosan megértette ezt. Azt írta, hogy a részét képező Isten népének tett egy része a szent nép (I. Péter 2: 9). Pál apostol azt írta, hogy ez a jelenlegi világ gonosz (Gal 1: 4). A Biblia figyelmeztet a következményeit, hogy része a világ rendszerek és a kormányok és azt mondja, hogy jön ki belőle, és hogy külön (Jel 18: 2-5).

Nézd meg, mit tanít a Biblia fog történni az utolsó napokban, és mi keresztények kell csinálni,

De tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők jönnek: A férfiak lesznek szerelmesek magukat, szerelmesek a pénz, kérkedők, büszke, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlan, szentségtelen, unloving, könyörtelen, rágalmazók, nem önuralom , brutális, megvetői jó, árulók, makacs, gőgös, szerelmesei öröm helyett Istennek szeretői, melynek formája kegyesség de megtagadják annak erejét. És az ilyen emberek elfordulnak! (2 Tim 3: 1-5).

Ne feledje, hogy Isten Igéje nem ösztönzi szavazás a megoldás.

Pál azt mondta, hogy a keresztények, hogy nagykövetei Krisztus (II Kor 5:20). Nagykövetek gyakran élnek idegen népek, amelyek közül néhány egyértelműen ellenséges a hitük. Nagykövetek, bár élnek más társadalmakban, ne vegyenek részt a politikában, a társadalomban, hogy élnek. Van egy idő, hogy Isten népe, hogy átvegye a kormányok ezen a világon, de ez még nem (János 18:36 , Dan 7: 17-18). Ez lesz a második eljövetele, Jézus (I Thess 4:16, Rev 11:15).

Keresztények, Peter írta,

De van egy választott nép, királyi papság, szent nemzet, a nép tartozó Istennek, hogy nyilatkozhat a dicséretét, aki meghívott benneteket a sötétségből az ő csodálatos világosságára. Ha nem volt egy ember, de most már az emberek Isten régen nem nyertetek kegyelmet, most pedig irgalomra. Kedves barátaim, arra kérem Önt, mint idegenek és idegenek a világban, hogy tartózkodjanak a bűnös vágyak, ami a háború ellen a lelked. Élő olyan jó életük között a pogányok, hogy bár azzal vádolják, hogy csinál rosszul, lássák a ti jó cselekedetek és dicsőítsék Istent a napon, amikor meglátogat minket. Engedelmeskedjetek az Úrért minden hatóság indított a férfiak körében: akár királynak, mint a legfőbb hatóság, vagy a kormányzók, akik küldik, hogy megbüntesse azokat, akik nem rossz, és elismerését fejezi ki azoknak, akik jobb. Mert Isten akarata az, hogy a jót meg kell hallgattatni a tudatlan beszéd ostoba férfiak (1 Péter 2: 9-15).

Aliens, persze, nem szavaznak.

Most a Biblia említi egy bizonyos szavazat Pál apostol (amikor még Saul és így nem alakult). Figyeljük meg, amit később azt mondta róla:

Sőt, én magam gondoltam kell sok ellenséges dolgot, hogy a név a Názáreti Jézus. Ezt én is tettem Jeruzsálemben, és a szentek I bezárva a börtönben, miután megkapta hatóság a főpapoktól; és mikor halálra, én öntött szavaztam ellenük (ApCsel 26: 9-10).

És bár a fenti önmagában nem egy takaró elítél minden szavazás, ez az egyetlen alkalom, a "szavazat" vagy a "szavazás" benne van a Bibliában. És ez azt mutatja, hogy még a vallási fanatikus / konzervatív egyének nem mindig szavaznak helyesen, és sok ellenséges dolgot, hogy a név a Názáreti Jézus.

Nem hiszem, hogy a Biblia a keresztények szankciókat szavaz testi választásokon. Azt sem hiszem, hogy a közelgő elnökválasztás az USA-ban, vagy a választásokat a többi angol-Lejtmenet nemzet fogja eredményezni a fajta bűnbánat, hogy ezek a nemzeteknek.

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

Ha egy keresztény szavazni? Ez a cikk néhány, a bibliai logika ebben a témában. Vajon Jézus szavazni elnök / miniszterelnök? Szavaz a Bibliában? Ez a téma a keresztények meg kell érteniük.
Polycarp, Herbert W. Armstrong, és Roderick C. Meredith az egyház kormánya Milyen irányítási forma volt a korai egyház? Volt hierarchikus? Milyen formában a kormányzás is egy elvárják, hogy a Philadelphia maradék? Az emberek úgy döntenek, és / vagy a bizottsági formák, furcsa diktatúrák, vagy az azonos típusú, hogy a Philadelphia korszak maga volt?
Vajon a korai egyház Taníts Millenarianism? Vajon a millennium (néha chiliasm) tanította a korai keresztények? Aki elítélte. Vajon Jézus szó szerint uralkodik 1000 éve a földön? Ez alkalommal közel?
Angol - Amerikában Prophecy és az elveszett törzsek Izrael Az amerikaiak, kanadaiak, britek, skót, walesi, ausztrál, angol-dél-afrikaiak, és az új-zélandiak leszármazottai József? Hol vannak az elveszett tíz törzs Izrael? Kik az elveszett Izráel törzsei? Mi fog történni, hogy a zsidók Izraelben? Vajon Isten büntetése az USA, Kanada, Nagy-Britannia és más angolszász nemzetek? Miért lehet, hogy Isten lehetővé teszi, meg kell büntetni az első?
Vajon az angol-Nemzetek kell osztani, és az emberek Taken rabszolgaként? Vajon a földeket, az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland osztani? Mit jelent a bibliai prófécia tanít? Vannak-e olyan nem-bibliai próféciák, amelyek támogatják ezt az elképzelést? Ki osztja azokat a földeket? Ki lesz a végén a földek és az emberek?
Próféciák Barack Obama? Nyolc ok, amiért Barack Obama az apokaliptikus és nyolc ok, amiért Barack Obama nem az Antikrisztus. Ez a cikk sok bibliai és nem bibliai próféciák, a világ minden tájáról, hogy úgy tűnik, hogy megvitassák a Barack Obama. Vajon Nostradamus megjósolni Barack Obama foglalkozik az Antikrisztus? Might Barack Obama a terepet a királyok az Észak-és Dél legalább egy síita prófécia sugallja? Ez a leghosszabb és legteljesebb cikket ezen az oldalon a Barack Obama próféciákat. Olvasd el, és döntsd el magad, ha Obama elnök úgy tűnik, hogy teljesíti a különböző próféciák.
Barack Obama, prófécia, és a pusztítás az Egyesült Államokban Néhányan azt állítják, hogy Barack Obama a megjövendölt "fia Kenya", amely akár egy 20. századi írás.
Kanadában Prophecy: Mit Biblia Prophecy, katolikus Prophecy, és más előrejelzések arra utalnak, mintegy a jövő Kanada? Vannak olyan próféciák, amelyek azt sugallják részvétel Kanadával. És sokan nem pozitív a jövőjét.
Ki a király a Nyugat? Miért nincs vége-Time King of the West a bibliai prófécia? Az Egyesült Államok a király a Nyugat? Ha igen, mit is jelent valójában az USA-ban és az Anglo szövetségesei.
Tony Blair Apocalyptic? A volt miniszterelnök az Egyesült Királyság katolizált után rövidesen elhagyja az irodáját, és már aktív az európai ügyekben. Milyen szerepet játszhatnak is játszani?

East vs West: Oroszország, Kína, és India Opposing szankciók Irán és Szíria

Kedd, január 31, 2012

COGwriter

Oroszország, Kína és India nem működnek együtt, hogy milyen típusú szankciók az EU és az USA akar Irán és Szíria:

Global "nagyhatalmi politika" visszatér Mideast

By Peter Apps , politikai kockázatok tudósítója

LONDON | K 31 január 2012 07:28 EST

(Reuters) - A Oroszország küld hadihajókat, hogy visszatartsa a külföldi beavatkozást Szíriában, és Kína húzott mélyebben Irán konfrontációt a Nyugattal, "nagyhatalom" a politika gyorsan visszatér a Közel-Keleten ... Mindketten jelezte egyértelmű szándékát, hogy megakadályozza " rendszerváltás "beavatkozás Szíriában ; de Oroszország ITS zászlóshajó repülőgép-hordozó és kísérete Szíria kikötő Tarsus ebben a hónapban felhívta komorabb, mint a szokásos vonalat a homokba ... "Minden alkalommal, amikor a nyugat-megfeszíti a pórázt, Peking csendesen él a laza," mondta Thomas Barnett, a korábbi stratégája az amerikai haditengerészet ...

Washington Post január 31, 2012-Mumbai, India - India csatlakozott Kína, amikor azt mondja, hogy nem vágja vissza az olaj Iránból, annak ellenére, hogy kemény az új amerikai és európai szankciók célja, hogy nyomást Teherán nukleáris programja.
Steve Gutterman | Moszkva (Reuters) - A magas rangú orosz diplomata azt mondta kedden, hogy a push elfogadására irányuló nyugati arab szóló ENSZ Biztonsági Tanácsa ... Oroszország és Kína megvétózta az európai megfogalmazott állásfoglalása Szíriáról októberben.

Szíriai ellenzék: Oroszország, Irán kockáztatva kapcsolatok jövőbeli Szíria

Ynetnews - január 31, 2012

Szíriai ellenzéki tag Fahed Al-Masri mondta a libanoni rádió, hogy az erőfeszítések Oroszország és Irán, hogy annak érdekében, hogy megmentse elnök Assad rezsim tükröződni fog az ország jövő kapcsolatokat Szíriával. "Oroszország el fogja veszíteni az utolsó lábát a Közel-Keleten és Szíriában, "mondta, hozzátéve, hogy ha Moszkva továbbra is ellenzi a nemzetközi közösség álláspontja Szíriát ...

Tehát a három földrajzilag legnagyobb hatáskörét Kelet szed éles ellentétben áll a nyugati. A Biblia végül azt jelzi, hogy egy látszólag orosz vezetésű eurázsiai Államszövetség megteszi a töltöttségi a Nyugat (ami abban az időben vezeti az európai az északi király). És Kína és India úgy tűnik, hogy megjövendölte, hogy támogassa az orosz vezetésű konföderáció.

De hogy lesz később, közvetlenül azelőtt, hogy a visszatérő Jézus Krisztus (Jel 09:16, 16: 12-16).

Ebben az időben a Kelet veszélyes játékot játszik, hogy valószínű, hogy elveszíti, legalábbis egy diplomáciai értelemben.

Nem számít, milyen a gazdasági érdekek, sem Oroszország, sem India szeretne egy iszlám hatalom emelkedik fel. És dacolva a nyugati szankciók, talán azoknak a nemzeteknek, úgy vélik, hogy elosztjuk az iszlám világot Irán és Szíria, a többi arab népek, a török ​​népek, Pakisztán, Afganisztán, és Indonézia, hogy ez a felosztás megakadályozza az iszlám világ hatalom emelkedik .

Ha ők úgy gondolják, hogy ők a hiba.

Az iszlám hatalom (a déli király a bibliai prófécia), nyilvánvalóan vezette arab hatalom, emelkedik fel. Támogatásával Szíria ahogy azt már, Oroszország elidegeníti az arab világ (az Arab Liga inkább vissza a Nyugat annak tekintetében, hogy Szíria, és nem egy bizonyos rajongó Irán). Szíria nem fog folytatódni, ahogy van, és Irán semlegesíteni lehet, legalábbis egy bizonyos fokig.

Mi a három keleti hatáskörök lényegében tesz, mondja az arab világban, hogy jobban jár együtt az európaiak, mint Oroszország, Kína, vagy India. És az együttműködés között, az arab és az európai világ az, amit ideiglenesen tenni (Dániel 11:27, Zsoltárok 83: 3-8).

Kína, önmagában is érdekelt a források, mint az olaj, és szereti, hogy kihasználják a vételi lehetőségeket, hogy a nyugati szankciók, például, tud nyújtani. Még Kína kell a piacok a Nyugat több mint valójában szüksége iráni olajat. Ugyanez alapvetően igaz az India.

Irán és Szíria tényleg nem olyan fontos, hogy Oroszország, Kína és India, hogy támogatni fogja őket, nem számít, milyen (bár lesz egy jövő szövetséget a perzsák / irániak, de ez egy idő után a millenniumi uralkodása Krisztus és tárgyalja Ezékiel 38: 1-9).

Tehát annak ellenére, pózolás e három keleti hatalmak, a valóság az, hogy a Nyugat kapnak a legnagyobb befolyása a Közel-Keleten az ami most történik.

Irán nem lesz a vezetője a déli király, és bármi él Szíriában (lásd Ézsaiás 17: 1) a nyilvánvalóan támogatni az elkövetkező arab vezető Dániel 11:40. Ha azok, Oroszország, Kína, India és érthető bibliai prófécia jobb rájönnének, hogy a jelenlegi készenléti talán módosítani kell annak tekintetében, hogy Irán és Szíria.

Akiket érdekel a tanulás többet is szeretnének tanulni, a következő cikkeket:

Oroszország: Eredete és megjövendölte jövő Oroszország prófécia. Hol az oroszok származik? Mi a helyzet azokkal az Ukrajnában? Mi jósolják, hogy Oroszország és szövetségesei? Mit fognak tenni, hogy az európaiak, hogy támogatta a Szörnyeteg a végén?
Oroszország az az északi király? Egyesek azt állítják, hogy. De mit tanít a Biblia?
India, A bibliai Múlt és Jövő: tanú? A Biblia beszél az eredete azoknak az indiai örökség, és bemutatja néhány tanú, hogy azokat (beleértve a Banglades, Pakisztán és Srí Lanka).
Kína, A bibliai Múlt és Jövő, 1. rész: Genesis és a kínai karakterek Hol a kínai nép származik? Ez a cikk információt mutatja, hogy a kínai nép kell tudni a különböző számlák a Teremtés könyvében egészen a diszperzió után a Bábel tornya.
Kína, A bibliai Múlt és Jövő, 2. rész: A szombat és néhány Isten Tanúi Kínában Mikor kereszténység először jött Kínába? És van már bizonyíték arra, hogy megtartották a hetedik napi szombatot?
Ázsiában Prophecy Mi Ahead Ázsia? Kik azok a "Kings of the East"? Mi fog történni, hogy szinte az összes kínai, orosz, indiai és más ázsiai? Kína prófécia, hol? Kinek van a 200.000.000 ember hadsereg kapcsolatos Armageddon?
Ki a király az Észak? Van egy? Ne bibliai és római katolikus próféciák rámutatnak arra, hogy ugyanazt a vezér? Amennyiben úgy követni? Ki lesz a király az észak tárgyalt Daniel 11? Egy nukleáris támadás megjövendölte, hogy megtörténjen az angol nyelvű népek az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland? Mikor az 1335 nap, 1290 nap, és 1260 nap (az idő, az idő, és egy fél idő) Dániel 12 kezdődik? Mikor a Biblia azt mutatják, hogy a gazdasági összeomlás hatással lesz az Egyesült Államokban?
Van-e jövője a déli király? Egyesek már nem hiszem, hogy kell lennie. Lehet, hogy Egyiptom, iszlám, Irán, az arabok, vagy Etiópia részt? Lehet, hogy ez a király az úgynevezett Mahdi? Mit jelent a Biblia?
Az arab és iszlám világ A Bibliában, a történelem és prófécia A Biblia beszél az eredete az arab világ, és bemutatja a Közel-Keleten a prófécia. Mi előre a Közel-Keleten, és azoknak, akik követik az iszlám? Mi a helyzet az Imám Mahdi? Mi vár ránk a Törökország, Irán, és az egyéb, nem arab muszlimok?

Európa egyetért a szorosabb fiskális unió

Hétfő, január 30, 2012

Európai Unió Bábel tornya poszter

COGwriter

Az európaiak némileg még egy megállapodás szorosabb fiskális unió:

Január 30 20122

Stephen FIDLER, Laurence NORMAN ÉS MATINA STEVIS

BRÜSSZEL-vezetők 25 európai uniós kormányok megállapodtak abban, hétfő este, amit néhány számlázott, mint a történelmi paktum mozogni szorosabb fiskális unió, és aláírta a részleteit állandó szanálása alap az eurózóna-még a görög fenyegető adósság átütemezési dobott egy árnyékot a csúcs. http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204740904577192253105056954.html

Által Julien Toyer és Paul Taylor

Brüsszel | H január 30, 2012

(Reuters) - Angela Merkel kancellár bebetonozta saját politikai fölénye Európában hétfőn, amikor 25-ből 27 EU-tagállamok megállapodtak abban, hogy a német ihletésű paktum szigorúbb költségvetési fegyelem, még akkor is küzdött, hogy újra felélessze a növekedés hamvaiból megszorítások.

Csak Nagy-Britannia és a Cseh Köztársaságban nem volt hajlandó aláírni a költségvetési paktumról március amelyek elő kvázi-automatikus szankciókat országokra megsértő Európai Unió költségvetési hiány korlátok, és foglalják a kiegyensúlyozott költségvetés szabályokat a nemzeti jogba. http://www.reuters.com/ cikk / 2012/01/30 / EU-USA-csúcstalálkozó-idUSTRE80S0SR20120130

Ez egy újabb lépés, hogy a teljesítése bibliai próféciák kapcsolódó emelkedik az utolsó európai Beast hatalom.

Azok közülünk, az Élő Isten Egyháza már régóta azt tanította, hogy az Egyesült Királyság nem lenne valóságos része a végső hatalom, hogy jelennek meg Európában. Azok a Cseh Köztársaságban szinte biztosan része, hogy a végső hatalom.

A Biblia, a Jelenések 17, egyértelmű, hogy az európaiak továbbra is át kellene szerveznie a jövőben:

12. "A tíz szarv, a melyet láttál, tíz király, akik birodalmat nem kaptak még, de hatalmat kapnak egy órára, mint a királyok a vadállat. 13 Ezek egy elme, és ők adnak erejüket és hatalmukat a fenevadnak. (Jelenések 17: 12-13)

Lépéseket történik ez folytatódjon, mint ahogyan azt az Élő Isten Egyháza régóta tanított, és ott lesz a dudorok a közúti és problémák (nagyobb zavargások, vagy ami még rosszabb, előfordulhat).

Természetesen a Biblia egyértelmű, hogy az utolsó európai Beast hatalom valójában nem nagyon egységes, mivel ez alapvetően kombinációja az erős és a gyenge, vagy a Biblia szó szerint kimondja, vas és agyag:

41 mivel láttad a láb és a lábujjak, részben Potter agyag és részben a vas, a királyság kell osztani; de az ereje a vas kell benne, ahogy látta, hogy a vas elegy volt az agyag kerámia. 42 És ahogy a lábujjak a láb részben vasból, részint cserépből, tehát a birodalom részint erős, részint törékeny. 43. Ahogy láttam vas kevert agyag kerámia, akkor keverednek a mag a férfiak; de nem tapadnak egymáshoz, mint ahogy a vas nem keverhető agyag. (Dániel 2: 41-43)

Szerint a bibliai prófécia, egy európai hatalom, annak ellenére, hogy törékeny, célja, hogy ideiglenesen a domináns erő a világon, végül meghódítani az angol-Lejtmenet nemzet (ez az USA-ban és az angol-szövetségesei, mint az Egyesült Királyságban, hogy a legerősebb várak Dániel 11:39), majd jön a vége (Dániel 11:45).

De mielőtt megsemmisül (Dániel 11: 21-44), az utolsó Beast teljesítmény kell, jönnek össze, hogy arra a helyre, ahol van jelentős gazdasági hatása. A ma esti bejelentés egy újabb jele annak, hogy Európa kíván az irányba mozdulna el (bár ez valószínűleg több problémát, mielőtt ez a végső Beast teljesítmény).

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

Európa, a Beast, és a Jelenések Honnan Európa kap a nevét? Mi lehet Európa köze a Jelenések könyve? Mi a helyzet a "Beast"? A Bábel tornya és a "Beast" kép azt sugallja, hogy nem aggódik a szerepe, nem képezik a jövő Babilon a bibliai próféciák.
Ki a király az Észak? Van egy? Ne bibliai és római katolikus próféciák rámutatnak arra, hogy ugyanazt a vezér? Amennyiben úgy követni? Ki lesz a király az észak tárgyalt Daniel 11? Egy nukleáris támadás megjövendölte, hogy megtörténjen az angol nyelvű népek az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland? Mikor az 1335 nap, 1290 nap, és 1260 nap (az idő, az idő, és egy fél idő) Dániel 12 kezdődik? Minek kell történnie, mielőtt a nagy nyomorúság?
Lehet, hogy a német báró Karl-Theodor zu Guttenberg vált az északi király? A német védelmi miniszter egyik nézni? Mit katolikus, bizánci és a bibliai próféciák javasolsz?
Angol - Amerikában Prophecy és az elveszett törzsek Izrael Az amerikaiak, kanadaiak, angol, skót, walesi, ausztrál, angol (nem holland) Dél-afrikaiak, és az új-zélandiak leszármazottai József? Hol vannak az elveszett tíz törzs Izrael? Kik az elveszett Izráel törzsei? Mi fog történni a Jeruzsálem és a zsidók Izraelben? Vajon Isten büntetése az USA, Kanada, Nagy-Britannia és más angolszász nemzetek? Miért lehet, hogy Isten lehetővé teszi, meg kell büntetni az első?
Vajon az angol-Nemzetek kell osztani, és az emberek Taken rabszolgaként? Vajon a földeket, az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland osztani? Mi a Jeruzsálem? Mit jelent a bibliai prófécia tanít? Vannak-e olyan nem-bibliai próféciák, amelyek támogatják ezt az elképzelést? Ki osztja azokat a földeket? Ki lesz a végén a földek és az emberek?
Kanadában Prophecy: Mit Biblia Prophecy, katolikus Prophecy, és más előrejelzések arra utalnak, mintegy a jövő Kanada? Vannak próféciák, amelyek azt sugallják részvétel Kanadával. És sokan nem pozitív a jövőjét.
Ki a király a Nyugat? Miért nincs vége-Time King of the West a bibliai prófécia? Az Egyesült Államokban a király a Nyugat?

Fülöp-szigetek Figyelembe véve szorosabb katonai kapcsolatok, USA Again

Hétfő, január 30, 2012


Hegy Apo Mindanao, Fülöp-szigetek

COGwriter

A Fülöp-szigetek, hogy kapok egy szorosabb katonai megállapodást kötött az USA:

A Fülöp-szigetek Súlya megnövelt amerikai katonai jelenlét
Január 30, 2012
Az Egyesült Államok és a Fülöp-szigeteken tárgyalunk növelése katonai kapcsolatok részben a növekvő kínai magabiztosság az ázsiai-csendes-óceáni térségben. Mivel a legnagyobb fenyegetést a Fülöp-szigeteken a "biztonság már régóta belső, Manila vannak a leggyengébb külső védelmi képességek Délkelet-Ázsiában.
Azonban Manila kiegyenlíti kísérlet, hogy növelje ezeket a képességeket ellen ki magukat mind Kína, a felső kereskedelmi partnere növekvő gazdasági befolyása, és a saját emberek, akik számára egyre növekvő amerikai katonai jelenlét továbbra is vitatott kérdés.

Tavaly nyáron, az elnök a Fülöp-szigeteken, jelezte, hogy nem kell félni a kínai (lásd a Fülöp-szigeteki elnök fenyegeti Kína ).

Miközben foglalkozik az USA-ban ideiglenesen, hogy testi értelemben hosszú távon azt hiszem, hogy a Fülöp-szigeteken valószínűleg csatlakoznak Kínával, de majd meglátjuk.

A Living Church of God mintegy 33 gyülekezet a Fülöp-szigeteken .

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

Szigetek és Biblia Prophecy mi vár a szigetek? Mi előre a Fülöp-szigeteken? Mit mond a Biblia prófécia a szigetek?
Ázsiában Prophecy Mi Ahead Ázsia? Kik azok a "Kings of the East"? Mi fog történni, hogy szinte az összes kínai, orosz, indiai és más ázsiai? Kína prófécia, hol? Kinek van a 200.000.000 ember hadsereg kapcsolatos Armageddon?
Angol - Amerikában Prophecy és az elveszett törzsek Izrael Az amerikaiak, kanadaiak, angol, skót, walesi, ausztrál, angol (nem holland) Dél-afrikaiak, és az új-zélandiak leszármazottai József? Hol vannak az elveszett tíz törzs Izrael? Kik az elveszett Izráel törzsei? Mi fog történni a Jeruzsálem és a zsidók Izraelben? Vajon Isten büntetése az USA, Kanada, Nagy-Britannia és más angolszász nemzetek? Miért lehet, hogy Isten lehetővé teszi, meg kell büntetni az első?

Erőszakos Sport, erőszakos Endings

Hétfő, január 30, 2012

COGwriter

Tegnap este volt egy szegmens a CBS "60 Minutes, valamint egy egész CNN programot Dr. Sanjay Gupta vonatkozó okozott kárt a résztvevőknek a legnézettebb erőszakos sport az USA-amerikai futball.

Mindkét program fedezi a halálát különböző szereplők történik, mert az agyrázkódás és egyéb találatok, amelyek történnek a játékot. Hogy az agy sérült az ilyen tevékenységet is kiterjed. A CNN darab fedett jóváhagyni az egyik kutató, aki azt mondta, hogy az átlagos középiskolás futballista szenvedett 650 al-agyrázkódás szint eléri minden évszakban. A gyümölcseit, hogy nem voltak jók. Erőszakos sport eredményez erőszakos befejezés.

Abban az időben az ókori Róma, erőszakos sport is népszerű volt.

Voltak láthatják sokan azok közül, amelyek vallott Krisztus?

Nem úgy tűnik.

Bár nem úgy tűnik, hogy számos közvetlen utalást azoktól a Church of God, mi van néhány írott feljegyzések azok, akik legalább valamennyire ismeri a Jézus tanításait és a gyakorlat a legkorábbi keresztények.

Itt van valami Theophilus Antiochiai (aki valószínűleg része volt a Church of God), talán írt mintegy 180 AD:

Nézzük tehát, hogy azok, akik tanítanak az ilyen dolgok esetleg élni közömbösen, és keverik a törvénytelen közösülés, vagy a legtöbb istentelen minden, enni az emberi test, különösen, ha tilos annyira, hogy tanúja mutatja a gladiátorok, nehogy mi lesz részesei és abettors gyilkosságok. Ám sem lehet azt látni a másik szemüvegét, nehogy a szem és a fül is tisztátalanná, részt vesz a megnyilatkozások ott énekelt. (Theophilus Antiochia. To Autolycus, Book III fejezet XV. Fordította Marcus Dods, AM részlet Ante-niceai atyák, Volume 2. Szerkesztette Alexander Roberts és James Donaldson. Amerikai kiadás, 1885 Online Edition)

Szóval, az igaz keresztények nem hiszem, hogy ők nézni az erőszakos sport annyira népszerű a második században.

Tatian egy vallja keresztény apologéta, írta körül 170 AD:

És ezek a tanúk a helyüket, és az ökölvívók találkoznak egy harc, az ok nélkül, és nem valaki jön le az arénába, hogy segítsd. Vajon az ilyen kiállításokon, mivel ezek elősegít, hogy a hitel? Aki főnök köztetek gyűjt egy légió véres gyilkosok, megnyerő fenntartani őket; és ezek a banditák is küldetett általa, és akkor össze a látvány, hogy a bírák, részben az a gonoszság, a döntőbírót, és részben az, hogy a férfiak, akik részt a harcban. És aki nem éri el a gyilkos kiállítás bánkódott, mert nem volt ítélve, hogy a néző a gonosz és istentelen és förtelmes tetteket (Tatian. Fordította JE Ryland. Tatian címét a görögök fejezet XXIII. Részlet Ante-Niceai atyák, Volume 2. Szerkesztette Alexander Roberts és James Donaldson. amerikai kiadás, 1885 Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Athenagoras egy vallja keresztény apologéta, írta körül 170 AD:

Mi épeszű ember, ezért is állítják, míg ez a mi karakter, hogy mi vagyunk gyilkosok? ...

Aki nem soroljuk a dolgok legérdekesebb a versenyek a gladiátorok és a vadállatok, különösen azokat, amelyek az Ön által megadott? De mi, ítélte meg, hogy, hogy egy férfi halálra nagyjából ugyanaz, mint megöli, hogy megtagadta az ilyen szemüveg (Athenagoras. Jogalap a keresztények fejezet XXXV. Fordította BP Pratten. Részlet Ante-niceai atyák, 2. kötet . Szerkesztette Alexander Roberts és James Donaldson. amerikai kiadás, 1885 Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Még ma is sok keresztény észre, hogy néz brutális események szándéka okozó testi kárt, mint például a valós ökölvívás, nem megfelelő.

Vegyük észre, hogy ez is a helyzet, a harmadik század katolikus teológus és püspök Hippolytus, aki azt is hozzáteszi, a különböző foglalkozások azok, amelyek elutasítják egy attól, hogy Krisztus követője:

16: 6 A kocsihajtó, hasonlóképpen, vagy aki részt vesz a játék, vagy aki megy a játék, akkor meg kell szüntetni, vagy azt úgy kell utasítani. 7 Ha valaki egy gladiátor, vagy aki tanít azok között a gladiátorok hogyan harcolni, vagy a vadász, aki a vadállat mutatja az arénában, vagy a hivatalos személy, aki aggódik a gladiátor show, vagy ő megszűnik, vagy pedig el kell utasítani. 8 Ha valaki egy pap a bálványok, vagy kísérője a bálványok, akkor meg kell szüntetni, vagy azt úgy kell utasítani. 9 A katonai ember hatóság nem hajtja végre a férfiak. Ha ő is rendezett, nem szabad elvégzésére. Sem kell, hogy vegye a katonai esküt. Ha megtagadja, akkor el kell utasítani. 10 Ha valaki a katonai kormányzó, vagy az uralkodó a város, aki viseli a lila, akkor meg kell szüntetni, vagy azt úgy kell utasítani. 11 catechumen vagy hívő, aki azt akarja, hogy a katona, hogy el kell utasítani, mert ő megvetette Istent. (Hippolytus. Apostoli hagyománya Hippolytus Rómában. Munkájából Bernard Botte (La Tradition Apostolique. Források Chretiennes 11 bis. Párizs, Editions du Cerf, 1984), és Gregory Dix (Az Értekezés az Apostoli Hagyomány Szent Hippolytus római püspök és vértanú. London: Alban Press, 1992) fordította Kevin P. Edgecomb http://www.bombaxo.com/hippolytus.html nézett 08/06/09)

Tehát azok, akik vallotta Krisztus a második és harmadik században általában nem érzi, hogy a megtekintését, vagy részt vesz erőszakos sport megfelelő volt.

Az utóbbi időben, a néhai Herbert W. Armstrong írta:

Ellenséges felé a másik bűn ... Boxing Ambassador College határozottan tilos. Isten nem az emberi agy és a fej is pummeled és bekopogott értelmetlen egy antagonista.

Bárhol a játék a sport jár antagonista-in ellenséges magatartás árt a többi és / vagy "kap" a többi, hogy a legjobb, a másik, akkor a káros, sátáni és gonosz hozzáállás belép, és a sport is gonosz, nem jó ...

Labdarúgás (amerikai futball) egy erőszakos test-contact sport. Gyakran játszott egy ellenséges beállítódás, és veszélyes, és tele van testi sérülés. (Plain Truth, 1984 július-augusztus)

"A szeretet nem tesz kárt a szomszéd" (Róma 13: 9), mégis mit erőszakos sport, mint az amerikai foci és boksz csinálni? Azok, akik részt vesznek a szomszédok a keresztények? Kell az embereket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az erőszakos tevékenységeket, amelyek bizonyítottan ártalmas?

Ez olyan dolog, hogy a keresztények, és mások, meg kell gondolni.

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

Az American Football Evil? a legnépszerűbb néző sport az USA-ban valami, hogy a keresztényeknek meg kell nézni? Mit a Biblia és a korai írások mutatják? Ez az első alkalom, hogy bejelentette, ezt a cikket az új oldalon, és tartalmaz nem csak a véleményemet, de sok idézetek, hogy a keresztények, valamint az emberek, akik azt állítják, hogy, meg kell gondolni. Azt szeretné tudni a választ arra a kérdésre, a cím azt kérdi? Ha nem, miért nem?
Katonai szolgálat és az egyház az Isten, hogy valódi keresztények Részvétel Testi Warfare? Íme az aktuális és történelmi szempontból olyan ügyben, amely mutatja a hitét az igaz egyház a katonai részvételt. A háború helyes keresztények?

Volt a 100 év átlagában Purgatórium oktatott korai története?

Vasárnap, január 29, 2012


Anne Catherine Emmerich Azt állította, hogy lásd Purgatórium

COGwriter

Van Istennek terve azok számára, akik nem hívják, választottak és hívek (Jelenések 17:14) ebben a korban, akik nem javíthatatlanul gonosz, és nem követte el a "megbocsáthatatlan bűn"?

Igen.

Figyeljük meg a folyosón, hogy sokan nem értik ma:

20. Nincs több kell egy csecsemőt ott él, de néhány napon belül, sem vén ember, aki nem tett eleget a napot; A gyermek hal meg száz éves, de a bűnös száz éves az átkozott. (Ézsaiás 65:20)

És nem korai professzorok Krisztus észre ezt kellett tennem Isten megváltás tervét?

Igen.

Bár én már cikkeket sok szentírás ebben a témában (lásd például, Universal Ajánlat of Salvation: Több száz vers a Bibliában támogatása Tan Igaz Apocatastasis ), kezdjük el a második század értelmezése Ézsaiás által Irenaeus a megmutatni, milyen úgy tűnt, hogy a közös tudás, a napokban nem túl sokáig halála után az utolsó az eredeti apostolok:

Most, hogy az ígéretek nem jelentette be, hogy a próféták és az apák egyedül, de az egyházak egyesült ezeket a pogányok, akiket szintén a Lélek feltételek "szigetek" (egyrészt azért, mert nem rendelkezik székhellyel a közepén turbulencia, szenved a vihar a káromlás, létezik a kikötő biztonsági azoknak a veszedelem, és a menedéket azoknak, akik szeretik a magasság [mennyek], és arra törekszenek, hogy elkerüljék Bythus, vagyis a mélysége hiba), Jeremiás így kijelenti: " halljátok meg az Úrnak, ti nemzetek, és állapítsa meg, hogy a szigetek a távolból; mondjátok, hogy az Úr szétszórja Izraelt, Ő az gyűjti őt össze, és tartsa őt, mint az egyik táplálta juhnyáj ...

És ismét mond ugyanazt: "Íme, én teszem Jeruzsálemet örvendezve, és az én népem [öröm]; A hang a sírás nem lehet nagyobb hallatszik benne, és nem a hang a sírás. Szintén ott nem lehet-e olyan éretlen [egy], sem vén ember, aki nem tesz eleget az idejét: a fiatalok kell száz év; és a bűnös meghal a száz éves, de az átkozott lesz. És házakat építenek, és laknak ők maguk , és szõlõt, és eszik azok gyümölcsét magukat, és meg kell bort inni. És ők nem építenek, és mások élnek; se készülnek a szőlő, és a többieket is enni. Mert, mint a nap az élet fája lesz a napokban az emberek téged; Az ő kezeik kell elviselni "(Irenaeus. Adversus haereses, V. könyve, 34. fejezet, versek 2-3,4. részlet Ante-niceai atyák, 1. kötet Szerkesztette Alexander Roberts és James Donaldson. amerikai kiadás, 1885 . Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Mások, mint például Origenész alexandriai is írta, hogy Istennek terve kínál üdvösséget minden.

Számos katolikus és protestáns tudósok tartják, hogy Origenész volt az egyik legnagyobb a korai teológiai írók (élt körül 185-232 AD). Benedek pápa nyilvánosan dicsérte Origenész.

A neves protestáns történész KS Latourette írta, hogy Órigenész "volt, sőt, az egyik legnagyobb keresztény elmék." Bár én nem értek egyet, hogy ez érdekes megjegyezni, hogy Latourette tartani:

Origenész azt tanította, hogy végül minden a szellemek, akik elszakadtak Istentől visszaáll teljes összhangban vele. Ez jött csak azok az együttműködés, mert szabadság van, hogy elfogadja vagy elutasítja a megváltás a Krisztusban. Mielőtt teljes helyreállítása fognak szenvedni büntetést, hanem, hogy a büntetés célja, hogy nevelő, megtisztítani őket a hiányosságokat hozta a bűn. Miután vége a mai kor és a világ egy másik kor jön, így Origenész hitt, amelyben születtek ismét tovább fog növekedni, és a megátalkodott kapnak újabb lehetőséget a megtérésre (Latourette KS A History of kereszténység, 1. kötet, kezdetektől 1500 Harper Collins, San Francisco, 1975, p.151).

Origenész volt szoros, az, hogy nem minden fog bűnbánatot, mert ott is felvetett, hogy az "örök megvetés" (Dániel 12: 2, KJV), ami azt jelenti, hogy azok, akik nem megfelelően bűnbánatot nem kapnak üdvösséget, de a Living Church of God tartják őket, hogy egy elenyésző kisebbség. De Origenész helyes volt, hogy ez csak akkor jöhet az együttműködés a jelenleg mentett.

Íme néhány idézetek közvetlenül a Origenész:

... A jó apa nem teljesen elhagyta azokat, akik elszakadtak tőle (Origenész. Kommentár János evangéliuma (I. könyv). Részlet Ante-niceai atyák, Volume 9. Szerkesztette Allan Menzies, DD amerikai kiadás, 1896 és 1897 Online Edition Copyright © 2004 by K. Knight).

Meg kell venni azonban, hogy bizonyos emberek, akik elpártoltak az, hogy az egyik, amelynek kezdetén már beszéltünk, süllyedt ilyen mélyre méltatlanság és gonoszság, hogy úgy kell tekinteni, teljesen méltatlan az, hogy a képzés és oktatás, amely a emberi faj, míg a testben, képzettek és utasítást segítségével a mennyei hatáskörét; és továbbra is, éppen ellenkezőleg, állapotban ellenségeskedés és az ellenzék, akik kapnak az útmutatót és tanítás. És ezért van az, hogy ez az egész halandó élet tele van küzdelmek és vizsgálatok miatt az ellenzék és ellenségeskedés elesettek egy jobb állapotban anélkül, hogy minden hátranézett, és akik hívják az ördög és az ő angyalai, és a további megrendelések a gonosz, amely az apostol közé sorolható az ellenfél erejét. Hanem az, hogy ezek közül bármelyik megrendelések aki alatt jár a kormány az ördög, és engedelmeskedni gonosz parancsokat, akkor egy jövőbeli világban konvertálható igazsága, mert a rendelkező kar szabad akarat, vagy akár tartós és megrögzött gonoszság lehet módosítani A hatalom a szokás a természet, olyan eredmény, amely te magad, olvasó, jóváhagyhatja az, ha nem ezekben a jelenlegi világban, amelyek látható és időbeli, sem azok, amelyek láthatatlan és örök, ez a rész, hogy különbözik teljes egészében a végső egységét és fitness dolgok (Origenész. De Principiis, I. könyv, 6. fejezet, 3. vers).

... És így, a számos és számtalan megrendelések progresszív lények, akiket megbékéltünk Istennel az állapotban ellenségeskedés, az utolsó ellenség végül elérte, akit a halál, hogy ő is lehet semmisíteni, és már nem lehet ellenség. Amikor tehát minden racionális lelket kell már állapotba ilyen jellegű, akkor a természet e testület a miénk lesz olyan változás következik be a dicsőség a lelki test. Mert ahogy mi látjuk, hogy nem a helyzet racionális jellemek, hogy néhány közülük éltek feltétele lebomlás miatt bűneiket, míg mások már hívott, hogy egy állam a boldogság miatt érdemben; de mint látjuk, ugyanezek a lelkek, akik korábban már bűnös, segített, miután a konverzió és a megbékélés az Isten, hogy az államnak a boldogság (Origenész. De Principiis, Book III, 6. fejezet 6. vers).

Miközben az LCG sem szót, hogy elég, hogy így, ilyen idézetek nem azt mutatják, hogy a gondolat, hogy Istennek van egy terve, hogy megadja a megátalkodott lehetőséget miután jelen korban nem új fogalom.

Valójában, a tanítás a purgatórium kifejlesztett között Latin katolikusok után kezdték elítélni egyes Origenész ötletek a hatodik században. Amikor ez történt, tanítások kapcsolatos felajánlás az üdvösség minden (más néven apocatastasis) is némileg elítélte. Ez azonban hagyott rés római teológia és az ötlet a purgatórium majd fejleszteni.

A görög katolikusok (mai nevén a keleti ortodox), de soha nem fogadta el a latin elképzelést, purgatórium, és még a mai napig is, akik úgy gondolják, hogy Isten valamilyen terv kínál üdvösséget azoknak, akik nem szándékosan elutasítja a megváltás.

A Catholic Encyclopedia maga is elismeri, hogy a korai keresztények nem tanítják a jelenlegi koncepciója a Purgatórium tana:

Néhány stressz is már megállapított a kifogást, hogy a régi keresztények nem volt világos koncepciója a purgatórium, és úgy gondolták, hogy a lelkek eltávozott maradt bizonytalanság az üdvösség az utolsó nap ... Számos olyan igerész az Újszövetségben, hogy pont, hogy a tisztulási folyamat a halál után. Így Jézus Krisztus kijelenti (Máté 00:32): "És ha valaki egy szót szemben az embernek Fia, akkor is megbocsáttatik, de aki szól a Szentlélek ellen, akkor nem kell megbocsátott neki, sem ez a világ, sem az eljövendő világban "... (Hanna, Purgatórium. The Catholic Encyclopedia).

No, a második században, azt hitték, hogy Isten terve lehetővé tenné mind a felajánlott üdvösség, vagy ebben a korban, vagy a kor, hogy jöjjön, ha nem követtek el a "megbocsáthatatlan bűn" (Máté 12:32, Márk 10:30 Lukács 18:30, ApCsel 3: 17-21; Efézus 1:21, Zsidók 6: 4-6; lásd Máté 10:15, 11: 22-24, Márk 6:11, Lukács 10: 12-14) .). És az Újszövetség nagyon világos, hogy:

"Meglátja minden test az Istennek" (Lk 3: 6).

A tizenharmadik században, a híres katolikus teológus Aquinói Szent Tamás a következőket írta:

Semmi sem egyértelműen a Szentírásban, mi a helyzet a Purgatórium, és nem is lehet kínálni meggyőző érveket ebben a kérdésben ...

Egyesek azt mondják azonban, hogy szerint a common law helye Purgatórium, ahol az ember bűneit. Ez nem tűnik valószínűnek, mert az ember lehet büntetni, ugyanakkor az elkövetett bűnökért a különböző helyeken. És mások azt mondják, hogy szerint a common law azokat büntetik fölöttünk, mert köztünk és Isten között, ami az állam. De ez nem számla, mert nem büntetik, hogy a fejünk felett, de az, ami a legalacsonyabb őket, azaz a bűn (Tamás T. A Summa theologica Aquinói Szent Tamás, függelék II, 1. cikk második és felülvizsgált kiadás, 1920 Nihil Obstat. F. Ince Apap, OP, STM, cenzúra. Theol. Imprimatur. Edus. Canonicus Surmont, Vicarius eneralis. Westmonasterii. APPROBATIO Ordinis Nihil Obstat. F. Raphael Moss, OP, STL és F. Leo Moore , OP, STL Imprimatur. F. Beda Jarrett, OP, STL, AM, Prior Provincialis Angliæ).

A fentiek azt mutatják, hogy még a középkorban, az ötlet a purgatórium volt tisztázatlan, még az élmezőnybe, a római egyház.

Purgatórium lényegében követően fogadták el bizonyos tanításokat kapcsolódó Origenész is elítélte a 6. században:

Attól a pillanattól kezdve azonban, hogy az anti-Origenism érvényesült, a tanítás a apokatastasis határozottan elvetették. Szent Ágoston tiltakozik erősebben, mint bármely más író ellen egy hiba, így ellentétes a tanítás a szükségességét kegyelem ... (Batiffel, Apocatastassis. The Catholic Encyclopedia).

A történelem azt mutatja, hogy miután apocatastasis elítélte a közép-6. században, ami hasonlít a modern fogalmak purgatórium voltak, hogy ejtik a római püspök Gergely pápa azt körül 600 AD

Talán meg kell említenem, hogy bár Anne Emmerich azt állította, hogy tisztítótűz, ő is azt állította, hogy látott "pokol tornácán", és a jelenlegi pápa jelezte, hogy a "pokol tornácán" nem létezik. Ezért igény, hogy egy helyen, ami nem létezik kell mondani mindent, ugyanaz azt állítja, hogy valami mást, nem jelenti azt, hogy létezik sem. Nincs olyan hely, amely illeszkedik a modern római leírását purgatórium.

A Church of God eredetileg tanította apocatastasis, nem purgatórium. És ma is, a mai. Isten a szeretet Istene, és nem egy irgalmas szabadulás tervét, és ez magában foglalja a szerzés az evangéliumot az e korban (Megjegyzés: A "rövid munka", hogy Pál a Róm 9:28 és befejezése Máté 24:14 valószínűleg tartalmaz masszív címlapokon amit leghűségesebb nyáj tanít. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a leghűségesebb kell ülni és várni, és nem a rész-vö. János 9: 4, Máté 9: 37- 38-as prioritása hirdette az evangéliumot is). Persze, az emberek reagálnak, ha tanulnak, azok, akik elutasítják az igazságot kockáztatják elkövetése az megbocsáthatatlan bűn .

Mégis, Isten mindig volt egy terve a mentett és azok, akik nem igazán soha megérteni az Ő szerető terve, kiderül, a Szentírás, és bár van egy "eljövendő," ez nem ugyanaz, mint a viszonylag modern elképzelés A purgatórium.

Egyes cikkek további vizsgálatot az alábbiak lehetnek:

Vajon a korai egyház Taníts Purgatórium? Van egy hely, tisztítótűz? Vajon Isten egy tervet, hogy segítsen azoknak, akik nem váltak szentek ebben az életben?
Mi az a Limbo? Van olyan hely, mint Limbo? Mi történik, Babák, amikor meghalnak? Mikor Limbo indul tanítják? Mi az igazság a halott babák?
Universal Ajánlat of Salvation: Több száz vers a Bibliában támogatása Tan Igaz Apocatastasis Elhiszed, amit a Biblia valójában tanít erről? Vajon minden jó dolog lehet visszaállítani? Vajon Isten megváltási tervében, hogy a lázadás, és a lelki vakság venni?
Hope of Salvation: How the Living Church of God differ from most Protestants How the Living Church of God differs from mainstream/traditional Protestants, is perhaps the question I am asked most by those without a Church of God background.
Amennyiben az egyház még mindig próbálja Place pedig prioritásként a hirdetése az Evangélium, vagy hogy Herbert W. Armstrong változás, hogy prioritás a munka? Néhányan azt mondják, az Egyház főként táplálja a nyáj most is, mint ez az, amit Herbert W. Armstrong állítólag azt mondta. Ez az, amit mondott? Az, hogy mit mond a Biblia? What did Paul and Herbert W. Armstrong expect from evangelists?
What is the Unpardonable Sin? What is it? Can you repent of it? Tudod, hogy mi ez, és hogyan lehet elkerülni?

Occupy Oakland fordul erőszakos, körülbelül 300 letartóztatták

Vasárnap, január 29, 2012

COGwriter

Mintegy 300 tüntetők "elfoglalva Oakland letartóztatták:

Január 29, 2012

(AP) Oakland, Kalifornia. - Több tucat rendőrség fenntartotta a késő éjszakai őr körül Városháza következő egész napos tüntetések, amelynek eredményeként 300 letartóztatások. Occupy Oakland tüntetők betörtek a történelmi épület és elégették az amerikai zászlót, mint tisztek korábban lőttek könnygáz, hogy eloszlassa az emberek dobott köveket, és tépte le a kerítés egy kongresszusi központ ...

Ideiglenes rendőrfőkapitány Howard Jordan mondott 300 letartóztatás történt.

"Ezek a tüntetők kinyilvánították szándékukat az volt, hogy provokálni tisztek és folytatnak illegális tevékenységet, és hogy pontosan mi történt ma" Santana mondta ...

{Oakland polgármestere Quan mondta} "Ez nem az a helyzet, ahol volt egy 1000 békés emberek, és néhány erőszakos ember. Ha megnézzük, mi történik ma szempontjából tönkreteszi ingatlan, dobott a töltés és a rendőrség, ez majdnem olyan, mint ők könyörögnek a figyelmet, és abban a reményben, hogy a rendőrség követett el hibát. " http://www.cbsnews.com/8301 -201_162-57367945 / 300 letartóztatták-in-elfoglalására-Oakland-tiltakozások /

Occupy Oakland tüntetések erőszakossá vált szombaton tüntetők betörtek egy történelmi épület és elégették az amerikai zászlót, és a tisztek lőttek könnygáz, hogy eloszlassa az emberek dobott köveket, és tépte le a kerítés egy egyezmény center. http://www.csmonitor.com/USA/Latest-News-Wires/2012/0129/Occupy-Oakland-protests-bring-300-arrests

Vissza október 9-én, 2011, feladtam a következő ezt a hírt az oldalon (lásd Occupy Wall Street, Occupy Seattle, elfoglalják Vancouver, stb ):
Írtam egy hosszú ideje, hogy a polgári nyugtalanság és a zavargások történik az USA-ban és a többi angol-Lejtmenet földek ... Egyesek úgy vélik, ez a "Occupy" mozgalom csak a politikai tiltakozás, egy új, "Tea Party", kivéve a bal helyett a jobb. Gyanítom, hogy végül ez lesz viszont erőszakos és az USA-ban és más országokban is szembe zavargások és a polgári elégedetlenség, valamint a politikusok és tudósok, akik úgy tűnt, hogy támogassa ezt később is sajnálja.

Ahogy én számolt be tegnap, azt hiszem, hogy nem lesz több erőszak az USA-ban. Néhány a Occupy mozgalom és / vagy néhány egyszer társított később felkavarja több erőszakot. Sokkal több, mint történt Oakland.

A bánat és a bajok csak most kezdődik (Máté 24: 5-8), és lesz sokkal rosszabb (Máté 24: 21-22). Úgy gondolom, hogy osztályharc és más tiltakozások segít gyengíti az USA-ban és más angolszász nemzetek is játszanak szerepet veszélyeztetett valós hadviselés: invázió a Szörnyeteg .

Ahogy Jézus mondta:

37 És mit mondok nektek, azt mondom, hogy minden: Vigyázz! (Márk 13: 36-37)

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

Can the Great Tribulation Begin in 2011 or 2012? Can the Great Tribulation begin today? Mi az a "sok nyomorúságnak kezdete"? Amikor a legkorábbi, hogy a nagy nyomorúság lehet kezdeni? Mi az a nap, az Úr?
Physical Preparation Scriptures for Christians . Mindannyian tudjuk, hogy a bibliai prófécia éhínségek. Tegyünk valamit?
Is Third Tithe Still Valid Today? Some in the COGs no longer teach payment of third tithe, is this biblically correct?
Az evangélium az Isten országának volt a hangsúly Jézus és az ősegyház Tudtad, hogy? Tudod egyáltalán, hogy mi az az országról szóló evangéliumot az egész? True religion should be based upon the true gospel.
Did The Early Church Teach Millenarianism? Was the millennium (sometimes called chiliasm) taught by early Christians? Who condemned it. Will Jesus literally reign for 1000 years on the earth? Ez alkalommal közel?
Vajon Isten Van egy 6000 éves terv? Mi Year-e a 6000 év vége? volt 6000 évben engedélyezett idő az emberek, hogy uralkodjék majd egy szó szerinti ezer éves uralma Krisztus földi tanította a korai keresztények? Mi az évben is a hatezer éves emberi uralom vége? Mikor Jézus visszatér? 2018 vagy 2019?
Angol - Amerikában Prophecy és az elveszett törzsek Izrael Az amerikaiak, kanadaiak, britek, skót, walesi, ausztrál, angol-dél-afrikaiak, és az új-zélandiak leszármazottai József? Hol vannak az elveszett tíz törzs Izrael? Kik az elveszett Izráel törzsei? What will happen to the Jews in Israel? Vajon Isten büntetése az USA, Kanada, Nagy-Britannia és más angolszász nemzetek? Miért lehet, hogy Isten lehetővé teszi, meg kell büntetni az első?
Will the Anglo-Nations be Divided and Have People Taken as Slaves? Will the lands of the United States, United Kingdom, Canada, Australia, and New Zealand be divided? Mit jelent a bibliai prófécia tanít? Vannak-e olyan nem-bibliai próféciák, amelyek támogatják ezt az elképzelést? Ki osztja azokat a földeket? Ki lesz a végén a földek és az emberek?
Prophecies of Barack Obama? Eight reasons why Barack Obama is apocalyptic and eight reasons why Barack Obama is not the Antichrist. This article includes many biblical and non-biblical prophecies, from around the world, that seem to discuss Barack Obama. Vajon Nostradamus megjósolni Barack Obama foglalkozik az Antikrisztus? Might Barack Obama a terepet a királyok az Észak-és Dél legalább egy síita prófécia sugallja? Ez a leghosszabb és legteljesebb cikket ezen az oldalon a Barack Obama próféciákat. Read it and decide for yourself if President Obama seems to be fulfilling various prophecies.
Barack Obama, prófécia, és a pusztítás az Egyesült Államokban Néhányan azt állítják, hogy Barack Obama a megjövendölt "fia Kenya", amely akár egy 20. századi írás.
Kanadában Prophecy: Mit Biblia Prophecy, katolikus Prophecy, és más előrejelzések arra utalnak, mintegy a jövő Kanada? Vannak olyan próféciák, amelyek azt sugallják részvétel Kanadával. És sokan nem pozitív a jövőjét.
Ki a király a Nyugat? Miért nincs vége-Time King of the West a bibliai prófécia? Az Egyesült Államok a király a Nyugat? If so, what does that really mean for the USA and its Anglo allies.
Tony Blair Apocalyptic? A volt miniszterelnök az Egyesült Királyság katolizált után rövidesen elhagyja az irodáját, és már aktív az európai ügyekben. Milyen szerepet játszhatnak is játszani?

Szíria Egyre több kétségbeesett és erőszakos

Sunday, January 29th, 2012

Szíria elnök Bashar al-Assad (Forrás: Agência Brasil, Wikipedia)
بشار الأسد

COGwriter

Today's news has the following:

Fox News - ‎29 January 2012
BEIRUT – The Syrian military launched an offensive to regain control of suburbs on the eastern edge of Damascus Sunday, storming neighborhoods and clashing with groups of army defectors in fierce fighting that sent residents fleeing.. .

The ten-month uprising against Assad, which began with largely peaceful demonstrations, has become increasingly militarized recently as more frustrated protesters and army defectors have taken up arms against the regime.

The assault on the suburbs seemed to be a sign of the growing presence of dissident soldiers closer to Damascus, and the regime's rising concern about the situation.

Egyptian Gazette - ‎29 January 2012

ISTANBUL – The Gulf Arab states and Turkey, which have spearheaded regional condemnation of the Syrian regime for its deadly crackdown, urged Damascus Saturday to accept an Arab League plan to stop the bloodshed “without delay”.

A szíriai kormány egyre kétségbeesett és egyre inkább elszigetelődött a nemzetközi színtéren.

Valamit meg kell változtatni.

Figyeljük meg, hogy mi a Biblia azt mutatja, fog történni, hogy Szíria fővárosa Damaszkusz:

1. Egy jóslat vonatkozó Damaszkusz:
"Lásd, Damaszkusz nem lesz többé város, de lesz egy romhalmaz. 2. A városok Aroért lesz kihalt és a bal állományok, amelyek feküdjön le, és senki, hogy azok félnek. 3. Az erődített város eltűnik Efraim, és a királyi hatalom Damaszkusz, a maradék Aram lesz, mint a dicsőség az izraeliták, "mondja a mindenható Úr. (Ézsaiás 17: 1-3)

3 Ezt mondja az Úr:
"Három bûne Damaszkusz és a négy,
Nem fordítom el a büntetés ... 5 én is törni a kapu bár Damaszkusz
És levágta a lakó a Valley of Aven,
És az egyetlen, aki a jogart Beth Eden.
Az emberek Szíria megy fogságban Kir, "
Mondja az Úr. (Amos 1: 3, 5)

Szíria Assad elnök dönthet személyes legjobb megoldás az, hogy jobban támogassa az Irán és talán részt vesz egy invázió Jeruzsálem és Izrael. Ha igen, ez lehet, hogy Isaiah 17: 1 teljesül.

És FWIW, talán meg kell említenem, hogy a műszaki, Szíria még mindig háborúban áll Izraellel, mert soha nem írja alá a békemegállapodás Izraellel. Így a tényleges háború járó Szíria és Izrael nagyon megvalósítható. Ha igen, Izrael visszavág olyan kemény, hogy kizárhatja Damaszkusz mint Ézsaiás 17: 1 szerint fog történni.

Sok folyik a Közel-Keleten.

Ahogy Jézus mondta Mark 13:37, mindannyiunknak meg kell nézni.

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

Az arab világban a Biblia, a történelem és prófécia A Biblia beszél az eredete az arab világ, és bemutatja a Közel-Keleten a prófécia. Mi előre a Közel-Keleten, és azoknak, akik követik az iszlám? Mit jelent az iszlám tanít az Imám Mahdi?
Van-e jövője a déli király? Egyesek már nem hiszem, hogy kell lennie. Lehet, hogy Egyiptom, iszlám, Irán, az arabok, vagy Etiópia részt? Ő az Imám Mahdi? Mit jelent a Biblia?

Tudományos Doomsday és Biblia Prophecy

Szombat, január 28, 2012

"Ortodox" 16th Century képviselete az "Apokalipszis"
COGwriter

Egy olvasó egy linket küldjenek a következő ma:
Tudományos Doomsday: Ways a világ végére valójában
.
Szóval, nézzük meg több, hogy a cikkben szereplő, lesznek félkövér dőlt betűvel a fejtegetéseket alattuk.
.
Asteroid baleset / Comet ütközés
.
A Biblia azt jelzi, hogy egy aszteroida vagy üstökös (inkább egy üstökös a Üröm leírást a Jelenések), majd nyomja meg a földet, és nagy károkat okoznak, de nem elég ahhoz, hogy a világ valóban véget (a részleteket lásd a NASA közvetve megerősíti Üröm Prophecy ).
.
Killer Fertőzés
.
Jézus beszélt a járványok részeként "nyomorúságnak kezdete" (Máté 24: 1-8). A Jelenések könyve is tárgyalja a negyedik lovas a halál, amely valószínűleg magában foglalja a járványok (a részleteket lásd a negyedik lovas az Apokalipszis ). De ez nem a világ vége.
.
Solar Slaughter
.
Írtam erről sokszor és úgy napkitörések valószínű így lehet eleget tenni Jelenések 16: 8-9, de vannak más kockázatokat. (Lásd még a NASA szerint Peak Solar Flare, hogy 2012 után) . Egy elemet a mai hír is érdekes:
Az állam oszlop - január 29, 2012
Egy sor hatalmas napenergia viharok kirobbantott a dühtől a Földön az elmúlt 48 órában, csak az első sor erős napenergia viharok várhatóan leginkább a bolygónk az elkövetkező hónapokban.

A NASA tudósai számolnak be, hogy a legtöbb napkitörés - a legerősebb a mai napig ebben az évben - tört ki pénteken az azonos aktív régióban a nap, amely elindított egy dühöngő napenergia vihar a hét elején

A NASA Goddard Space Weather Center mondta a legújabb koronális tömeg ejekciós (CME) mozgott csaknem 1553 mérföld per második, arra figyelmeztet, hogy ez okozhat számos zavarok.

Napkitörés-up és egyéb befolyásoló tényezők elektromosság, és problémákat okozhat, de nem az a világ vége.
Miközben egyre közelebb, a végén még nem, és sem azokat a témákat, valóban vége a földön. Úgy tűnik, hogy az időben figyelmeztetett Jézus, mint a sok nyomorúságnak kezdete.
.
Világ események azonban összehangolódnak helyesen megértette bibliai prófécia. Érdekes, hogy egyes tudósok egyetértenek abban, hogy megfelelő eseményeket befejezési idő bibliai prófécia súlyos következményekkel járhat.

Néhány cikket a kapcsolódó kamat lehetnek a következők:

Tud-e a Nagy Nyomorúság Begin 2012-ben, 2013-ban, vagy 2014-től? lehet a Nagy Nyomorúság kezdődik ma? Mi történik, mielőtt a "sok nyomorúságnak kezdete"? Mi történik a nagy nyomorúságot, és a nap az Úr? Amikor a legkorábbi, hogy a nagy nyomorúság lehet kezdeni? Mi az a nap, az Úr?
Negyedik Lovas Apokalipszis Mi az a sápadt ló halál és döghalálok? What will it bring and when?
Vége a maja naptár 2012-Might 2012 jelent valamit? Vannak maja naptár előrejelzések a változás 2012-ben? Változások évszázaddal ezelőtt megjósolta a hopi indiánok. Do Mayan/Hindu/Hopi/Buddhist/New Age/Nostradamus prophecies have any value here? Miért lehet, hogy a Sátán inspirálta ezt az időpontot? Vajon a drezdai kódex mutatja megsemmisítése a Föld az árvíz? Tud-e a nagy nyomorúság előtt kezdődött 2012-ben? How might Barack Obama be involved in 2012?
2012 and the Rise of the Secret Sect This is a link related to a book by Bob Thiel (COGwriter). Ez a link is a YouTube videók. Ez a könyv dokumentumok és elmagyarázza száz próféciák. And since it was published, world events have aligned with at least 20 predictions in the book and many more will to come to pass. Those who purchase the book at the www.thesecretsect.com website receive a lengthy bonus report documenting world events that aligned with the book.
2012 and the Rise of the Secret Sect (English Kindle edition). This is the 2nd edition of the book, released in January 2012, and includes a summary of the 20 predictions that world events have aligned with since the book originally came out in September 2009.
2012 y el surgimiento de la secta váladékos 2012 libro del Dr. Thiel en Español.
2012 und das Auftreten der geheimen Sekte (German Edition) 2012 Buch von Dr. Thiel in deutscher Sprache. 2012 und das Auftreten der geheimen Sekte (German Kindle Edition)
2012 eo Surgimento da Seita Secreta (portugál Edition) 2012 livro csinál Dr. Thiel em português. Este livro documenta e explica centenas de profecias. E desde que foi publicado pela primeira vez, pelo menos 20 já começaram a acontecer.
2012 eo Surgimento da Seita Secreta (Brazilian Portuguese Edition) 2012 livro do Dr. Thiel. Edição em português do Brasil. Este livro documenta e explica centenas de profecias. E desde que foi publicado pela primeira vez, pelo menos 20 já começaram a acontecer.

Pál apostol Népszerűség

Szombat, január 28, 2012

COGwriter

Eddig ebben a hónapban, az egyik az első tíz legnépszerűbb cikk a COGwriter.com weboldal szól Pál apostol. Itt van, hogyan szerepel a www.cogwriter.com honlapon:

Pál apostol volt később apostol, hanem a korai keresztény vezető.

Ez különösen a cikk még soha nem volt különösen népszerű a múltban, de több ezren nézett meg ebben a hónapban.

Állításaival ellentétben sok, Paul nem volt az, aki megszüntette bibliai gyakorlatok, mint a szombat, Tízparancsolat, és az ünnepnapokat is.

Valójában, a vége felé élete kijelentette:

17 És lőn, hogy három nap mulva, hogy Pál az úgynevezett vezetői a zsidók együtt. És mikor jön össze, így szólt hozzájuk: "Atyámfiai, férfiak, én jóllehet semmit sem népünk ellen, illetve a szokások a mi atyáink, mégis azt hozta, mint a fogoly Jeruzsálemből kezébe a rómaiak, 18 aki , amikor már megvizsgált, akarta, hogy menjek, mert nem volt ok hozataláért halálra. 19 De mivel a zsidók ellen szólt, én kénytelen volt fellebbezni a császárnak, nem, hogy volt valami, amely azzal vádolja a nemzet (ApCsel 28: 17-19).

Ami azt jelenti, ő tartotta a szombatot, szent napok, és a Tízparancsolatot.

A Tízparancsolat alreay megvitatásra, így nézzük meg a szombatot:

Figyeljük meg, hogy Pál apostol ihlette írni:

Most mi, akik hittek be, hogy pihenés, ahogy Isten mondta: "Szóval én eskü alatt kijelentette, haragomban," nem vesznek el soha be a többit. "És mégis az ő munkája befejeződött, mivel az a világ teremtése. Mert valahol ő beszélt a hetedik nap ezekkel a szavakkal: "És a hetedik napon Isten megpihent minden munkájától." És megint a fenti ige azt mondja, "nem vesznek el soha be a többit." Ez továbbra is, hogy egyes lép, hogy a pihenés, és azok, akik korábban voltak az evangélium hirdettetik nekik nem ment be, mert a engedetlenség ... Továbbra is fennáll, akkor a szombati, pihenés az emberek az Isten; bárki, aki belép Isten nyugalmába, maga is megnyugodott a saját munkáját, mint Isten az ő. Nézzük tehát, hogy minden erőfeszítést meg, hogy pihenés, így senki sem fog csökkenni követő példa engedetlenség (Zsid 4: 3-6,9-11, NIV).

ApCsel 13: 42-44 megmutatja, amit Pál tett,

... A pogányok könyörgött, hogy ezeket a szavakat lehet prédikált nekik a következő szombaton. Most, amikor a gyülekezet már felbomlott, sokan a zsidók és istenfélő prozelitákat követék Pált és Barnabást, aki beszélt hozzájuk, meggyőzte őket, hogy maradjanak meg az Isten kegyelmében. A következő szombaton csaknem az egész város jött össze, hogy hallja az Isten szavát.

Egyben 18: 4 államok,

És indokolt a zsinagógában minden szombaton, és rábeszélte zsidók és görögök.

Ezért az Újszövetség egyértelmű, hogy Pál megtartotta a szombatot, rendszeresen prédikált szombaton, és azt írta, hogy továbbra is "a szombati, pihenés az Isten népe".

Remélhetőleg, amely tartalmazza, hogy (a gyakorlat a korai egyház, lásd a szombat a korai egyház és külföldön ).

Most néhány megtévesztett, amit úgy tűnik, hogy egy szándékos félrefordítás egyik Pál írásaiban, Kol 2:16, hogy megszüntet a szombat, de ha megfelelően lefordította támogatja, és nem ítéli el szombat emléknapok (ezt részletesebben a cikkben Van "éves istentisztelet naptár" a Bibliában? ).

Paul azt mondta a keresztények, hogy a húsvét és a kovásztalan kenyerek ünnepe :

7 Azért kitisztítom a régi kovászt, hogy legyetek új tésztává, mert valóban van kovásztalan. Mert valóban Krisztus, a mi húsvéti, feláldozták értünk. 8. Ezért hadd tartsa a lakoma, nem a régi kovászt, sem a kovász a rosszindulat és a gonoszság, hanem a kovásztalan kenyeret az őszinteség és az igazság (1Kor 5: 7-8).

Ő tartotta a kovásztalan kenyerek ünnepe Filippiben:

Paul ... De elhajózott Filippiből után a kovásztalan kenyerek napjai (ApCsel 20: 1,6).

Folyton Pünkösd :

8. De én késik Efezusban pünkösdig (1Kor 16: 8).

16 Pál úgy döntött, hogy elhajózik Ephesus, úgy, hogy nem kell időt Ázsiában; mert sietett, hogy Jeruzsálemben, ha lehetséges, a pünkösd napján (ApCsel 20:16).

Azt is nyilvánvalóan tartotta az engesztelés napján (ismertebb nevén a Fast):

9 Most, amikor sok időt költöttek, és a vitorlázás volt, most már veszélyes, mert a gyors már át, Pál azt tanácsolta nekik (ApCsel 27: 9).

Azt írta, hogy meg kell tartani az ünnepet (vagyis a sátoros ünnepen ):

"Azt kell, minden eszközzel megtartani a jövő ünnepe Jeruzsálemben; de én vissza fog térni újra hozzád, Isten is úgy akarja "(ApCsel 18:21).

Ezért Paul tartotta (megtérése után a kereszténység), amit most gyakran nevezik a zsidó ünnepnapok. Szóval, persze, nem Jézus.

Továbbá észre valamit egy régi 2. / 3. dokumentumot (hogy valószínűleg megváltoztatta a 4. század) címmel élete Polycarp, kifejezetten megemlíti a húsvét , a kovásztalan kenyerek napjai , és pünkösd . Vegyük észre, hogy ez azt mutatja, hogy a Pál apostol jóváhagyta tartása:

A kovásztalan kenyerek napjai Paul, jön le a Galácia érkezett Ázsiában, figyelembe véve a pihenés között a hívek Smyrna, hogy egy nagy frissítő Krisztus Jézusban, miután komoly erőfeszítés, és azzal a szándékkal utána térni Jeruzsálembe. Így Smyrna ment meglátogatni Strataeas, aki már a hallgató a Pamfilia, hogy a fia, Eunice lánya Lois. Ezek azok, akik tesz említést írásakor Timóteusnak, mondván, az őszinte hit, hogy van benned, ami lakott először a te nagymama Lois és a te anyád Eunice, ahonnan azt látjuk, hogy Strataeas volt a testvére Timothy. Paul akkor, belép a házába, és egybegyűlt hívek ott, beszél velük kapcsolatban a húsvét és a pünkösd, emlékeztetve őket az Újszövetség a felajánlás a kenyér és a pohár; hogyan, hogy kellene Bizony, bizony, hogy megünnepeljék közben a kovásztalan kenyerek napjai, de ragaszkodnak az új rejtélyt, a szenvedély és a feltámadás. Mert itt az apostol világosan tanítja, hogy meg kellene sem tartani, hogy szezonon kívül a kovásztalan kenyeret, a mint az eretnekek nem, főleg a Phrygians ... de nevezték a kovásztalan kenyerek napjai, a húsvét és a pünkösd, így ratifikálása az evangéliumot (Pionius . élete Polycarp, 2. fejezet Fordította JB Lightfoot, az apostoli atyák, vol. 3.2, 1889, pp.488-506).

Így a "apostol a pogányok" (Róma 11:13), tanított pogánykeresztyének Kis-Ázsiában, hogy az ünnepnapokat. Napok sok most úgy, hogy zsidó és nem keresztény, de úgy tűnik, Paul tekintik őket fontos minden keresztény tartani (lásd még 1Kor 5: 7-8, ahol azt mondta a pogányok korinthusi tartani őket is).

Pál is írta:

Utánozni engem, mint ahogy én is utánozni Krisztus (1Kor 11: 1).

Jézus tartotta a szombatot , Tízparancsolat , és az ünnepek . Tudsz követni a gyakorlatot Jézus és Pál?

Egyes cikkek esetlegesen kapcsolódó kamat az alábbiak lehetnek:

The Apostle Paul He was a later apostle, but also an early Christian leader.
Who Were the Paulicians? Were any Paulicians faithful Christians? What happened to them? Why might they have developed the papal-antichrist theory?
Joyce's Photos of Ancient Athens In the Book of Acts, Paul made his famous “Men of Athens” speech. Paul is believed to have visited Athens during his second missionary journey (which was with Silas) around 49-52 AD
Mit mondott Paul valójában tanít a Tízparancsolatot? Sokan azt mondják, Pál azt tanította, szemben a tízparancsolat. Igaz ez? This article quotes Paul with his words in green.
Mit mondott Jézus tanít a Tízparancsolatot? Ez a cikk idézi, amit Jézus valójában mondott nekik (a szava, piros).
Were the Ten Commandments Nailed to the Cross? Some have said so. Ez a cikk néhány bibliai idézetek a választ erre a fontos kérdésre.
A tíz parancsolat még érvényben? A cikk idézi a tízparancsolatot, és egyesíti az előző néhány cikket az egyik cikket a tízparancsolat. The commandments are shown at Mount Sinai, before Mount Sinai, in the teachings of Jesus, after the crucifixion, and in the teachings of Paul. It addresses the most common “traditions of men” regarding them as well.
A Tízparancsolat Reflect szerelem, törés őket a Gonosz Néhányan úgy érzik, hogy a Tízparancsolat egy terhet. Is that what Jesus, Paul, Peter, James, and John taught?
Paul in Damascus This is a Lego-animation.
A története a korai kereszténység Tudja, hogy amit a legtöbb ember úgy gondolja, ez nem az, amit igazán történt az igazi keresztény egyház? Tudja, hol a korai egyház alapja? Tudod, mi volt a tanait a korai egyház? Van a ti hitetek valóban azon az igazságon, vagy kompromisszum?